Canon, FESPA 2016’da baskı alanında sınırsız yaratıcılığını sergiledi

Görüntüleme ve baskı cihazları lideri Canon, sektörünün en önemli fuarlarından FESPA Digital 2016’da geniş formatlı ürün portföyünü imajinatif ve yaratıcı kapasiteleri ile sergiledi

1458224438_Oce_ColorWave_910_FSR_02.jpg 1458224446_Oce_ColorWave_910_LEFT_SIDE.jpg 1458224455_Oce_ColorWave_910_BEAUTY.jpg
1458224493_Oce_Arizona_1280_XT_RMO_FRT_03.jpg 1458224495_Oce_Arizona_1280_XT_SIDE.jpg 1458224504_Oce_Arizona_1280_XT_RMO_FSR_02.jpg
1458224524_Oce_Arizona_1280_XT_Beauty.jpg

İstanbul, 17 Mart 2016 – Canon Europe, 8-11 Mart tarihleri arasında Amsterdam’da gerçekleştirilen FESPA Digital 2016’da yaratıcı sektörler için baskının sunabileceği tüm fırsatları sergiledi.

Canon, ziyaretçilerini etkinlik alanında kurulan tasarım stüdyosunda ilk tasarım aşamasından baskısı yapılmış final medyaya kadar baskı sürecinde bir yolculuğa çıkarttı. Sunumlarda, Avrupa’da ilk kez sergilenen iki yeni çok yönlü düz yataklı yazıcılar olan Océ Arizona 1280 XT ve Océ Arizona 1280 GT dahil Canon’un geniş formatlı portföyünün imajinatif ve yaratıcı kapasiteleri sergilendi. Canon, baskı girişi/çıkışı teknolojisinde yenilikler ve özgünlükler sunan yeni geniş formatlı yazıcı serisini de tanıttı.

Canon ayrıca yeni yüksek marjlı ürün serileri ile pazarlama iletişiminde daha yüksek bir etki oluşturmak yoluyla, yeni uygulamalarla yapılan denemelerin pazarda yeni fırsat kapılarını nasıl açabileceğini de gösterdi. Aynı zamanda müşteri görüşleri ile işletmelerin yaratıcı tasarımlar ve geleceğe dönük büyüme planları oluşturmalarına yardımcı olan stratejik danışmanlık, eğitim ve rehberlik, sürekli destek gibi Canon ile tam hizmet ortaklığının avantajlarını vurgulandı.

Canon’un 3D baskı ürünleri
Canon FESPA’da pazarda öncü 3D baskı ürünlerini sergiledi. Kreatif, mimari ve imalat sektörlerinde iş yapan müşteriler, geniş formatlı ve 3D baskı çözümlerinin birlikte çalışmasına ve bu işbirliği sonucu en iyi kalitede renkli baskılar ve prototiplerle iş tekliflerini ve düşük hacimli imalat aşamalarını nasıl destekleyebileceklerine tanık oldular. Dayanıklı 3D baskı, uçtan uca Canon’un hizmet ve destek alanlarındaki kapsamlı uzmanlığıyla destekleniyor.

Kreatif, eğitim ve imalat sektörlerinden konunun uzmanları da etkinliğe katılarak stratejik iş hedeflerinin nasıl desteklendiğini ve işletmelerin güçlü ortaklık ve baskının gücü sayesinde nasıl büyüyebileceğini açıkladı. Etkinliğe katılan uzmanlar arasında şu isimler yer aldı:

• Modadan portre çekimlerine kadar fotoğrafçılıkta geniş bir deneyime sahip bir fotoğrafçı, tasarımcı ve film yapımcısı Clive Booth
  • Fotoğraf, film yapımı ve yaratıcı baskı işlerinde faal Bitmap Norveç’in CEO’su Dag Myrestrand
  • Kurumsal peyzaj, mimari tasarım ve perakende ortamları için kullanılan yenilikçi ürünler dahil cam üzerine işlemede uzman sektörel uygulamalar gerektiren geliştirilmiş yazdırılabilir PVC’siz film üretimi yapan uluslararası Lintec Graphic Films / Vitrographic şirketinin temsilcisi Gary Dixon
  • Art Academy Maastricht Jos Laugs

Canon’un standının ziyaretçileri, stantta baskı ve kopyalamaya hazır Canon’un en son insight publication – Think Creative ile baskıdaki yaratıcı fırsatları deneyimleme imkanı yakaladı.

Canon Europe, Geniş Formatlı Baskı Grubu Avrupa Pazarlama Müdürü ‎Mathew Faulkner şöyle bir yorum yaptı: “Baskı işimizde bizi en çok heyecanlandıran dönemlerden birindeyiz. Baskı Hizmeti Sağlayıcılarını (PSP’ler) gerek çalışma yöntemlerinde gerekse müşterilerine sundukları ürünlerde daha yaratıcı, daha iddialı ve daha yenilikçi olmaları yolunda desteklemeye odaklandık. Bu yılki FESPA etkinliklerinde PSP’lere yaratıcılığın baskı ile sınırlı olmadığını, aslında neredeyse her tipte medyaya baskı alma kapasitesine kavuşarak işlerini büyütebileceklerini ve geliştirebileceklerini göstermek istiyoruz. Ziyaretçilerimizi standımızda karşılamayı ve işletmelere yeni fikirleri ve büyüme fırsatlarını anlamalarında yardımcı olmayı dört gözle bekliyoruz.”

Canon standında pazarda öncü; Océ Arizona 1280 XT, Océ Arizona 1280 GT, Océ ColorWave 910, Océ ColorWave 700 ve DreamLabo FS 5000 sergilendi.

Images [ZIP, 7.7 MB]