Canon, Drupa 2016’ya hazır!

Canon, Drupa 2016’da yeni baskı sistemlerini tanıtacak

1458916348_Canon_drupa_gorsel.jpg

İstanbul, 25 Mart 2016 – Canon, 31 Mayıs – 10 Haziran 2016 tarihleri arasında Düsseldorf’ta düzenlenecek Drupa 2016’da küçük formattan geniş formata kadar pazarda öncü inkjet ve toner bazlı çözümlerini içeren tüm ürün gamını sergileyecek. Drupa 2016'da Canon’un odak noktası, her boyuttan ve türden ticari matbaanın, kurumsal baskı departmanının değişen beklentilerini karşılayan verimli, yüksek kaliteli teknolojisi olacak.

Canon, Drupa 2016’da kısa bir süre önce lanse ettiği üretim baskısı sistemlerini ilk kez sergileyecek. Bazıları şunlardır:

• Océ VarioPrint i300 - inkjet yaprak beslemeli baskı makinesi - yeni özelliklere ve sonlandırma seçeneklerine sahip
  • imagePRESS C10000VP - dijital üretim baskı makinesi, 100 ppm
  • imagePRESS C8000VP - dijital üretim baskı makinesi, 80 ppm
  • Océ ColorStream 6000 Chroma – yeni Chromera mürekkep setine sahip yüksek hızlı ticari inkjet sistemi
  • ImageStream 2400 - standart kuşe kağıtlar için tam renkli baskı makinesi
  • ColorWave 910 - yüksek hızlı, tek geçişli renkli inkjet yazıcı

#UnleashPrint
Standın her noktasında Canon yeni ‘#UnleashPrint’ duyurulacak. Bu kampanya Canon’un özgün ve güçlü bir araç olarak baskıya dönük tutkusunu dile getiren, baskının değerini anlatan ve Canon’un bu alanda henüz açığa çıkartmadığı potansiyelini sergileyen bir kampanya olarak başlatıldı. Ziyaretçiler, Drupa 2016’da Canon’un, baskının kapasitesini müşterilerin değişen ihtiyaçlarına yanıt verecek hale getiren, akıllı yeni iş çözümlerindeki uzmanlığı ile teknolojik yenilikleri birleştirerek onlara nasıl yardımcı olabileceğini keşfedecekler.

Canon standının her bölgesinde, ziyaretçilere ürün portföylerini genişletmeleri ve baskı işleminde sınırlarını zorlamaları konusunda ilham vermek amacıyla, özgün ve yaratıcı baskı uygulamaları gösterilecek. Canon, müşterilerin yolculuğunun bir parçası olarak, onlara dijital platformlarla entegrasyon yoluyla baskı verimliliğini nasıl artırabileceklerini ve bu şekilde müşteri deneyimini iyileştiren, yanıt olanağını artıran ve baskıyı iletişim bileşenlerindeki başka bir araç gibi ölçülebilir hale getiren modern çok kanallı iletişim sunabileceklerini de gösterecek.

Canon uzmanları da Drupa etkinliğinde hazır bulunacak ve Baskı Hizmeti Sağlayıcılar (PSP) ile onların büyüme planları ve iddiaları hakkında sohbet ederek, pratik rehberlik sağlayacaklar. Canon’un Ticari ve Yenilikçi Taraması (Business & Innovation Scan) ve İşletme Gerekliliklerini İnşa Etme Programı (Essential Business Builder Program) gibi başarılı araçlar yoluyla elde edilen sonuçlara dair gözlemlerini paylaşacaklar.

Canon Europe Endüstriyel Çözümler ve Üretim Çözümleri Başkan Yardımcısı Jeppe Frandsen, Drupa 2016 hakkında şunları söyledi: “İşletmesinin boyutu, ticari profili veya uygulama odağı ne olursa olsun her baskı hizmeti sağlayıcısı Drupa’ya gelmeli, işlerini büyütmelerine nasıl yardımcı olabileceğimizi öğrenmek için Canon’la masaya oturmalı. Baskı işinde tüm işletme türlerini temsil eden geniş bir uluslararası müşteri tabanına sahip olan biz, baskı uygulamalarında spektrumun tamamına yanıt oluşturabilen, gerek inkjet gerekse toner teknolojilerinde pazar lideriyiz.”

“Yüksek performanslı uçtan uca çözümlerimizle göstereceklerimiz, müşteri topluluğumuzla kurduğumuz güçlü iletişimin bize kazandırdığı gözlemlerle şekillenen ve kesintisiz sürdürdüğümüz Ar-Ge’nin sonuçları olacak. Bu öncü teknoloji, uzmanlık ve müşterilerle kesintisiz iletişim kombinasyonu sayesinde, işlerinin taşıdığı tüm potansiyeli açığa çıkartabilecekleri, müşteri merkezli dijital iş modellerini uygulamaya geçirmelerinde baskı hizmeti sağlayıcılarına yardımcı olmak için gerekli olan benzersiz olanakları sunabilecek durumdayız.”

Canon’un Drupa 2016’da sergileyeceği kapsamlı üretim baskısı portföyünde yer alan çözümlerin bir bazıları şunlardır:

• Birçok farklı yüksek hacimli ticari baskı uygulamasına yönelik kesintisiz ve yaprak beslemeli yüksek teknolojili dijital inkjet baskı makinesi seçenekleri;
  • Yüksek kalitede ticari baskı uygulamalarına yönelik dakikada 100 sayfa baskısı alabilen kapsamlı tonerli dijital baskı makinesi seçenekleri;
  • Ticari geniş formatlı baskıdan yönlendirme tabelalarına ve grafiklere, dekoratif ve fonksiyonel baskıya kadar geniş bir uygulama alanına yönelik düz yataklı ve rulodan ruloya, tonerli ve inkjet seçenekler dahil, geniş formatlı çıkış cihazları;
  • İş akışı otomasyon çözümleri ve destekleyici yazılım portföyü;
  • Geniş bir entegre ve çevrimdışı sonlandırma çözümleri ürün gamı

Images [ZIP, 3.1 MB]