Canon yeni imageRUNNER ADVANCE 6500 ve 8500 PRO serisini tanıttı

Canon, imageRUNNER ADVANCE serisinde ödüllü özellikleri geliştirdi. Yeni imageRUNNER ADVANCE 6500 ve 8500 PRO serisi baskı çözümlerinde düşük maliyet ve yüksek güvenlik önlemleri ile öne çıkıyor

1462955668_iR_ADV_6555i_OperationalPanel_ADF_FRT.jpg 1462955669_iR_ADV_6555i_BookletFin_DocInsFldUnit_PODDeckLite_FRT.jpg

İstanbul, 11 Mayıs 2016 – Görüntüleme çözümleri lideri Canon Europe, iş yoğunluğu fazla ofisler ve kurumsal baskı merkezleri için ürettiği yeni mono çok işlevli cihazlarını (MDF) tanıttı. Yeni imageRUNNER ADVANCE 6500 ve 8500 PRO kuruluşların maliyet, güvenlik ve çalışan verimliliği ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak üzere tasarlandı. Yeni serisi, toplam belge maliyetini düşüren, bilgi güvenliği sağlayan ve iş akışını iyileştiren çeşitli güçlendirmeler içeriyor.

Canon Europe Ofis Pazarlama Yöneticisi Francis Thornhill yeni seri hakkında “imageRUNNER ADVANCE 6500 ve 8500 PRO serilerinin geliştirilmesinde iş ortaklarımızdan aldığımız geri bildirimler belirleyici oldu. Bizim ana önceliğimiz kullanıcıların kolay ve kârlı hizmet verebilecekleri bir platform sunmak ve toplam baskı maliyetlerini azaltarak işlerini büyütmelerini sağlamaktır” dedi.

Kolay ve kârlı hizmet
Yeni imageRUNNER ADVANCE 6500 ve 8500 PRO serilerinin motorları güvenilir, yüksek kalitede ve aynı zamanda düşük hizmet maliyeti sunmak üzere tasarlandı. Yeni cihazların kurulumu, cihazlarda bir standart haline gelmiş olan tek geçişli belge beslemesi, görüntü okuyucu ve tek bir işlemle cihaz ayarlarını, uygulamaları ve lisansları yapabilme kapasitesi sayesinde sadece birkaç dakika içinde tamamlanıyor.

imageRUNNER ADVANCE serisi kullanıcıları, modellerin hepsinde bulunan, kullanımı kolay cihaz ve hizmet yönetimi araçları sayesinde filonun tamamını uzaktan yönetebilir ve cihazlara uzaktan servis işlemi yapabilirler. Bu işlemlerin daha da basit hale gelmesi için uzaktan destek operasyonu takımı artık cihazlarda standart hale getirildi.

Büyümeye açık bir platform
Thornhill sözlerine şunları da ekledi: “Araştırmalar gösteriyor ki toplam baskı ve belge maliyetinin %90’ı aslında cihaz veya sarf malzemesi maliyeti ile değil, baskı yönetimi ve idaresi (%15), belge üretimi (%25) ve belge işlemesi (%50) ile ilişkilidir.¹ Bu yeni baskı makinesi serileri sorunsuz belge yakalama iş akışları, kolay yayıncılık ve tutarlı yönetim kapasiteleri aracılığıyla, iş ortaklarımızın, operasyonlardaki verimsizlik sorunlarını gidermelerinde müşterilerine yardımcı olmaları amacıyla özel olarak tasarlandı.”

Yeni imageRUNNER ADVANCE cihazlar mevcut BT ortamlarıyla ve Canon’un seçeneklerle dolu ödüllü belge baskı ve yakalama çözümleriyle hiçbir sorun çıkarmadan entegre olabilir. Kullanıcılar, müşterilerin uçtan uca işlemlerini optimize eden ve toplam baskı maliyetini düşüren, yönetilen baskı ve belge hizmetleri aracılığıyla yeni gelir akışları yaratabilir. Mobil cihazlardan baskı veya bulut tabanlı hizmetlere tarama gibi mobil çalışma yöntemlerinin esnek bir şekilde desteklenmesi, geleceğe dönük iş garantisi ve iş ortaklarının gelecekteki satış ve hizmet fırsatlarına açık olmalarını sağlar.

Yeni performans ve değer
Yeni bir WVGA kapasitif dokunmatik ekranla birleştirilen seride ortak ve sezgisel grafik menüsü akıllı telefon veya tablet ile aynı ölçüde basit işlem kapasitesi sunar. Yeni kişiselleştirme özellikleri ana ekranı, dili, kişisel iş akışlarını, adres defterlerini ve ayarları her kullanıcıya göre otomatik olarak özelleştirir.

Bu yeni cihazlar, direkt PDF baskısı, Wi-Fi, arama yapılabilir PDF ve Office Open XML (PowerPoint ve Microsoft Word) dosya formatlarında daha ileri düzeyde standartlaştırma yapılması sayesinde daha yüksek para değeri sunar. Diğer güçlendirmeler arasında video yardımcısı ve görevleri hızlandıran medya boyutunun ve yanlış beslemelerin otomatik algılanması ile bekleme sürelerini ortadan kaldırdığı gibi güç tüketimini de azaltan hareket sensörleri yer alıyor.

Ekolojik zımbalama sistemi
imageRUNNER ADVANCE 6500 ve 8500 serileri düşük çalıştırma maliyetleri ile güvenilir kalitede baskının mükemmel bir kombinasyonunu sunar. imageRUNNER ADVANCE 6500 ve 8500 serisi kullanıcıları dışarıdan kaynak kullanma maliyeti veya manuel sonlandırma gerekmeden kendi kurumları içinde profesyonel görünümlü belgeler üreterek işletmelerin maliyetlerini azaltmalarına yardımcı olabilir. Geleneksel zımbalama ile ekolojik zımbalamayı birleştiren benzersiz bir çift zımbalama sisteminin eklenmesi ise atığı azalttığı gibi geri dönüştürme ve doğrama işlemlerini de basitleştirir.

Son teknoloji güvenlik sistemi
Kullanıcıların gün geçtikçe artan bilgi güvenliği endişelerini gidermelerine yardımcı olmak üzere yeni cihazlar FIPS 140-2 standardıyla sertifikalanan HDD güvenli silme, IPSec ve HDD komple sürücü şifrelemesi dahil en son güvenlik standartlarını destekler. Yeni eklenen güvenlik politikası işlevi tüm ayarları tek bir yerde gruplayarak, güvenlik ayarları ve politikalarının yönetimini ve uygulanmasını basitleştirir.

Cihazlara standart olarak eklenen bir başka özellik de kullanıcı tabanlı kimlik doğrulama, işlev kontrolü ve raporlamanın benzersiz kombinasyonunu sunan ödüllü Universal Login Manager yazılımıdır.

imageRUNNER ADVANCE 6500 serisi – temel özellikler:

• Monokrom baskıda 75ppm’e kadar hız
  • Özelleştirilebilir 25,7cm cm renkli WSVGA dokunmatik ekran
  • 7.700 sayfaya kadar kapasite ve esnek medya işleme ve sonlandırma
  • Akıllı belge yakalama ve işleme süreçleri
  • Geliştirilmiş güvenlik seçenekleri
  • Kolay cihaz ve filo yönetimi
  • Düşük enerji tüketimi

imageRUNNER ADVANCE 8500 PRO serisi – temel özellikler:

• Monokrom baskıda 105ppm’e kadar hız
  • Özelleştirilebilir 26,4cm cm renkli WSVGA dokunmatik ekran
  • 7.700 sayfaya kadar kapasite ve profesyonel sonlandırma seçenekleri
  • SRA3 medya boyutlarına kadar destek
  • Geliştirilmiş güvenlik seçenekleri
  • Kolay cihaz ve filo yönetimi
  • Düşük enerji tüketimi

¹ ALL Associates Group, Inc’nin 2012 tarihli çalışmasından alınmıştır.

Images [ZIP, 872 KB]