Canon, Teknoloji ve Eğitim Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıtacak

Canon, 11-13 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Teknoloji ve Eğitim Fuarı’na katılacak. Fuarın destekçileri arasında yer alan Canon, en yeni ürünlerini sergileyecek

1478006645_WUX6000_ceiling_front.jpg 1478006646_WUX6000_front.jpg 1478006649_WUX6000_slant_front.jpg

İstanbul, 1 Kasım 2016 – Görüntüleme ve baskı teknolojileri lideri Canon, 11-13 Kasım tarihleri arasında Teknoloji ve Eğitim Fuarı’na (TEF) katılacak. Eğitim Teknolojileri Derneği tarafından bu sene ilki düzenlenecek fuarda, eğitim ve teknoloji alanında faaliyet gösteren uluslararası ve yerel firmalar katılacak. Ziyaretçiler fuarda Türkiye ve dünyada eğitim alanında yapılan çalışmaları takip etme fırsatı yakalayacak.

Canon yeni ürünlerini tanıtacak
Canon, Teknoloji ve Eğitim Fuarı’nda, projektör, yazıcı, doküman tarayıcı ve fotokopi makinelerinin de yer aldığı iş çözümleri grubundan en yeni ürünlerini tanıtacak. Fuarda Canon’un XEED WUX6000 kurulum projektörü ve IR ADV 5535i öne çıkan ürünleri arasında yer alacak. En üst kurulum projektörüyle nefes kesici görüntüler sunan XEED WUX6000 hızlı ve doğru kurulum için motorlu lens kaydırma, zum ve odaklama özelliklerine de sahip.

Images [ZIP, 1.2 MB]