Bu yazın en stil sahibi kompaktları: PowerShot G Serisi

Canon, PowerShot G serisinde fotoğraf tutkunları için 5 farklı seçenek sunuyor. PowerShot G1 X Mark II, G3 X, G5 X, G7 X Mark II ve PowerShot G9 X üstün görüntü kalitesini, cep boyutunda şık ve kompakt tasarım ile birleştiriyor

1460019981_PowerShot_G5_X_FSL_Flash_up.jpg 1460020009_PowerShot_G9_X_SL_Front_Flash.jpg 1460020022_PowerShot_G3_X_Ambient_1_on_ledge.jpg
1460020025_PowerShot_G5_X_Lifestyle_004.jpg 1460020031_PowerShot_G1_X_Mark_II_Use_Case_02.jpg 1460020043_PowerShot_G3_X_BK_LCD_180_degrees.jpg
1460020051_PowerShot_G9_X_BK_FSL_Flash_up.jpg 1460020052_PowerShot_G5_X_Ambient_003.jpg 1460020083_PowerShot_G9_X_Ambient_003.jpg
1460020101_PowerShot_G9_X_Lifestyle_002.jpg 1460020105_PowerShot_G9_X_SL_Front_Flash_up.jpg 1460020120_PowerShot_G9_X_Lifestyle_012.jpg
1460020125_PowerShot_G7_X_Ambient_1.jpg 1460020126_PowerShot_G9_X_Lifestyle_004.jpg

İstanbul, 7 Nisan 2016 – Canon PowerShot G serisinde, 5 farklı modelle bu yazın en tarz sahibi kompakt fotoğraf makinalarını sunuyor. PowerShot G1 X Mark II, G3 X, G5 X, G7 X Mark II ve G9 X profesyonel görüntü kalitesini cep boyutunda şık bir tasarımla birleştiriyor.

Serinin amiral gemisi olan G1 X Mark II, en yüksek görüntü kalitesini yakalarken, G3 X 25X optik zumu yüksek video özellikleriyle sunuyor. Serinin tek vizörlü fotoğraf makinesi G5 X ise vizörüyle öne çıkıyor. G7 X Mar II küçük boyutu, G9 X ise retro tasarımıyla ilgi çekiyor.

G1 X Mark II: Düşük ışıkta bile nefes kesiyor
Çoklu açıdan çekim özelliğine sahip büyük 1,5 tipi 18,7 x 14,0 mm Canon CMOS sensörler bulunuyor. 12.8 Megapiksel görüntüler (3:2)* çekerek DSLR kalitesinde Full HD videolar kaydedebiliyor. HS System ve maks. 12.800 ISO değeriyle düşük ışıkta bile nefes kesen fotoğraflar yakalıyor. Kolay görüntü paylaşımı ve yedekleme için Wi-Fi ve Görüntü Senkronizasyonu yapıyor, uzaktan çekim için bir akıllı telefona ya da tablete bağlanıyor.

G1 X Mark II fiyat: 2199 TL

G3 X: Olağanüstü ayrıntı!
1,0 tipi sensörle birlikte keskin, 24 mm ve ultra geniş açılı zum lens uzak veya yakın demeden tüm nesneleri olağanüstü ayrıntılarıyla yakalamanızı sağlar. Fotoğraf ya da film çekerken PowerShot G3 X, sahneleri güzel bir arka plan bulanıklığıyla yakalamanızı ve düşük ışıkta bile net görüntü elde etmenizi sağlar. 25x optik zum ve 9 yapraklı diyafram ile PowerShot G3 X geniş manzaralar, güzel bir arka plan bulanıklığına sahip portreler ve uzak mesafeleri en ince ayrıntısına kadar yakalamak için idealdir.

G3 X fiyat: 2999 TL

G5 X: Her türlü ışıkta net çekimler
1,0 tipi 20,2 Megapiksel CMOS sensör ve DIGIC 6 işlemciyle her ışık koşulunda canlı, net çekimler sunuyor. Akıllı optik görüntü sabitleyici, tripodsuz veya düşük ışıkta çekim yaparken bile güzel, canlı, net, sabit fotoğraflar ve filmler çekmeyi sağlıyor. Fotoğraf makinenizi standart USB akıllı telefon şarj cihazlarıyla veya çalışırken ya da internette gezinirken PC'niz üzerinden kolayca şarj edebilirsiniz. Büyük 3,0 inç (1.040.000 nokta) değişken açılı dokunmatik ekranla farklı açılardan çekim yapın ve sezgisel, parmak ucuyla kullanımın tadını çıkarın!

G5 X fiyat : 2999 TL

G7 X Mark II: Flaş ve tripoda gerek yok!
Parlak f/1,8-2,8 zum lens ve 1,0 tipi sensör ile muhteşem arka plan bulanıklığı ve olağanüstü ayrıntılar oluşturabilirsiniz. HS System ve DIGIC 6 ile düşük ışıkta çekimlerin ustası olun! Görüntüleriniz gece ya da gündüz fark etmeden tıpkı sizin hatırladığınız gibi kalacak. Canon’un DIGIC 6 özellikli ve büyük 1,0 tipi, 20,2 MP CMOS sensörlü HS System'i düşük ışıkta harikalar yaratır ve size olağanüstü görüntü kalitesi sağlar. Böylece flaş ya da tripod kullanmadan anın gerçek atmosferini yakalamak çok kolay. Her şeyin hızlı bir şekilde hareket ettiği anlarda PowerShot G7 X Mark II, o özel anları yakaladığınızdan emin olmak için saniyede 6,5 kare yakalayarak hızlı çekim yapabilmenizi sağlar.

G7 X Mark II fiyat: 1699 TL

G9 X: Cep boyutunda tarz tasarım
Üstün görüntü kalitesi sunan ince, cep boyutlu fotoğraf makinesi. Büyük 1,0 tipi 20,2 Megapiksel CMOS sensör, güçlü DIGIC 6 işlemci ve üstün parlaklıkta f/2,0 lense ve 3x optik zuma sahip birinci sınıf Canon optik donanımını bir araya getiren Canon'un HS Sistemi ile her ışık koşulunda canlı, net çekimler sunuyor. G9 X spontan ve yaratıcı çekim için üretildi. G9 X ile göz alıcı Full HD kalitesinde ilginç videolar hazırlayabilirsiniz. Bu fotoğraf makinesini gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Süper hızlı, hassas 0,13 sn otomatik odaklama ve 6,0 fps aralıksız sürekli çekimle spontane fırsatları kaçırmayın.

G9 X fiyat: 1999 TL

Images [ZIP, 14 MB]