Canon’un retro modeli PowerShot G9 X Red Dot Tasarım Ödülü kazandı

Canon’un cep telefonu boyutundaki retro tasarıma sahip kompakt cihazı PowerShot G9 X, Red Dot Tasarım Ödülü kazandı. Cep boyutundaki PowerShot G9 X, tasarımı işlevsellikle birleştirerek fotoğraf meraklılarına daha canlı renklerle hızlı görüntüleme özelliği sunuyor

1462351615_canon_g9x_g5x_013.jpg 1462351625_PowerShot_G9_X_SL_FSL_Flash_up.jpg 1462351627_PowerShot_G9_X_SL_Gallery_BEAUTY.jpg
1462351634_PowerShot_G9_X_Lifestyle_002.jpg 1462351637_g9x.jpg 1462351638_PowerShot_G9_X_Lifestyle_004.jpg

İstanbul, 4 Mayıs 2016 – Canon’un en tarz sahibi kompakt modellerinden PowerShot G9 X, Red Dot Tasarım Ödülleri’nde 2016 Ürün Tasarımı ödülünü kazandı. Red Dot Ödülleri, Almanya-Essen merkezli tasarım kuruluşu olan Design Zentrum Nordrhein tarafından düzenleniyor.

G9 X: Cep boyutunda tarz tasarım
Üstün görüntü kalitesi sunan ince, cep boyutlu PowerShot G9 X, kompakt ve hafif bir tasarıma, 28-84 mm (35 mm film eşdeğeri) 3x optik zum lensine ve 1,0 inç görüntü sensörüne sahip. Üstün özelliklerle dolu bir kompakt fotoğraf makinesinin temel özelliği olan lüks tasarımı, dokunmatik panelli LCD ekranı ve kolayca yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi yapılması için sezgisel işlem olanağı sunan bir kontrol halkasını içeriyor.

Canon'un HS Sistemi ile her ışık koşulunda canlı, net çekimler sunuyor. G9 X spontan ve yaratıcı çekim için üretildi. G9 X ile göz alıcı Full HD kalitesinde ilginç videolar hazırlayabilirsiniz. Bu fotoğraf makinesini gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Süper hızlı, hassas 0,13 sn otomatik odaklama ve 6,0 fps aralıksız sürekli çekimle spontane fırsatları kaçırmayın.

G9 X fiyat: 1999 TL

Red Dot Tasarım Ödülleri Hakkında:
1955 yılında kurulan Red Dot Tasarım Ödülleri, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri. Ürün Tasarımı, İletişim Tasarımı ve Ürün Konsepti olmak üzere üç kategoriye ayrılan ödüller, son 2 yıl içinde piyasaya sunulan en dikkat çekici ürün tasarımlarına veriliyor. Bu yıl Ürün Tasarımı kategorisinde 57 farklı ülkedeki şirket ve tasarımcılar toplam 5214 ürün sundu. Bu ürünler, uluslararası üne sahip tasarım profesyonellerinden oluşan jüri heyeti tarafından inovasyon düzeyi, işlevsellik ve ergonomiklik dahil olmak üzere dokuz kriter esas alınarak incelendi.

Images [ZIP, 6.7 MB]