Canon’la, Bilgisayarınız Koruma Altında!

Şimdi anlaşmalı e-ticaret sitelerinden Canon Pixma, i-Sensys yazıcı, kartuş ve toner alanlara Panda Antivirus 2014 Pro Hediye!

Nereden alabilirsiniz ?

Hepsiburada : http://bit.ly/1lGoh9L

Katılım Şartları

1. Bu promosyon şartları kapsamında merkezi Değirmen Sokak, Nida Kule İş Merkezi, No: 18/11, Kozyatağı Kadıköy/İstanbul adresinde bulunan Canon Eurasia Görüntüleme Ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi “Canon”, ve merkezi Gülbahar Mahallesi Gülbahar Caddesi, No:12/F, Gülbağ/Mecidiyeköy İstanbul adresinde bulunan Avturk Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi de “Panda” olarak tanımlanmıştır.

2. Canon ve Panda tarafından düzenlenen bu promosyon dahilinde 5 Haziran 2014 00:01 (dahil) – 31 Aralık 2014 23:59 (dahil) arasındaki dönemde Canon Pixma ve i-Sensys yazıcıları, kartuşları ve tonerleri satın aldığınız takdirde, Panda Antivirus 2014 Pro’nun bir kopyasına ücretsiz olarak sahip3.jpg olacaksınız. Satın aldığınız her bir Canon Pixma veya i-Sensys yazıcısı kartuş veya toneri, için sadece 1 (Bir) Panda Yazılımı’na hak kazandırır.

3. Bu promosyona katılmakla, işbu Kayıt ve Şartların üzerinizde bağlayıcı olduğunu kabul etmiş olduğunuzu teyit etmektesiniz.

4. Tarafınızdan satın alınmış olan bütün Canon Pixma ve i-Sensys yazıcıları, kartuşları ve tonerleri yeni (1. el) ve orijinal Canon ürünleri olmak zorundadır. İkinci el, yenilenmiş (parça değişimi gerçekleşmiş), değiştirilmiş ürünler, sahte ürünler (lisanslı olmayan) veya herhangi bir şekilde Canon şirketler grubunun fikri mülkiyet haklarını ihlal eden ürünler, size promosyona sahip olma hakkı (Panda Antivirus 2014 Pro) kazandırmayacaktır.

5. Promosyona konu olan Canon Ürünlerini satın aldıktan sonra, ücretsiz promosyonunuzu teslim almak için, http://www.avturk.com.tr/canon/ adresini ziyaret ediniz. Kutu içinden çıkacak şifre ile Panda Antivirus uygulamasını aktive edebilirsiniz.

6. Antivirüse ait lisans sadece bir (1) yıl süreyle geçerli olacak ve sadece 1 (bir) bilgisayar üzerinde kullanılabilecektir.

7. Panda Antivirus 2014 Pro, Panda tarafından size bağımsız olarak temin edilmekte ve bağımsız olarak lisansı verilmektedir. Canon, bu tanıtım çerçevesinde tarafınızca indirilmiş olan Panda Antivirus 2014 Pro yazılımındaki hatalardan sorumlu olmayacaktır. Panda Antivirus 2014 Pro’ya ilişkin bütün hak ve yükümlülükleriniz (bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla kullanma, güncelleme, hata giderme vs. de dahil olmak üzere), sizinle Panda arasındaki sözleşmeye tabi olacaktır.

8. Panda Antivirus 2014 Pro’ya ilişkin teknik desteğin - son kullanıcı lisans sözleşmesine, varsa diğer akdedilmiş sözleşmelere ve Panda’nın kendi ilgili hizmet politikalarına uygun olarak - sağlanmasından ve ilgili servisin verilmesinden, Panda Antivirus 2014 Pro’nun Türkiye Distribütörü ve lisansını veren taraf olarak sadece Panda sorumlu olacaktır.

9. Promosyon ürünü olan Panda Antivirus 2014 Pro’nun yerine başka bir ürün veya karşılığında ürünün değeri miktarında para, hediye çeki ...vs verilmesi söz konusu değildir. Ayrıca, bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla Panda Antivirus 2014 Pro’nun indirilmesi ve kullanılması da dahil olmak üzere, bu promosyona katılma sürecine ilişkin tüm masraflar tarafınıza aittir.

10. Web sitesine erişimde, on-line kayıtta veya Panda Antivirus 2014 Pro’nun indirilmesiyle ilgili olarak herhangi bir sorun yaşamanız halinde, info@avturk.com.tr adresinden elektronik posta ile Panda’ya başvurmanız gereklidir.

11. Satın almış olduğunuz Canon Pixma ve i-Sensys yazıcısı, kartuşu veya tonerini herhangi bir sebeple (üründen kaynaklı olmayan üreticinin sorumluluğu dışındaki sebepler ile) satıcıya iade etmeniz halinde Panda Antivirus 2014 Pro kullanma hakkınız olmayacağına dikkatinizi çekeriz.

12. Kişisel verilerin korunmasına ilişkin ilgili kanunlar ve düzenlemeler çerçevesinde, Panda’ya kayıt olmanız sürecinde tarafınızdan verilen kişisel bilgilerle ilgili olarak Veri Kontrolörünüz Avturk Bilişim Hizmetleri San ve Tic Ltd. Şti’dir. Bütün bu tür veriler, Avturk Bilişim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından bu şirketin kendi özel hayata saygı politikasına ve yasal mevzuatta uygun olarak saklanacak ve yönetilecek; ve, Panda Antivirus 2014 Pro’yu indirmek için yaptığınız başvurunun işlenmesi için ve/veya Panda’nın konuya özel web sitesinde Panda tarafından yayınlanmış olan kabul edilmeyen sorumluluklara dair açıklamada belirtilen pazarlamaya yönelik başka amaçlar için Avturk Bilişim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ve/veya onun grup şirketleri veya onun üçüncü şahıs veri yönetimi tedarikçisi tarafından işlemden geçirilecektir. Canon, Avturk Bilişim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.’den veya onun grup şirketlerinden veya onun üçüncü şahıs veri yönetimi tedarikçisinden sizin kişisel verilerinizi almayacak ve kullanmayacaktır.

13. Canon Pixma ve i-Sensys yazıcıları, kartuşları ve tonerleri, Canon’un anlaşmalı olduğu sanal ve diğer elektronik mağazalarda satılmaktadır.

14. Bu promosyon ürünleri stoklarla sınırlıdır.

15. Canon, işbu promosyonu ve işbu kayıt ve şartları herhangi bir anda değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar.