Canon Alın, Prontotour'dan anında 200 TL indirim Kazanın

Aldığınız Canon, size tatil avantajı sunuyor. Tatil fotoğraflarınız Canon’dan, anında 200 TL indirim Prontotour’dan! Kaçırmayın...

Nereden alabilirsiniz :
Anlaşmalı mağazalar ve e-ticaret sitelerinden Canon ürünlerini temin edebilirsiniz.

1.jpg

İndiriminizi nasıl kullanabilirsiniz?

• Anlaşmalı mağazalardan Canon Foto-Video ürünlerinden satın aldığınızda, ürünün içinden çıkan Görsel Akademi kodunuz ile sitemizden tur satın alırken indiriminizi alabilirsiniz.

2.jpg
  • Satın almak istediğiniz turu Prontotour sitesinden seçerek satın alma işlemlerini başlatın.
  • Ödeme bilgileri aşamasında ekrana gelen “İndirim Kodu” alanına Görsel Akademi eğitim kodunuzu girin. Canon Eurasia garantili ürününüzün kutusundan eğitim kodu çıkmadıysa destek@canon.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.
Kampanya Katılım Şartları
  • Canon markalı ve Canon Eurasia garantili fotoğraf makinası/video kamera satın alıp ürünün içinden çıkan eğitim kodunu prontotour.com/canon adresindeki yönergelere göre sisteme giren herkes prontotour.com üzerinden satın aldıkları tüm yurtdışı tur veya gemi turlarında oda başına 200 TL indirim kazanır.Uçak bileti satışı kampanya dışındadır.
  • Yurtiçi deniz tatilinde ve hafta sonu kültür turlarında oda başı 50 TL indirim uygulanacaktır.
  • Kampanya 02 Mayıs 2014 ve sonrasında satın alınan Canon Eurasia garantili Foto-Video ürünleri için geçerlidir. Önceden satın alınan ürünleri kapsamaz.
  • Verilen indirimler oda başı olup aynı odada ikinci bir indirim kullanılamaz, kampanya başka indirimlerle birleştirilemez.
  • Bu kampanyadan faydalanan kişiler Miles&Smiles'dan mil kazanma kampanyasından aynı rezervasyonda faydalanamaz.
  • Seyahat paketinin kullanım süresi fatura tarihi itibari ile 1 yıldır.
  • İndirimler sadece prontotour.com üzerinden yapılan satın almalar için geçerli olup tali/yetkili satış acenteleri veya Call Center'dan yapılacak rezervasyonlarda uygulanamaz.
  • Her paket tur için sadece 1 adet indirim kuponu kullanılabilir.Aynı oda rezervasyonu için başka bir Canon görsel akademi kodu ile indirim kazanamaz.
  • Kampanyamız 31 Aralık 2015'e kadar geçerlidir.(Canon ürününü satın alma tarihi 1 seneden az kalmış olsa dahi 31 Aralık 2015'ten sonra indirim kuponu geçerli olmayacaktır.)
  • Satın alınan tur, tüketici talebiyle iptal edildiğinde aynı kodla bir daha indirim alınamaz ve kazanılan hak kullanılmış sayılır.
  • Bu kampanya diğer indirim kampanyaları ile birleştirilemez. Erken rezervasyon döneminde, indirimlerden sadece biri kullanılabilir. Tüketici lehine avantajlı olan indirim koşullarından biri, erken rezervasyon döneminde uygulanacaktır.