Canon Eurasia artık Océ ürünlerini, direkt olarak Canon satış kanalından sunacak

Canon’un müşterilerine pazardaki en geniş üretim baskısı çözümlerini sunmak üzere gösterdiği süregelen çalışmaların bir parçası olarak, Türkiye'deki kullanıcılar artık Canon ürünleri yanında Océ markalı ürünleri de Canon Eurasia ve firmanın akredite iş ortakları aracılığıyla satın alabilecek.

basinbulteni[4].jpg

Canon Eurasia İş Çözümleri Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Michele Tuscano şunları dile getirdi: “Bundan böyle Océ markalı sürekli form yazıcılar ve geniş formatlı baskı çözümlerinin satışı doğrudan Canon Eurasia tarafından yönetilecek. Dijital baskı sektöründeki hızlı büyümeyi düşündüğümüzde, bu gelişme, ortaklarımız ve müşterilerimiz açısından mükemmel fırsatlar doğuruyor. Müşterilerimiz ve ortaklarımız, tamamı katma değerli çok sayıda hizmetle desteklenen Canon ve Océ markalı baskı çözümlerinden oluşan birleşik bir portföyden yararlanabilecekler. Artık dijital baskı pazarının lideri haline gelmek için elimizin altında tüm imkanlar mevcut."

Canon bu iki baskı çözümünü mevcut portföyüne entegre ederek, bölge çapında daha birleşik ve etkili bir yapıya dönüşmeyi hedefliyor. Bu çözümlerin bir araya geldiğinde oluşturduğu güç ile, daha yüksek bir müşteri memnuniyeti sunmanın yanısıra pazara yenilikçi baskı teknolojileri ve hizmetleri kazandırılıyor.

Detaylı bilgi için info@canon.com.tr adresine mail atabilirsiniz.