EOS M3
Blank-Rect Image

Canon EOS M3

Güçlü ve taşınabilir EOS M3 ile hikayenizi kendi gözünüzden anlatın. Yaratıcı ve kullanışlıdır, böylece nerede olursanız olun hikayeleri çekebilirsiniz.

Taşınabilir, yaratıcı ve kullanışlı.

EOS M3, DSLR performansı ve kompakt fotoğraf makinesinin taşınabilirlik özelliğini sunar. Nerede olursanız olun hikayelere hazır olun.

Tüm teknik özelliklere bakın

EOS M3
EOS M3

"on a hazy morning" ile EOS M3 tanıtımı

Videoyu İzleyin

Etkileyici ayrıntıları yakalayın

APS-C boyutlu 24,2 megapiksel CMOS sensör ve 12.800'e kadar ISO (25.600'e genişletilebilir) sayesinde düşük ışıkta bile fotoğraflar ve filmler çekin.

Capture stunning detail

Kullanıcı dostu dokunmatik arabirim

Tek dokunuşla odaklanıp çekim yapmak için kompakt gövdede yer alan, sezgisel dokunmatik ekranlı (1.040.000 sRGB noktalı) ödüllü ergonomik arabirimi kullanın.

User-friendly touch interface

Spontane olun. Hızlı ve duyarlı odağın keyfini çıkarın

RAW formatında çekim yaparken bile saniyede 4,2 kare hızla hiçbir anı kaçırmadan hareketli sahneleri yakalayın. Hybrid CMOS AF III, orijinal EOS M'den 6,1 kat daha hızlı odaklama yapar.

Be spontaneous. Enjoy fast, responsive focusing

Kablosuz özellikleri

Kablosuz uzaktan kumanda sayesinde çekimlere kendinizi de dahil edebilir, buluta kablosuz olarak yedekleme yaparak kişisel cihazlarınızla senkronize edebilirsiniz.

Wireless capabilities
Creative assist

Yaratıcı Asistan

Fotoğraf makineniz üzerinde kolay kontrol ve yaptığınız değişiklikleri gerçek zamanlı olarak görüntüleme olanağıyla içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkarın. Hatta ayarlarınızı paylaşabilir ve kaydedebilirsiniz.

Videoyu İzleyin

Tam manuel kontrol

Stilinize uyum sağlayan özelleştirilebilir düğmelerle tam uzman düzeyde kontrol sağlayın. Çekim sonrasında gelişmiş düzenleme için 14 bit RAW çekim yapın.

Full manual control
Expand your creativity with the right lens for you

Size uygun bir lensle yaratıcılığınızı artırın

EF-EOS M Yuva Adaptörü aracılığıyla EF-M veya EOS DSLR'ler için 80'den fazla lens

DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN

Fotoğraf çeker gibi etkileyici HD filmler çekin

Hybrid CMOS AF II sayesinde hızlı otomatik odaklama ile 30 fps hızında, MP4 formatında mükemmel 1080p filmler çekin. Dokunmatik AF; sinematik içeri odaklama, Yüksek Karşıtlıklı Manuel Odaklama ve geniş diyafram açıklığı sunar. Ayrıca 3,5 mm harici mikrofon soketiyle yüksek kaliteli ses kaydı yapın.

Shoot stunning HD movies like you shoot photos

Zahmetsiz paylaşım

Fotoğrafları ve filmleri sosyal ağlara veya bir televizyona hızlıca yüklemek için Wi-Fi ve NFC'yi kullanarak akıllı telefonlara, tabletlere veya Canon Connect Station'a kolayca aktarın.

Effortless sharing

Teknik Özellikler

EOS M3

24,2 megapiksel

APS-C boyutlu CMOS sensör

EOS M3

DIGIC 6

Güçlü DIGIC işleme

EOS M3

Hybrid CMOS AF III

Hızlı ve hassas odak

EOS M3

Yaratıcı Asistan

Kolay gerçek zamanlı görüntü ayarları

EOS M3

Eğilen dokunmatik ekran

Net görüntüleme için geniş tasarım

EOS M3

Full HD film

24, 25 ve 30 fps'de 1080p filmler

EOS M3

Wi-Fi

Kablosuz olarak görüntü paylaşma ve yedekleme

EOS M3

Uzaktan çekim

Fotoğraf makinesini akıllı telefon ile kontrol etme

Tüm Teknik Özellikleri görün

EOS M3
EOS M3

Kutunun içeriği

EOS M3 Gövde (Siyah)

Fotoğraf Makinesi Kapağı R-F-4

Kayış EM-200DB

Pil Şarj Cihazı LC-E17E

Güç Kablosu

Pil Paketi LP-E17

Arabirim Kablosu

Kullanıcı Kılavuzu Seti

EOS M3 Yorumlar

Aksesuarlar

İlgili Ürünler

Discover more about EOS M

EOS M hakkında daha fazlasını keşfedin

EOS M3; çok çeşitli fotoğraf makineleri, lensler ve aksesuarlar sisteminin bir parçasıdır.

Daha fazla bilgi alın