Çekildiği fotoğraf makinesi: EOS R6

  • 2.8
  • 1/5000
  • 400
Yeni

Aynasız Fotoğraf Makineleri

Canon EOS R6

Dilediğiniz konuyla ve dilediğiniz çekim tekniğiyle çekimler yapın. EOS R6, daha önce mümkün olduğunu düşünmediğiniz şekillerde yaratıcı olmanızı sağlar.

Teknik Özellikler

  • Notification Imagee

    20 fps sessiz çekim1

    Ayrıca ihtiyacınız olduğunda 12 fps mekanik deklanşör

  • Notification Imagee

    8 kademeye kadar görüntü sabitleme*

    Tripod kullanmadan ultra net uzun pozlamalar için.

  • Notification Imagee

    ISO 102.400

    Düşük ışıkta mükemmel performans için

  • Notification Imagee

    60p'ye kadar 4K

    Gerçekçi ve net çekimler ile hareketi yeniden üretir

  • Notification Imagee

    20 megapiksel çözünürlük

    Üstün düşük ışık performansı ve dinamik aralığa sahip tam kare sensör

  • Notification Imagee

    Dual Pixel CMOS AF II

    Gözleri, yüzleri ve hayvanları tanıyıp takip edebilir.

Karşınızda Canon EOS R6

Canon EOS R6'yı yakından tanıyın ve çığır açan hızı, sabitleme özelliği ve teknolojisi ile yaratıcılığınızı nasıl yepyeni seviyelere taşıyabileceğini görün. İnanılmaz görüntü kalitesiyle anlık sahneler yakalayın ve film yapımcısı olarak potansiyelinizi gerçekleştirin.
Canon Camera
Canon Camera

Çekildiği fotoğraf makinesi: EOS R6

  • 2.0
  • 1/500
  • 200

HIZLI, SESSİZ ÇEKİM ÖZELLİĞİ

Her hareketi görün. Ses çıkarmayın.

EOS R6 size mükemmel anları yakalamak için daha fazla fırsat sunuyor. Saniyede 20 kareye varan1 şaşırtıcı hızda sessiz çekimler yapın ve insan gözünün neredeyse fark etmeyeceği anlık hareketleri yakalayın.

Canon Camera

20 fps'ye kadar sessiz sürekli çekim1

Eşzamanlı AE, AF odak takibi ve görüntü sabitleme ile. Ayrıca 12 fps mekanik deklanşöre de sahiptir.

Canon Camera

DIGIC X işlemciyle hız için üretildi

Yüksek performanslı UHS-II kartı ve her ikisi de hızlı UHS-II SD kartları destekleyen çift hafıza kartı yuvası ile tek seferde 240 RAW görüntüye kadar veya 1000'in üzerinde JPEG ile 12 fps'lik kesintisiz çekim yapmaya devam edebilirsiniz.

Dual Pixel CMOS AF ile 4K 60 fps ve Full HD 120 fps'ye kadar mükemmel videolar

EOS R6, önemli bir film yapımcılığı sürecindeki iş akışlarını destekleyebilecek türde video özellikleri içerir. Canon Log ve HDR PQ seçenekleri, video grafikerlerin daha dinamik aralık yakalamasına yardımcı olur. Ayrıca fotoğraf makinesinin UHS-II SD çift hafıza kartı yuvalarına yüksek kaliteli 10 bit 4:2:2 kaydı dahili olarak desteklenir.

Üstün hibrit fotoğraf makinesi

Hangi konuyla ve hangi çekim tekniğiyle çekim yaparsanız yapın, EOS R6 yaratıcılığınızın çıtasını yükseltir. Konunuz ister insan veya mekan, aksiyon veya seyahat, natürmort veya vahşi yaşam olsun, ister fotoğraf ister video çekiyor olun; hız, görüntü kalitesi ve esnekliğin birleşimi olan EOS R6'yı mükemmel bir içerik oluşturma aracı olarak kullanabilirsiniz.

Javier Cortes Teatro Massimo'da film çekimi yapıyor

GÖRÜNTÜ KALİTESİ VE SABİTLEME ÖZELLİĞİ

Dünyanın en iyi 8 kademeli görüntü sabitleme özelliği3

Dört saniye kadar enstantane hızlarında elde çekim yapabildiğinizi, manzaralardaki suyu ve sokaklardaki insanları tripod kullanmadan bulanıklaştırabildiğinizi düşünün. EOS R6'dan bekleyebileceğiniz yaratıcı özgürlük işte bu. 

Beş eksenli dahili Görüntü Sabitleyici, fotoğraf makinesi sarsıntısına karşı 8 kademeye kadar koruma sağlar. Optik IS sistemli (RF 600MM F11 IS STM veya RF 800MM F11 IS STM hariç) RF lensler fotoğraf makinesine takıldığında, iki sistem birlikte çalışarak 8 kademeye kadar etkileyici bir avantaj sağlar. 2

Fotoğraf makinesinin gövde içi ve lens tabanlı IS sistemleri, üçüncü bir sistem olan Movie Digital IS ile videoları da sabitleyerek ekstra bir sabitleme katmanı ve profesyonel görünümlü sonuçlar sunar.

Daha Fazlasını Keşfedin
EOS R6'nın başarılı Görüntü Sabitleyicisi ile hızlı dans hareketlerini yakalama
Canon Camera

OTOMATİK ODAKLAMA

Dünyanın en hızlı AF özelliği, konuları güvenle takip eder4

EOS R6'nın Dual Pixel CMOS AF II sistemi, gelişmiş konu tanıma ve izleme için derin öğrenme teknolojili yapay zekayı kullanan DIGIC X işlemci ile kontrol edilir. Gözler, yüzler ve başlar yeni hassasiyet seviyeleriyle tanınabilir. Fotoğraf makinesi kedi, köpek ve kuşları da tanıyarak vahşi yaşam ve ev fotoğrafçılığının en zorlu yönlerinden biri olan hızlı hareket eden konulara net bir şekilde odaklanmanıza yardımcı olur.

TASARIM

İlk elinizde tuttuğunuz andan itibaren hızlı tepki ve kullanım kolaylığı

Yaratıcılığınızın önünde hiçbir engel olmasın istiyoruz; bu yüzden EOS R6 mümkün olduğunca sezgisel ve bağlı kullanım sağlayacak şekilde tasarlandı.

Canon Camera

Elektronik vizör

120 fps'ye varan yenileme hızlarında çekim yapan üstün 3,69 noktalı elektronik vizör, fotoğraf makinesinin gövdesinden uzaklaşan ve 270˚ dönerek yaratıcı açılardan çekim yapmanızı sağlayan tamamen dönebilir Değişken Açılı dokunmatik ekranla tamamlanmıştır.

Canon Camera

Çift kart yuvası

Çift kart yuvaları RAW dosyalarınızı JPEG/HEIF dosyalarına ayrı ayrı kaydetmenizi, hatta fotoğraflar ile videoları ayrı olarak kaydetmenizi sağlar ve yüksek okuma/yazma hızları için en son UHS-II standartlarını destekler. Fotoğraf makinesinin arkasında bulunan AF kumanda kolu ve arka kontrol kadranları gibi sezgisel kontroller EOS R6'yı sezgisel bir şekilde kullanmanızı sağlar.

Canon Camera

Alıntı

"Yüz takibi, modelime ayak uydurmamı ve dinamik ve duygusal duruşlarını yakalamamı sağlayarak bana güven verdi."

Fotoğraf Makinesi Gövdeleri

Etkin pikseller (yaklaşık MP)

30,3 Megapiksel tam kare

20,1 Megapiksel tam kare

45,0 Megapiksel tam kare

Dahili Görüntü Sabitleyici

Yok, yalnızca elektronik ve lens IS

Var, 5 eksenli dahili IS. 

Uyumlu RF lenslerle kullanıldığında 8 kademeye kadar2

Var, 5 eksenli dahili IS. 

Uyumlu RF lenslerle kullanıldığında 8 kademeye kadar2

Konu algılama

Yüz, Göz

Vücut, Yüz, Göz, Hayvan

Vücut, Yüz, Göz, Hayvan

Düşük ışık AF

-6 EV değerine kadar hassas [1]

-6,5 EV değerine kadar hassas [1]

-6 EV değerine kadar hassas [1]

Sürekli çekim hızı (fps)

8 fps sabit AF 

Servo AF ile 5 fps

Servo AF ile 12 fps 

Elektronik, sessiz deklanşör ve Servo AF ile 20 fps

Servo AF ile 12 fps 

Elektronik, sessiz deklanşör ve Servo AF ile 20 fps

Filmler

25/24 fps'de 4K film 

60 fps'de Full HD filmler 

120 fps'de HD 

Canon Log 1 

Harici kayıt cihazına 10 bit 4:2:2 sıkıştırılmamış 4K

60 fps'ye kadar 4K film 

4K zaman atlamalı mod 

120 fps'de Full HD filmler 

Canon Log 1 / HDR PQ 

10 bit 4:2:2 dahili kayıt 

IPB sıkıştırma

30 fps'ye kadar 8K film 

120 fps'ye kadar 4K film

4K zaman atlamalı mod 

Canon Log 1 / HDR PQ 

10 bit 4:2:2 dahili kayıt 

All-I / IPB sıkıştırma 

Harici kayıt cihazına 10 bit 4:2:2 sıkıştırılmamış 4K 60p

Kontrol kadranları

Çoklu işlev çubuğu 

Hızlı Kontrol Kadranı 

Üst Panel Ekranı

Ana Kadran 

Hızlı Kontrol Kadranı 1 

Hızlı Kontrol Kadranı 2 

AF Çoklu Kontrol

Ana Kadran 

Hızlı Kontrol Kadranı 1 

Hızlı Kontrol Kadranı 2 

AF Çoklu Kontrol 

Üst panel ekranı

Değişken Açılı Dokunmatik Ekran LCD

8 cm / 3,15 inç 

2,1 milyon noktalı LCD

7,5 cm / 3 inç 

1,62 milyon noktalı LCD

8 cm / 3,15 inç 

2,1 milyon noktalı LCD

Elektronik vizör

0,5 tipi 

3,69 milyon noktalı OLED 

23 mm bakış noktası/0,76x büyütme

0,5 tipi 

3,69 milyon noktalı OLED 

23 mm bakış noktası/0,76x büyütme 

120 fps'ye kadar

0,5 tipi 

5,76 milyon noktalı OLED 

23 mm bakış noktası/0,76x büyütme 

120 fps'ye kadar

Wi-Fi

2,4 GHz Wi-Fi ve Bluetooth™ 

WFT-E7 II Aksesuarı ile FTP

2,4 GHz Wi-Fi ve Bluetooth™ 

Dahili FTP

5 GHz ve 2,4 GHz Wi-Fi ve Bluetooth™ opsiyonel Kablosuz verici WFT-E10 

Dahili FTP

Gövde ağırlığı (pil ve hafıza kartı dahil)

660 g

680 g

738 g

Kart yuvaları

1x UHS-II SD

2x UHS-II SD

1x CFExpress 

1x UHS-II SD

Pil ömrü

LP-E6N 

430 çekim (EVF Güç tasarrufu modu) 

450 (LCD güç tasarrufu modu) 

PD-E1 ile USB şarjı

LP-E6NH 

380 çekim (EVF Güç tasarrufu modu) 

510 (LCD Güç tasarrufu modu) 

PD-E1 ile USB şarjı

LP-E6NH 

320 çekim (EVF Güç tasarrufu modu) 

490 çekim (LCD Güç tasarrufu modu) 

PD-E1 ile USB şarjı

[1] Merkez nokta, f/1,2 lenslerle kullanıldığında (Odak Dışı Düzleştirme lensleri hariç), Tek çekim modu

EOS R6 ve yeni RF lenslerle ilgili en son güncellemelerden, Canon tekliflerinden, ipuçları ve yardımcı bilgilerden, en son haberlerden ve yerel etkinlik davetlerinden ilk siz haberdar olun.

KİTLER

Canon EOS R6 Kitleri

Canon EOS R6'nın mevcut olduğu şekiller:

Lens olmadan yalnızca gövde:

RF 24-105mm F4-7.1 IS STM kiti

Canon Camera

SİSTEM

EOS R Sistemini deneyimleyin

EOS R Sistemi, EOS sisteminin sunduğu tüm avantajlara sahiptir ve kendi lens serisinin yanı sıra adaptörler aracılığıyla hem mevcut EF ve EF-S optik donanımları hem de Speedlite flaş ve aksesuar serisi ile tam uyumluluk sunar.

ETKİNLİKLER

Canon Vision

Yeni sinema kamerasının tanıtımı ve daha fazlası için 24 Eylül 2020 saat 15.00'te bize katılın.

Canon Camera
EOS R6 kutu içeriği

Kutunun içeriği

  • EOS R6'nın Gövdesi

  • Fotoğraf Makinesi Kapağı R-F-5

  • Askı ER-EOS R6

  • Pil Şarj Cihazı LC-E6E

  • LP-E6NH

  • Pil Paketi Kapağı

  • AC Kablosu

Önerilen Lensler

Canon tam kare aynasız fotoğraf makineleri için tasarlanan RF lens serimizle fotoğrafçılığınızı bir adım öteye taşıyın. EOS R6 ile kullanım için ideal olan RF lens seçeneklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Uyumlu Aksesuarlar

Canon EOS R6, fotoğrafçılık ve film yapımınızı daha da ileriye taşımanız için tam kare aynasız fotoğraf makineleri, lensler ve aksesuarlardan oluşan kapsamlı bir serinin bir parçasıdır. EOS R6 ile kullanımı ideal olan seçenekler aşağıdadır.

  • Canon Camera

    Speedlite EL-1

    Üstün güvenirlik ve yüksek hızlı performans sunan bu gelişmiş Speedlite, zorlu hava koşullarına dayanıklı bir gövdeye sahiptir.

  • Canon Camera

    BG-R10 battery grip

    Bu ek tutma yeri, EOS R6 ile uzun çekim sürelerinde çalışırken iki pilin aynı anda kullanılmasını sağlar. Ayrıca, dikey çekim sırasında çoğaltılmış kontrol ve ekstra konfor sağlar.

    • Fotoğraf makinesine bağlandığında, tutma yerinden rahat şarj olanağı
    • Dikey çekim için çoğaltılmış kontroller
    • EOS R6'yı dikey olarak tutarken kullanım deneyimini iyileştirir

  • Canon Camera

    LP-E6NH pil

    Bu yeni yüksek kapasiteli lityum-iyon pil standart olarak EOS R6 ile birlikte verilir ve LP-E6 veya LP-E6N pil kullanan tüm EOS fotoğraf makineleriyle geriye dönük uyumludur. 2130 mAh'lik artırılmış kapasite (LP-E6N'den %14 daha fazla), yeniden şarj etmeden daha uzun süre çekim yapmanızı sağlar.

    • Her şarjda daha fazla çekim olanağı sunar
    • Sisteminizdeki eski EOS fotoğraf makineleriyle uyumludur
    • Güvenlik devresi dahili şarj olanağı sunar

  • Canon Camera

    DM 100 Yönlendirilebilir Stereo Mikrofon

    Her zaman kayıt yapmaya hazır, tak ve çalıştır özellikli küçük stereo mikrofon sayesinde mükemmel sesleri kolayca yakalayın.

  • İlgili makaleler

    Canon EOS R6'nın bu kadar çok alanda nasıl üstün olduğunu keşfetmek için bu makaleleri inceleyin.

    İlgili Ürünler

    İlginizi çekebilir:

    Canon'un fotoğraf makinesi ve lens serilerini keşfedin ve yaratıcılığınızın sınırlarını genişletin.

    1. RF lensler ve bazı EF lensleri kullanırken AF/AE Takibi* ile 

      yaklaşık 12 fps'ye kadar. Uyumlu lenslerin listesi için Canon'un destek web sitesine göz atın. Seri çekim hızı; pil türüne, kalan pil şarjına, pil sayısına, kullanılan lense, sıcaklığa, dahili Wi-Fi (Açık/Kapalı) ayarına ve battery grip ile WFT ünitesi (yalnızca EOS R5), DC bağdaştırıcı veya USB güç adaptörü kullanıp kullanmadığınıza bağlı olarak 3 aşamaya kadar değişiklik gösterir. Yukarıdaki faktörlere ek olarak maksimum seri çekim hızı; enstantane hızı, diyafram açıklığı, flaş kullanımı, titreşim azaltma işlemi, konu koşulları veya parlaklık (özellikle karanlık bir yerde) nedeniyle azalabilir. 

      Elektronik deklanşör: 

      AF/AE takibi ile yaklaşık 20 fps'ye kadar Diyafram açıklığı tam genişlikteyken bazı RF/EF lensler için geçerlidir. Uyumlu lenslerin listesi için Canon'un resmi web sitesine göz atın. Seri çekim hızı; enstantane hızı, diyafram açıklığı ayarı, sürekli çekim sırasındaki diyafram açıklığı koşulu, konu koşulları, parlaklık (özellikle loş ortamlarda) ve lens türüne göre değişiklik gösterir.

    2. *105 mm odak uzaklığında RF 24-105mm F4 L IS USM ile CIPA standardına göre 8 kademeli
    3. Dünyanın en iyi görüntü sabitleme özelliği yaklaşık 8,0 kademeli* 

      Değiştirilebilir objektifli tüm dijital fotoğraf makineleri arasında. 9 Temmuz 2020 tarihi itibariyle (Canon tarafından yapılan araştırmaya göre). 105 mm odak uzaklığında 8.0 kademeli RF 24-105mm F4 L IS USM ile CIPA standardına göre. Satın alma zamanına bağlı olarak lens yazılımının güncellenmesi gerekir. EOS R6'nın IS performansı EOS R5 ile aynıdır

    4. Dünyanın en hızlı 0,05 sn'lik AF odaklama hızı.* 

      Görüntü düzleminde faz farklılığı algılamalı AF ve kontrast algılamalı AF özellikli 35 mm tam kare eşdeğer görüntü sensörlerine sahip değiştirilebilir lensli dijital aynasız fotoğraf makineleri arasında. EOS R6'nın AF hızı, EOS R, EOS RP ve EOS R5 ile aynıdır. 9 Temmuz 2020 itibarıyla piyasada bulunmaktadır. 

      (Canon Araştırmalarına göre). CIPA kılavuzlarına göre ölçülen AF hızına dayalı olarak hesaplanmıştır. (Çekim koşullarına ve kullanılan lenslere bağlı olarak değişir.) Dahili ölçüm yöntemi. 

      [Ölçüm koşulları] 

      Odaklama parlaklığı: EV 12 (oda sıcaklığı, ISO 100) 

      Çekim modu: M 

      Kullanılan lens: RF24-105mm F4L IS USM (24 mm odak uzaklığında), 

      Deklanşör düğmesi işlevi ile fotoğraf çekimi, 

      AF yöntemi: 1 noktalı AF (Merkez AF noktası ile) 

      AF işlemi: Tek Çekim AF"