A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Bir sonraki adımı atın: Yeni Canon EOS 850D ile fotoğrafçılık becerilerinizi geliştirin

Yaratıcılığınızı yeni bir düzeye taşıyacak DSLR ile tanışın: Canon EOS 850D. İster yüksek kaliteli seyahat fotoğrafları ister öznenizin asıl kimliğini yansıtan güzel portreler çekmek isteyin, Canon EOS 850D fotoğrafçı olarak gelişiminizi destekleyecektir.

Dual Pixel CMOS AF, akıllı cihaz bağlantısı ve 4K video çekme olanağı gibi birinci sınıf özelliklerle donatılmış, hobi fotoğrafçılarına yönelik çekici fiyata sunulan Canon EOS 850D fotoğrafçılığınızı bir adım öteye taşımanızı sağlayacak.

Kusursuz otomatik odaklama

Kusursuz otomatik odaklama özelliğine sahip EOS 850D, Yeni Zelanda'da geleneksel Māori kıyafetiyle Haka dansı performansı sergileyen bu adamın portresi gibi ince ayrıntılara sahip görüntüler yakalamanıza imkan sağlar.
Vahşi ve zorlu ortamlarda taşınması kolay bir fotoğraf makinesine ihtiyaç duyarsınız; yalnızca 515 gram olan hafif EOS 850D tam da bu tür ortamlara göre.

İster güzel manzaralar ve detaylı yakın çekimler ister yüksek hızlı aksiyon fotoğrafları çekmek isteyin; Canon EOS 850D göreve daima hazır. 24,1 MP APS-C sensör, düşük ışıkta bile muhteşem netlik, ayrıntı ve performans sunar. Fotoğraf makinesinin otomatik odaklama özelliği, hızlı ve güvenilirdir: EOS 850D, doğru odaklama ve takip için Dual Pixel CMOS AF, 45 tam çapraz tip AF noktası ve iTR AF teknolojisi sunarak istediğiniz kareyi yakalamayı her zamankinden kolay hale getirir.

Hafif gövde

İlgili makaleler
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

MANZARA FOTOĞRAFÇILIĞI

Manzara çekimine yönelik en iyi ipuçları

Manzara fotoğraflarınızı bir üst seviyeye çıkarmaya yardımcı olacak çekim tekniklerini keşfedin.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

SEYAHAT FOTOĞRAFÇILIĞI

EOS R10 ile bir Sevilla turu

Blog yazarı Diana Millos, yaratıcılığa olanak tanıyan bu fotoğraf makinesinin neden mükemmel bir seyahat arkadaşı olduğunu keşfediyor.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

ENSTANTANE HIZI

Enstantane hızının inceliklerini öğrenin

Bu 5 temel ipucu, hareketli nesnelerin çekimini yapmak ve aksiyon fotoğrafçılığınızı geliştirmek için enstantane hızında uzmanlaşmanıza yardımcı olacaktır.

Canon EOS 850D saniyede yedi kare çekebilme kapasitesiyle aksiyon fotoğrafları çekmek için mükemmeldir.

İster hayatınızın en iyi seyahatindeki anıları yakalayın ister kırsal kesimde aksiyon dolu bir günde çekim yapın; sizi yavaşlatmayacak hafif bir fotoğraf makinesi isteyeceksiniz. Yalnızca 515 g ağırlığında olan Canon EOS 850D dayanıklı alüminyum alaşımdan ve polikarbonat reçineden üretilmiştir. Hızlı performansa sahip makine, saniyede yedi kare çekebilme özelliği sayesinde arkadaşlarınızı etkileyecek vahşi yaşam, spor veya aksiyon kareleri çekmek için idealdir.

Canon EOS 850D'nin özenle yerleştirilmiş arka kontrolleri ve üst kadranı, kullanım kolaylığı sağlarken optik vizör öznelerinizle doğrudan bağlantı kurmanızı sağlar.

Uygun fiyatlı 4K video kalitesi

Seyahatlerinizde karşınıza çıkan göz alıcı manzaralarla arkadaşlarınızı etkileyin. EOS 850D'nizi Bluetooth veya Wi-Fi ile akıllı bir cihaza bağlayabilirsiniz.

Her zamankinden daha fazla sayıda fotoğrafçı, hem video hem de fotoğraf çekerek becerilerini geliştiriyor. Canon EOS 850D'nin en etkileyici özelliklerinden biri zengin 4K video çekebilme imkanıdır. İster yurt dışı tatilinizde çekim yapın ister iş için bir video çekin veya amatörce videografiyle ilgilenin, Canon EOS 850D ile her şeyi yapabilirsiniz. Kitini yükseltmek isteyen bir vlogger mısınız? Canlı Kontrol modunda çekim yaparken değişken açılı dokunmatik ekran, otomatik göz odaklaması sağlar. Bu özellik, hareket ederken bile öznenizin gözlerini takip eder. DIGIC 8, hızlı ve duyarlı bir performans sunarken 5 eksenli Movie Digital IS, film çekimi yaparken fotoğraf makinesinin titremesini azaltır. Profesyonel ürün fiyatlarından daha uygun bir fiyata sahip olmasına rağmen Canon EOS 850D, profesyonel görüntü kalitesi sunar.

Bağlanın

Canon EOS 850D'nizi Bluetooth® ve Wi-Fi ile akıllı cihazınıza bağlayarak çekimlerinizi sosyal medyada paylaşabilir veya doğrudan bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Bu bağlantı aynı zamanda Canon Camera Connect uygulaması sayesinde akıllı telefonunuzla uzaktan çekim yapabilmenizi sağlar.

Temel çalışma prensiplerinden yeni fotoğrafçılık teknikleri geliştirmeye kadar fotoğraf makinenizle ilgili daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız Canon Fotoğraf Rehberi Uygulamasını kullanın. Baskı almak istediğinizde ise kablosuz teknolojiyi kullanarak görüntüleri doğrudan Canon Kompakt Fotoğraf ve PIXMA yazıcılarına yollayın.

Canon EOS 850D çok yönlü bir yükseltmeyle birlikte yaratıcı kontrol sunar. Her seferinde müthiş sonuçlar elde etmenize yardımcı olacak gelişmiş DSLR ile fotoğrafçılığınızı bir üst seviyeye taşıyın.

Yazan: Will Salmon

İlgili Ürünler

İlgili Makaleler

İlham Alın bölümü; kullanışlı fotoğrafçılık ipuçları, alıcı kılavuzları ve bilgilendirici röportajlar dahil olmak üzere en iyi fotoğraf makinesini veya en iyi yazıcıyı bulmanız ve bir sonraki yaratıcı fikrinizi hayata geçirmeniz için ihtiyacınız olan her şeyi içeren temel bir kaynaktır.

Tüm Hikayelere geri dön