Canon, FESPA 2023'te yeni teknolojilerini sergileyecek

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, tüm sektörleri kapsayan ‘Make It BIG’ teması ile bu yıl 23 – 26 Mayıs’ta Münih'te gerçekleştirilecek FESPA 2023 Fuarı’nda yerini alacak. Baskı hizmeti sağlayıcılarına baskı uygulama seçenekleri konusunda ilham verecek olan Canon fuarda; perakende, satış noktaları, iç mimari ve kişiselleştirilmiş ambalajlar için çözümlerini tanıtacak. Fuarda aynı zamanda Canon’un geniş formatlı dijital yazıcıları Arizona, Colorado ve imagePROGRAF ürün ailelerindeki en son yeniliklerden faydalanılarak baskı demoları gerçekleştirilecek.

Colorado M-series_FRT_03.jpg

Yeni Colorado M serisi modüler rulodan ruloya baskı makinesi

Arizona 135 GT

Canon’un düz yataklı yazıcı ailesi Arizona serisi

PRISMA-XL-LOGO identifier RGB

Canon'un PRISMA XL Suite’i ile gelen iş akışı çözümleri ve otomasyondaki en son yenilikler

Canon, tüm sektörleri kapsayan ‘Make It BIG’ teması ile bu yıl 23 – 26 Mayıs’ta gerçekleştirilecek FESPA 2023 Fuarı’nda yerini alacak. İç mimari ve ambalaj çıktıları dahil birçok geniş formatlı grafik sağlayıcıları ve tasarımcıların buluşacağı fuarda Canon; katılımcıların, sınırları zorlayan ve kalıcı bir etki bırakmalarını sağlayacak çalışmalara ilham olmaya odaklanıyor.

Canon’un simülasyon formatıyla düzenleyeceği stantta ziyaretçiler; “perakende mağazalarını” gezerken, doğru mağaza içi ambiyansı ve müşteri deneyimini yaratmaya yardımcı olabilecek tanıtım grafikleri, etkili yön bulma ve yönlendirme tabelalarının yanı sıra dekorasyon ve ambalaj gibi özgün baskı uygulamalarını deneyimleyebilecek. Bununla birlikte katılımcılar Canon’un geniş formatlı üretim teknolojileri ile baskı alabilecek ve ziyaretçiler yapılan sunumlardan gerçek müşteri numunelerini de keşfedebilecek. 

Canon, mevcut ürün gamının yanı sıra verimli ve çok yönlü Arizona düz yataklı yazıcı ailesinin yeni üyesini de FESPA fuarında tanıtacak. Karton, ahşap veya cam gibi daha zorlayıcı alanlar da dahil olmak üzere birçok farklı sert ve esnek materyallerle çalışabilen Arizona yazıcılar, perakende veya konaklama sektörleri için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Ödüllü Colorado ailesinin en yeni üyesi olan ve kısa süre önce kullanıma sunulan Colorado M serisi, FESPA 2023 fuarı ile Avrupa'da ilk kez canlı bir etkinlikle tanıtılmaya hazırlanıyor. Bu tanıtımda PSP'lere ve baskı üretim merkezlerine serinin modülerliğinin ve sahada yükseltilebilme özelliklerinin avantajları gösterilecek. Benzersiz FLXfinish+ teknolojisinin yanı sıra yeni beyaz mürekkep seçeneği kullanılarak, parlak ve kalın duvar kağıtlarından pencere grafiklerine ve etki gücü yüksek ön ve arka aydınlatmalı tabelalara kadar geniş bir uygulama yelpazesi gösterilecek.

Dijital duvar kâğıdı pazarının önemini sürdürdüğünün ve mekanları dönüştürmek için sunduğu fırsatların farkında olan ‘UVgel Duvar Kağıdı Üretimi’, müşterilerin cihaz başında beklemeye gerek kalmadan yirmi dört saat içinde yüksek hacimli duvar kağıdı baskısı alınabileceğini gözler önüne serecek.

Canon imagePROGRAF ailesinin fotoğraf kalitesindeki becerilerini sergileyen imagePROGRAF GP-4000’nin göz alıcı baskı kalitesi ve geniş renk gamıyla kampanya görsellerinin baskısı alınacak. Floresan pembe de dahil olmak üzere on bir renge sahip olan imagePROGRAF GP-4000, pastel tonlardan neonlara kadar etki gücü yüksek görseller oluşturabilmesiyle öne çıkıyor. PANTONE™ kalibrasyonu özelliğine de sahip olan bu ürün, posterler ve satış noktası materyalleri gibi grafik uygulamalarında marka renklerinde çıktılar almak için tercih ediliyor.

Ürün tanıtımlarıyla birlikte ziyaretçilere rehberlik verilecek ve müşterilerinin değişen taleplerini esnek bir şekilde karşılamalarına yardımcı olabilecek uçtan uca otomasyon ve iş akışı araçlarıyla, nasıl akıllı hale getirebilecekleri gösterilecek.

FESPA 2023’e gün sayarken Canon Europe, Geniş Formatlı Baskı Gurubunda EMEA Pazarlama ve Yenilik Direktörü olan Mathew Faulkner: “Bu yılın FESPA Global Print Expo fuarında müşterilerimize perakende, dekorasyon ve ambalaj sektörlerindeki ticari fırsatlarla onları desteklemeye hazır olduğumuzu göstermek için pazar lideri geniş formatlı teknoloji portföyümüzü sergiliyoruz. Bu şekilde onların, ‘Make it BIG’ sloganımıza uygun şekilde, kalıcı bir izlenim bırakan etkili çıktılar alabilmelerini sağlıyoruz. Büyüklük, tasarım, renk, özel efektler veya kişiselleştirilmiş uygulamalar ile baskıda oluşturulan etki ne kadar büyükse, değer de o kadar büyük olur ve büyüme ve başarı da o kadar yüksek olur.

Etkinlikler, konferanslar ve ticari fuarların yeniden başlamasıyla birlikte, posterlerden duvar kaplamalarına, kumaşa dijital baskısı alınan yönlendirmeler olan soft signage’lardan afiş ve hareketli pop-up'lara kadar artan taleple birlikte geniş formatlı uygulamalarda bir artış görüyoruz. Düz yataklı, rulodan ruloya ve iş akışı çözümlerinden oluşan Canon portföyümüzün genişliği ve UVgel beyaz mürekkep seçeneğine sahip yeni Colorado M serimiz ile müşterilerimizi grafik, dekorasyon ve ambalajlama sektörlerinde yeni olanaklar yaratmaları için destekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Arizona düz yataklı yazıcılar ailesi hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Colorado rulodan ruloya yazıcılar ailesi hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

imagePROGRAF GP-4000 serisi ve portföydeki diğer modeller hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

PRISMA XL Suite geniş formatlı grafik yazılımları hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.