Canon, baski teklİflerİnİ güvenlİk ve sürdürülebİlİrlİk avantajlariyla gelİştİrİyor

Canon, ödüllü imageRUNNER ve imageRUNNER ADVANCE DX çok işlevli ve tek işlevli cihaz serisini yeniliyor.

imageRUNNER ADVANCE DX C3900 series Staple Finisher FRT 02_1140x624.jpg

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, daha güçlü güvenlik özellikleri, daha düşük enerji tüketimi, ambalajda daha az polistiren atığı ve hibrit çalışma için iş birliği araçları gibi iyileştirmeler içeren yeni ürünlerini kullanıcılarına sunuyor. Ödüllü imageRUNNER ve imageRUNNER ADVANCE DX ile müşterilerin ürün portfolyolarını güçlendirmek ve çeşitlendirmek için iş ortaklarını destekliyor.

Çevre üzerindeki etkiyi azaltma

Canon’un portföyü, önceki modellere kıyasla Tipik Elektrik Tüketimi (TEC) değerlerinde yüzde 16'ya varan çevresel etkiyi azaltacak bir oranla tasarlanarak sevenleriyle tekrar buluşuyor. Cihazların ve parçaların daha uzun süre dayanacak şekilde tasarlanması müşterilerin çalışma süresini en üst düzeye çıkarırken; servis ziyaretleri sayısını ve çevre üzerindeki etkiyi de azaltıyor. imageRUNNER ve imageRUNNER ADVANCE DX yazıcılar, tek kullanımlık atıkları sınırlandırmak üzere, geri dönüştürülebilir karton sunarak daha önce kullanılan polistiren ambalaj miktarını minimalize ediliyor. Bu sayede iş ortaklarının müşterilerine daha sürdürülebilir bir seçenek sunmalarına olanak sağlıyor.

Her aşamada güvenlik

Güncellenen imageRUNNER ve imageRUNNER ADVANCE DX yazıcılar, müşterilere belge yaşam döngüsünün her aşamasında güvenlik için cihaz, veri ve ağ koruması da sunuyor. En yeni güvenlik ürün yazılımı uçtan uca koruma sağladığı gibi her iki seri de TLS1.3, WPA3 ve SMB 3.1.1 desteği ile şifreli dosya paylaşımını destekliyor. imageRUNNER ADVANCE DX ürünleri ayrıca sertifikalı şifreleme performansı için FIPS 140-3* ile donanım kazandırıyor. Güncellenen portföydeki tüm cihazlar, daha fazla koruma için daha sıkı parola kurallarına ek olarak iki adımlı kimlik doğrulama özelliğini de içeriyor. Kullanıcıların bir güvenlik uzmanına ihtiyaç duymadan farklı ağ ortamları için gereken optimum ayarları uygulamalarına olanak tanıyan bir Güvenlik Ayarları Gezgini programıyla da destekleniyor.

Hibrit çalışma için verimlilik ve iş birliği

Canon'un cihazları, uniFLOW Online sayesinde işletmelerin uzaktan ve hibrit çalışmayı optimize etmelerini sağlıyor. Bu ödüllü bulut baskı çözümü, kullanıcıların daha akıllı ve daha hızlı çalışmasını sağladığı gibi kullanıcılar erişimini kontrol ederek ve belge güvenliğini artırarak tüm baskı ortamını bulut üzerinden yönetebilmelerine olanak tanıyor.  imageRUNNER ADVANCE DX 8900 serisi, profesyonel kalitede çıktılar üretmek için kapsamlı sonlandırma seçenekleri sunarak verimliliği artırıyor.

Canon Europe, DP&S Pazarlama ve İnovasyon Başkan Yardımcısı Marc Bory:Birçok işletmenin kalıcı olarak hibrit çalışma modelini benimsemesiyle birlikte, işletmelerin ihtiyaçları değişiyor. Daha sürdürülebilir, güvenli teknolojinin yanı sıra verimliliği ve iş birliğini artırmayı sağlayacak çözümlere daha fazla talep olduğunu açıkça görüyoruz. imageRUNNER ve imageRUNNER ADVANCE DX serilerimizin yenilenmesi bunun bir kanıtıdır ve iş ortaklarımızın son müşterilerine daha da güçlü bir portföy sunmalarını sağlamaktadır.

Temel özellikler

imageRUNNER ADVANCE DX C3900 serisi, 4900 serisi, C259/C359 serisi, 529/619/719 serisi, 6980i ve 8900 serisi:

Otomatik sistem kurtarma
FIPS 140 3 sertifikası
DX C359/C259 ve DX 719/619/529 serisi için ilave TPM 2.0 ile TLS1.3 & SMB 3.1.1 & WPA3 desteği (TÜM CİHAZLAR)
Güvenli durum görselleştirme
Uzaktan Kullanıcı Arayüzü (UI) iki adımlı kimlik doğrulama ve daha sıkı parola kuralı
Güvenlik gezgini

imageRUNNER C3326i ve 2900 serisi:

Otomatik sistem kurtarma
TLS1.3 & SMB 3.1.1 desteği
WPA3 desteği
Opsiyonel SSD saklama
Güvenli durum görselleştirme
Uzaktan Kullanıcı Arayüzü (UI) iki adımlı kimlik doğrulama ve daha sıkı parola kuralı
Güvenlik gezgini

imageRUNNER DX C3900 hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

imageRUNNER DX C8900 hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

imageRUNNER DX C259/C359 hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.