Canon, mürekkep püskürtmeli baskı makineleri serisine varioPRINT iX1700’ü ekliyor

Mürekkep püskürtmeli üretim baskı makinelerinde lider marka Canon, dakikada 170 A4 baskısı alan, yaprak beslemeli yeni mürekkep püskürtmeli baskı makinesi varioPRINT iX1700'ün tanıtımını gerçekleştirdi.

varioPRINT iX1700_LeftCG_07

Yeni Canon varioPRINT iX1700 yaprak beslemeli ve mürekkep püskürtmeli baskı makinesi

Mogami_FrontCG_01.jpg

Yeni Canon varioPRINT iX1700, dakikada 170 A4 veya 73 B3 görüntüye varan hızlarda baskı alır.

Mogami_RightCG_13

Canon varioPRINT iX1700’de yeni geliştirilen Canon baskı kafası ve mürekkepleri kullanıldı.

Ticari ve şirket içi baskı hizmeti sağlayıcı ihtiyaçlarına verimli ve yüksek kaliteli baskı çözümü sunmak için tasarlanan varioPRINT iX1700, düşük hacimde yakın teslim tarihlerine uyum sağlıyor. varioPRINT İX1700, mevcut trendler karşısında müşteri taleplerine çözüm sunarken B3 mürekkep püskürtmeli platformuyla da Canon'un Japonya, Almanya ve Hollanda'daki Ar-Ge merkezlerinden gelen mürekkep püskürtmeli ve yaprak beslemeli alanlarındaki uzmanlığını bir araya getiriyor. Dakikada 170 A4 görüntüye varan hızla baskı alabilen bu yeni baskı makinesi, imagePRESS V1350 ile mürekkep püskürtmeli varioPRINT iX2100/3200 arasındaki baskı hacimlerini hedefliyor.

Yüksek uygulama kalitesi için yenilikçi baskı ucu ve mürekkep teknolojisi

VarioPRINT iX1700, yüksek çözünürlüklü 2.400 x 1.200 dpi baskı ucu ve yeni mürekkep seti ile yüksek kaliteli baskı uygulamaları üretiyor. Su bazlı polimer mürekkepler; geniş renk gamı ile yüksek doygunlukta pigmentler içeriyor. Mürekkep, pigmentleri çok ince bir tabaka halinde malzemeye sabitleyen koşullandırma sıvısından sonra medya üzerine püskürtüyor. Bu sayede malzemenin doğal dokusu korunarak ofset basılan uygulamaların çoğaltılmasına veya taşınmasına olanak sağlıyor.

Verimli ve Güvenilir

Çok yönlü olan bu baskı makinesi dakikada 170 A4 görüntüye veya dakikada 73 B3 görüntüye kadar yüksek hızlarda baskı alıyor. Verimliliği en üst düzeye çıkarmak için baskı ucu bakımı ve kalite kontrolünü de otomatikleştiriyor. Ayrıca baskı uçları, mürekkebin tüm püskürtme uçlarına doğru kesintisiz bir akış yolunu izleyerek dolaşmasını sağlayan bir mekanizmaya sahip olmasıyla öne çıkıyor. Bu sayede kullanıcıların istikrarlı şekilde baskı alabilmesine olanak tanıyor. Canon'un yeni baskı ucuna özel olarak geliştirdiği mürekkeplerin bileşimi ve güvenilir kağıt beslemesi sayesinde varioPRINT iX1700, çok çeşitli medyaların baskısını gerçekleştiriyor. Görsel özellikleri yüksek kullanıcı arayüzü ve otomasyon özellikleri verimliliği destekliyor.

Canon Europe, Üretim Baskılama Birimi Avrupa Planlama, Pazarlama ve İnovasyon Kıdemli Direktörü Jennifer Kolloczek: “Dünya çapında 600'den fazla kurulum yaptığı yaprak beslemeli mürekkep püskürtmeli üretim baskı makinelerinde küresel bir lider ve müşterileri için güvenilir bir iş ortağı olan Canon, sürekli olarak yenilikçi, geliştirilmiş mürekkep püskürtmeli teknolojisi sunma arayışında oluyor. varioPRINT iX1700’i de üretim baskısı tekliflerimize eklemek için sabırsızlanıyoruz. Genişletilmiş portföyümüzle daha fazla baskı hizmeti sağlayıcısının üretim süreçlerini kolaylaştırmaya, basılan malzemelerinin kalitesini artırmaya ve müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına daha hızlı ve esnek yanıtlar oluşturmaya olanak sağlamayı hedefliyoruz.  varioPRINT iX1700 bu avantajları hem ticari hem de şirket içi baskı hizmeti sağlayıcıları için sunacak ve baskı merkezlerini hizmetlerini genişletmelerine, daha fazla iş üretmelerine ve rekabetçi kalmalarına yardımcı olacak.”