Canon; vlog dünyasına yeni bir soluk getirecek PowerShot V10’u teknoloji editörleri ve içerik üreticilerle buluşturdu

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, sunduğu özelliklerle içerik üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt veren yeni vlog kamerası PowerShot V10’u teknoloji editörleri ve içerik üreticilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği özel bir etkinlikte tanıttı.

Image-Resize_Cover-Images_12.jpg

Canon yakın zaman önce duyurusunu yaptığı, özellikle içerik üreticileri ve sosyal medya kullanıcılarının büyük bir heyecanla beklediği vlog kamerası PowerShot V10’u teknoloji editörleri ve içerik üreticilerle buluşturdu. 19 Temmuz Çarşamba günü Red Balloon Yeniköy’de gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını etkili bir içerik üreticisi olan Ahmet Balat yaparken Canon Orta Doğu ve Türkiye Ürün Yönetim Koordinatörü Mahmut Sert, ürünün vlog dünyası için öneminden bahsederken kullanımına dair püf noktalarını da katılımcılar ile paylaştı.

İçerik üreticilerinin tüm ihtiyaçlarını tek bir cihazda toplayarak bunlara yanıt veren Canon, vlog içerikleri için özel olarak tasarlanan PowerShot V10’un 4K UHD video kaydı kapasitesi, geniş açılı lensi, dış çekimlerde bile mükemmel netlikte ses kaydı sağlayan dahili mikrofonu, yerleşik standı ve 14 farklı renk filtresi ile hem editörler hem de içerik üreticilerden tam not almayı başardı.

PowerShot V10, kayıt yapmayı eğlenceli ve uğraşsız hale getirerek sadece içerik üreticilerinin değil, sosyal medyada kaliteli içerik üretmek isteyen herkesin hayatını kolaylaştırıyor. Döndürülebilir ekranı ve kendinden standa sahip tasarımıyla kullanıcılarının sosyal medyada içerikleriyle fark yaratmasını sağlarken kompakt yapısıyla da yer, zaman kısıtlaması olmadan sınırsız olasılıkların önünü açıyor.

Canon PowerShot V10 hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.