Canon Creative Park ile yaratıcılığınızı açığa çıkarın: Etkileyici el işi sanatları ile bu yaz özel günlerinizi daha da unutulmaz hale getirin!

Yazın en güzel, en özel hikayelerinin başında şüphesiz ki düğünler, kutlamalar ve yaz partileri geliyor! Bu özel günleri daha da unutulmaz kılmak isteyenlerin imdadına ise Canon Creative Park yetişiyor.  İçerisinde binlerce ücretsiz şema barındıran Canon Creative Park ile siz de özel günlerinizin baş tasarımcısı olabilir, hayal gücünüzle sınırlı pop-up davetiyeler ve belirlediğiniz konsepte uygun süslemeler hazırlayarak davetlilerinizi şaşırtabilirsiniz.

Image Resize_Cover image_04.jpg

Özel davetlerde misafirlerinizi etkilemenin ilk adımı; kendi hayal gücünüzle tasarlayarak baskısını aldığınız davetiyeler ile başlıyor. Canon Creative Park; dilediğiniz renk, desen, boyut ve kâğıtta davetiyelerinizi tasarlamanızı sağlamakla kalmıyor, eşsiz ve sürdürülebilir eserler açığa çıkarmanız için imkân da sunuyor. Üstelik, origami sanatı ile hazırlayabileceğiniz davetiyeleriniz sonsuza dek güzel bir anı olarak kalıyor.

Creative Park ile etkinlikler artık daha renkli!

Canon Creative Park ile hayal gücünüzü sadece davetiye ile sınırlamanız gerekmiyor. En güzel anlarınızı harika bir anıya dönüştürmenin yolu da yine Creative Park’tan geçiyor. Bunun için son dönemin popüler uygulamalarından biri olan, davetlerinizde katılımcılarınızın unutulmaz anlarını yazdığı anı defterinizi Creative Park’ta kolaylıkla tasarlayıp baskı alabilir, günün unutulmaz anlarını günün konseptine uygun fotoğraf çerçevesi ile tasarlayıp dakikalar içerisinde davetlilerinize baskısını hediye edebilirsiniz. Bunun yanında oluşturacağınız size ve hayal gücünüze özel konsept ile de etkinliğinizin peçeteliklerden, kâğıt flamalara, karşılama panolarından, konfetilere kadar her bir detayı adeta bir organizasyon firması elinden çıkmışçasına mükemmelleştirebilirsiniz.

Etkinliklerde çocukları da unutmayalım diyenler için de çocukların hem eğlenerek hem de öğrenerek vakit geçirebileceği aktivite kağıtları tasarlayabilir, bu sayede çocukları bir keşif yolculuğuna çıkarabilirsiniz.

App Store ve Google Play’den indirebileceğiniz Creative Park uygulaması ile tasarlamak istediğiniz projeler için ilham alabilir, keşfedebilir ve neler yapabileceğinizi görebilirsiniz.

Üstelik bir yandan yaratıcı projeler gerçekleştirirken diğer yandan “sıfır atık” yaklaşımıyla, ürettiği kartuşların her bir parçasını, farklı sektörlerde temel malzeme veya fosil yakıt alternatifi olarak geri dönüştüren Canon’un sürdürülebilirlik yolculuğuna siz de eşlik edebilirsiniz.

Canon yazıcıları ve baskı kağıtlarıyla yapabilecekleriniz ve çok daha fazlası; Canon Baskı Dünyası’nda!