Canon, Görüntüleme Uzmanlığını Dubai Expo 2020’ye Taşıyacak

Dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Dubai Expo 2020’de ilk kez görüntüleme ve baskı hizmetleri tek bir sağlayıcı tarafından gerçekleştirilecek. Görüntüleme ve baskı çözümleri lideri Canon, dünyanın en büyük fuarlarından Dubai Expo 2020’yi destekleyerek fuar katılımcılarına ve işletmelere baskı hizmetleri sunan tek marka olacak. Ayrıca fuar alanında kurulacak “Canon Profesyonel Hizmetleri” kabinlerinde basın mensupları için ekipman kiralama ve bakım hizmetleri de sunulacak.

Dubai Expo 2020’nin Resmi Baskı ve Görüntüleme Sağlayan Tek Markası Canon Oldu


Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, Dubai Expo 2020’nin resmi “Baskı ve Görüntüleme Sağlayıcısı” oldu. Yapılan sözleşme sonucunda Canon, 20 Ekim 2020 tarihinde açılışı gerçekleştirilecek fuarda tüm etkinlikleri sıra dışı görseller ve yüksek hızda baskı ile destekleyecek. Aynı zamanda fuarın açık olacağı altı ay boyunca Canon görüntüleme ve baskı uzmanlığını da kullanıma sunacak.


Baskı hizmetleri, galerilere yönelik hediye baskısı gibi profesyonel baskı işlerinin yanı sıra akreditasyon ve yerinde kayıt baskısı hizmetlerini de sağlayacak olan Canon, fuarda açılacak özel “Canon Profesyonel Hizmetleri (CPS)” kabinlerinde ekipman kiralama, teknik bilgi ve bakım gibi hizmetlerle medya mensuplarını sahne arkasında destekleyecek.


Canon’un Dubai Expo 2020’nin resmi “Baskı ve Görüntüleme Sağlayıcısı” olmasından gurur duyduğunu ifade eden Canon Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Başkanı ve CEO’su Yuichi Ishizuka: “ Dubai Expo 2020’de ilk kez görüntüleme ve baskı hizmetlerinin her ikisi için tek bir sağlayıcı ile ilerleniyor. Dünyanın en büyük fuarlarından bir tanesi olan Expo 2020’nin hazırlanmasına katkı sunmak bizim için özel bir fırsat. Bu sayede insanların görüntüleme yoluyla neler yapılabileceğini yeniden hayal etmelerine, sınırları zorlamalarına yardımcı olacak ve tüm portföyümüzü sergileme olanağı bulacağız” dedi.


Canon’un fuar ekibine katılmasından mutluluk duyduğunu belirten Expo 2020 Dubai Ofisinin Yetkili Müdürü Najeeb Mohammed Al-Ali: “Dubai Expo 2020’nin tüm katılımcılarını yüksek çözünürlüklü, kolayca erişilebilir görseller ve baskı hizmetleriyle destekleyebildiğimiz için mutluyuz. İnovasyonda sınırları zorlayan ve olağanüstü bir World Expo fuarı sunmamızı sağlayan ekibimiz içerisine artık Canon da katılmış oldu” dedi.


Orta Doğu, Güney Asya ve Afrika bölgesinin ilk World Expo fuarı olma sıfatını taşıyan Dubai Expo 2020, 20 Ekim 2020 ve 10 Nisan 2021 tarihleri arasında 173 gün boyunca 200’den fazla katılımcıyı ve yaklaşık 25 milyon ziyaretçiyi ağırlayacak.


Dubai Expo 2020 Hakkında


Dubai Expo 2020, ‘Connecting Minds, Creating the Future’ (Ortak Akılla Geleceği Şekillendirme) teması etrafında insanın sahip olduğu dehayı ve başarıları kutlayan Dünyanın En Büyük Fuarı’nda milyonlarca insanı bir araya getirecek.


  • 20 Ekim 2020 ile 10 Nisan 2021 tarihleri arasındaki altı aylık süreç boyunca benzersiz bir etkinliğin parçası olma olanağı sunulacak. Emirliğin içten misafirperverliği ile dünyayı ağılıyoruz:
  • o Ziyaretçi sayısının 25 milyon olması tahmin ediliyor, ziyaretçilerin çoğunun fuarı birden fazla kez ziyaret etmesi bekleniyor.
  • o Ziyaretçilerin yüzde 70’inin Birleşik Arap Emirlikleri dışından gelmesi bekleniyor. Bu oran World Expo fuarlarının 168 yıllık tarihinde görülen en yüksek oranı temsil ediyor.
  • Her kesime hitap eden küresel bir etkinlik olan Expo 2020 fuarı, 173 gün boyunca müzik, teknoloji, yaratıcılık ve kültür alanında en iyi isimleri ağırlayan 60 günlük etkinlikle ziyaretçilere kaliteli anlar yaşatacak ve 200 Yiyecek ve İçecek satış noktasında ünlü şefler tarafından dünyanın her yerinin mutfağından lezzetler sunulacak.
  • Expo 2020 sonsuz bir keşif yolculuğu sunacak. Ziyaretçiler, dünyanın en acil zorluklarına gerçek yaşamda çözümler bulunmasını vurgulamak için bir araya gelen 192 milleti, çok uluslu kurum, şirket ve eğitim kuruluşunu içeren 200’den fazla katılımcının yer alacağı fuarda en son yeniliklere ve buluşlara erişecek.
  • Expo 2020’nin alt temaları olan Opportunity, Mobility ve Sustainability (Fırsat, Mobilite ve Sürdürülebilirlik) ziyaretçilere farklı düşünme ve yaşama konusunda bilinçli çaba göstermeleri için ilham verecek ve iş birlikleri yoluyla dünyada kalıcı bir değişiklik yapmanın mümkün olduğu konusunda umutlarını tazeleyecek.
  • Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya’nın (MEASA) ilk World Expo’su, Dubai South’taki El-Mektum Uluslararası Havalimanı’nın hemen yakınındaki 4,38 kilometre karelik alana kurulacak.

Ziyaret edin: www.expo2020dubai.com
Takip edin: Twitter: @expo2020dubai | Facebook: @Expo2020Dubai | Instagram: expo2020dubai


World Expo Fuarları Hakkında


1851 yılında Crystal Palace, Büyük Londra Sergisine, dünyanın ilk World Expo Fuarına ev sahipliği yaptı. Hızla değişen dünyada insan elinden çıkma endüstri harikalarının tanıtıldığı bir etkinlik oldu. Ortak teknolojik ve ticari ilerleme sürecinde milletlerin milletlerle buluşmasına dayanan iddialı bir fikir geliştirmek için mimari ögeler, içerikler ve ‘Industry of All Nations’ (Milletler Üstü Endüstri) teması etrafında bir araya gelindi. Son yıllarda World Expo fuarlarının hükümetleri, uluslararası kurumları ve şirketleri içeren katılımcıları evrensel zorluklara çözümler bulmak ve kendi başarılarını, ürünlerini, yeniliklerini ve milli markalarını ve turizm, ticaret ve yatırım alanları olarak kendi ülkelerini tanıtmak için bir araya geliyor.


World Expo fuarları, uluslararası fuarların (Expo’lar) denetlenmesinden ve düzenlemelere göre işletilmesinden ve Eğitim, İnovasyon ve Kooperasyon’da temel değerlerin teşvik edilmesinden sorumlu hükümetler arası kurum Bureau International des Expositions (BIE) himayesinde düzenlenir. Günümüzde BIE’nin himayesinde dört Expo türü düzenleniyor: World Expo’ları, Özel Amaçlı Expo’lar, Bahçıvanlıkla İlgili Expo’lar ve Triennale di Milano Expo’su.