Sevgilinizle Hikayeleriniz Canon SELPHY CP1300 ile Hayat Bulsun!

Yılın en romantik zamanı Sevgililer Günü yaklaşırken, kalpleri ısıtan bu özel günü eşsiz bir anıya dönüştürmek isteyenlerin hediye arayışı devam ediyor. Canon, her yerde bir dakikadan az sürede baskı alması ile fotoğrafların vazgeçilmezi olan SELPHY CP1300 ile aşkın en güzel anlarını ölümsüzleştirecek benzersiz bir hediye alternatifi sunuyor.

Sevgilisine verdiği hediyeler ile fark yaratmayı sevenler için mini boyutu, hafifliği ve rahat taşınma özellikleri ile fotoğraf yazıcısı Canon SELPHY CP1300 mükemmel bir hediye olarak öne çıkıyor. Akıllı cihazlarla olan muhteşem uyumu sayesinde her fotoğrafın baskısını alma imkanı sunan Canon SELPHY CP1300, Wi -Fi bağlantısı özelliğiyle tek tuşla fotoğrafların hızlı ve kolay bir şekilde baskısının alınmasını da sağlıyor.


Stüdyo kalitesinde baskının adresi


Canon PRINT uygulaması, MopriaTM, Apple AirPrintTM tarafından desteklenen SELPHY CP1300, dayanıklı ve fotoğraf stüdyosu kalitesinde baskı almasıyla her anın en ince detayına kadar ölümsüzleştirilmesine yardımcı oluyor. Vesikalık fotoğrafların da baskısını almayı sağlayan SELPHY CP1300 aynı zamanda 2x6 fotoğraf kabininde de kullanılabiliyor. Ayrıca opsiyonel yüksek kapasiteli pil gücü sayesinde 54 adede kadar baskı alma kapasitesine sahip SELPHY CP1300 siyah, beyaz, pembe farklı renk seçenekleriyle şık etkinliklerin tamamlayıcısı oluyor.


Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 799 TL + KDV