COLORADO 1650 VE UVGEL MÜREKKEBİ, 3M PERFORMANS GARANTİSİ SERTİFİKASI ALDI

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon’un yeni yazıcısı Colorado 1650 ve UVgel 460 mürekkebi, medya üreticisi 3M şirketinin, “3M Performans Garantisi” sertifikasına layık görüldü. 3M, Canon’un yenilikçi teknolojiye sahip UVgel 460 mürekkeplerini kalite standartlarını denemek amacıyla kendine ait farklı baskı seçenekleri üzerinden testten geçirdi. 3M’in bu sertifikası, Canon’un güncel teknolojiye sahip baskı ürünü Colorado 1650’nin en yüksek kalite standartlara sahip olduğunu onaylıyor.

Canon’un geçtiğimiz yıl hizmete sunduğu Colorado 1650 baskı makinesi; esnek ve dayanıklı yapısı, ödüllü rulodan ruloya baskı gibi üstün performans özellikleriyle dikkat çekiyor. Canon Colorado 1650; LED kurutmada yeni bir yaklaşımın kullanıldığı mürekkep seti ve FLXfinish özelliği sayesinde kullanıcılara her bir baskı için mat ve parlak mod arasında seçim yapma imkanı sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, mürekkep veya ortam rulosu değiştirmeye gerek kalmadan farklı estetik sonuçlar elde edebiliyor.


Münih’te gerçekleşen FESPA 2019 fuarında tanıtımı yapılan Colorado 1650, kısa süre içinde büyük bir başarı yakaladı. Colorado 1650, hem iç mekan hem de dış mekan kullanımına yönelik farklı uygulamaların baskısını yapan müşteriler tarafından hızla benimsendi ve ürünün kullanım alanını artırdı.


Canon Üretim Baskısı Geniş Formatlı Grafikler Başkan Yardımcısı Dirk Brouns şöyle dedi: “Bir dönüm noktasını temsil eden UVgel teknolojimizi geliştirme sürecinde, mevcut mürekkep teknolojilerinin tüm avantajlarını tek bir çözümde bir araya getirmeyi ve müşterilerimize olası en geniş ortam seçenekleriyle çalışma fırsatı sunmayı amaçladık.


Medya üreticisi 3M’nin UVgel mürekkebe ve Colorado 1650 baskılarına 3M Performans Garantisi onayı verdiğini görmek, müşterilerimizin sürekli olarak yüksek kaliteli ve güvenilir baskılar elde edebileceğini gösteren bir garanti özelliğini de taşıyor. Gün geçtikçe genişleyen müşteri tabanımızda UVgel teknolojisi, PVC’siz baskı ortamları gibi geleceğin popüler kategorileriyle birlikte, tercih edilen teknoloji olarak tercih edilen teknolojiler arasında hızla yerini alıyor..”