Canon’un Yeni Sinema Kamerası “Canon Vision”da Görücüye Çıkıyor

Warszawa, 8 września 2020 r. – Firma Canon zapowiedziała, że szczegóły dotyczące nowej kamery filmowej ujawni za pośrednictwem Canon Vision – wirtualnej platformy eventowej, która zostanie uruchomiona w czwartek, 24 września br. o godzinie 14.00.

Değerli Basın Mensubu,


Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, yeni sinema kamerasını 24 EylülPerşembe günü düzenleyeceği “Canon Vision” etkinliğinde tanıtıyor.


Katılımcılar, yeni kamera hakkında daha fazla bilgi edinirken, Canon’un Pro AV ürünleri ve hizmetlerini de yakından tanıma şansı yakalayacak.


Canon Europe tarafından düzenlenecek olan etkinlik 24 Eylül Perşembe günü Türkiye saati ile 15:00’da başlayacak. 2 gün sürecek olan etkinlikte katılımcılar, Canon’un ürün uzmanlarından ve sektörde lider profesyonellerden oluşan ekibinden teknoloji hakkında bilgi edinme ve kısa film gösterimlerini izleme fırsatı bulacak.


24 Eylül ve 25 Eylül tarihli etkinliğin programında, sektörde var olan zorluklardan video gazeteciliği trendlerine, post prodüksiyon dünyasından Nollywood'un geleceğine kadar farklı birçok konunun tartışıldığı, görüntüleme uzmanlarının katılımıyla gerçekleşecek altı canlı oturum yer alıyor. Canon Vision etkinliğinde bir araya gelecek ve platform ziyaretçilerinin yönelteceği soruları cevaplandıracak sektör profesyonellerine ve program akışına en alttaki tablodan ulaşabilirsiniz.


Canon’un yeni sinema kamerasını tanıtacağı ve değerli sektör profesyonellerin konuşmacı olarak yer alacağı bu etkinliğimizde siz değerli basın mensubunu da aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Sağlıklı günler dileriz.


Sevgi ve Saygılarımızla,


Canon Vision etkinlik bilgileri:


  • TARİH: 24 ve 25 Eylül 2020
  • SAAT: Türkiye saati ile 15:00’dan itibaren
  • YER: Canon Vision platformu
  • Canlı yayınlar İngilizce olarak gerçekleştirilecektir.

Canon Vision’ı ziyaret etmek ve platformun ev sahipliği yapacağı etkinliklerin programını görüntülemek için aşağıdaki bağlantıdan kaydolabilirsiniz:


https://www.canon.com.tr/pro/events/canon-vision/


24 Eylül, Perşembe


16:00


Elisa Iannacone:


Gazetecilikte kamera benim için ne ifade ediyor?


Elisa Iannacone, Canon’un yeni kamerası ve XA55 ile deneyimlerini paylaşacak ve kameraların hareket halinde tek başına çekim yapan bir fotoğrafçı olarak kendisini nasıl desteğini anlatacak.


18:00


Jolade Olusanya:


Canon’un yeni sinema kamerasıyla ilk üretim


Jolade Olusanya bizi, Canon’un yeni sinema kamerasını kullanarak çektiği “Give this heart a pen” (Bu kalbe bir kalem ver) adlı kısa belgeselinin sahne arkasına götürecek.


25 Eylül, Cuma


11:00


Juan Luis Cabellos:


Tam kare sinematografiyi nasıl etkiler?


Juan Luis Cabellos, EOS C500 Mark II’deki tam kare teknolojisinin avantajlarını ve bu makinenin Canon’un Sumire Prime lensleriyle nasıl uyum içinde çalıştığını açıklayacak.


13:00


Ollie Kenchington:


EOS C300 Mark III iş akışlarını nasıl olumlu yönde etkiler?


Ollie Kenchington, EOS C300 Mark III sayesinde kendi üretim iş akışında gördüğü iyileşmeler hakkında konuşacak.


15:00


Simeon Quarrie:


Yeni teknoloji düşük bütçeli prodüksiyonları nasıl destekliyor?


Simeon Quarrie Canon’un yeni sinema kamerası ve EOS R5’teki teknolojinin, senaryo ne olursa olsun, çekimi yapmasına nasıl olanak tanıdığını anlatacak.


17:00


Daniel Ehimen:


Nollywood: Trend


ve gelecek


Daniel Ehimen, Canon Cinema EOS serisindeki kameraları Nollywood film endüstrisinde hikaye anlatma araçları olarak kullanma deneyimini paylaşacak.