Canon’dan yeni imagePRESS modelleri ile Renkli Dijital Baskıda Yeni Standartlar

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, imagePRESS serisinin yeni üyeleri C9010VP ve C10010VP modelleri ile baskı işletmelerinin ve kurum içi baskı odalarının üretkenliğini arttırıyor. Güçlendirilmiş otomasyon ve kapsamlı medya işleme becerileriyle kendini kanıtlamış ve güvenilir bir teknoloji platformu temel alınarak üretilen imagePRESS C9010VP ve C10010VP, verimliliği ve çok yönlü uygulama seçenekleriyle baskı kalitesinde yeni standartlar belirliyor. imagePRESS serisinin yeni üyeleri, yüksek hacimli baskı ortamlarına daha fazla hacim, uygulama ve yüksek kalite sunuyor.

Yeni verimlilik standardını deneyimleyin


Canon, ticari baskı işletmeleri veya kurum içi baskı odalarının yüksek verimlilik ihtiyacını, yüksek kaliteli baskı çıktılarında çeşitlilik sunan imagePRESS C10010VP karşılıyor. Yeni imagePRESS serisi yazıcılar, kesintisiz yüksek hızlı ve kaliteli baskı ile kullanıcıların en sıkışık teslim takvimlerinde bile rahat çalışmasına olanak sağlıyor. 90 ppm’e (imagePRESS C9010VP) ve 100 ppm’e (imagePRESS C10010VP) kadar baskı hızları sunan yeni iki model, kullanıcının maksimum verimlilik ve hıza ulaşmasına yardımcı oluyor.


Canon imagePRESS C10010VP, üyesi olduğu imagePRESS ailesindeki diğer tüm cihazlardan daha yüksek kapasitede otomatik baskı seçeneği sunuyor. Bu sayede çok daha az manuel müdahale ve çok daha fazla yüksek verim sağlıyor. ImagePRESS C10010VP’nin geliştirilmiş özellikleri arasında Ultrasonik Çok Yapraklı Besleme, aktif önden arkaya pozalama ve her sayfada basit renk ön ayar için Entegre Spektrometrik Sensör (ILS) bulunuyor.


Canon’un Çift Sabitleme Ünitesi, karışık ağırlıklarda ve dokularda olan farklı medyaların aynı işte kullanıldığı durumlarda bile tam verimlilikte çalışmayı sürdürüyor. Ayrıca Baskı işlemi devam ederken, yüksek kapasiteli istifleyici sayesinde 7/24 çalışma garantisi elde edilebiliyor.


imagePRESS C10010VP, banner uzunluğunda kağıt besleme seçeneği barındırıyor. Bu sayede banner baskı ihtiyacı olan kullanıcılar, XL POD Deck aracılığıyla 762 mm’ye kadar uzunluktaki medyalarda, 1000 yaprak kapasitesine sahip olup aynı zamanda otomatik çift taraflı baskı yapabiliyor.


Müşteri zorluklarını kârlı fırsatlara çevirin      


imagePRESS C10010VP, kullanıcıların yüksek değer sunan baskı ürünlerini teklifleri arasına eklemesine olanak tanıyor. Sentetik medya desteği sayesinde daha dayanıklı ve su geçirmez uygulamalar isteyen müşterilerin taleplerini de karşılamasına yardımcı oluyor. Ayrıca daha geniş bir yelpazede pazarlama materyalleri sunmak adına 1.300 mm’ye kadar uzun yapraklı medyalara da baskı alınmasının önünü açarken, 60 ve 400 g/m2 aralığında farklı medya ağırlıklarının ve kabartmalı kağıdın desteklenmesini sağlıyor.


imagePRESS, baskılardaki kalite sorununu ortadan kaldırıyor. Yenilikçi R-VCSEL teknolojisi, Çoklu Yoğunluk Ayarı Teknolojisi (Multi-D.A.T.), renk ayarı ve üstün görüntü kalitesi sunan ekran modelleri sayesinde menülerden kişiselleştirilmiş postaya, kitaplardan uzun yapraklı bannerlere kadar geniş bir yelpazede yüksek kaliteli uygulama sunuyor. CV Tonerin benzersiz yapısı üstün dayanıklılık ve yüksek transfer performansı sunuyor ve böylece her baskı turunda her sayfada metin ve görseller için daha da yüksek çözünürlük avantajı oluşturuyor.


Kullanıcılar, maksimum esneklik adına iş ihtiyaçlarına uygun kendi yapılandırmalarını yaratabilirler. imagePRESS kullanıcıları, DFD Bridge bağlantı özelliğine sahip çok çeşitli Canon ve üçüncü taraf sonlandırma çözümleri arasından seçim yapabiliyor ve bu şekilde başından sonuna kadar hemen teslim edilmeye hazır bir sonlandırılmış ürün oluşturabiliyorlar.


Canon Europe Profesyonel Baskı Çözümleri Müdürü Mark Lawn: “imagePRESS C10010VP serisi verimlilik, uygulama çeşitliliği ve kalitede yeni standartlar belirleyen, dijital renkli üretim baskısının evriminde yeni bir kilometre taşıdır. Son beş yıl içinde EMEA bölgesinde yaptığımız 15.000’in üzerinde imagePRESS cihazı kurulumu ile, güçlendirilmiş otomasyon becerileri sunan kendini kanıtlamış ve güvenilir bir teknoloji platformunu temel alıyor ve gelecekteki iş hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluyoruz. Artık maksimum çalışma süresi sunan güvenilir teknoloji ile istediğiniz hacmi, her seferinde ve tekrar tekrar sunma güvenine sahip olabilirsiniz. Müşterilerinizin zorluklarını kârlı fırsatlara dönüştürmesine yardımcı olun.”


imagePRESS C10010VP serisi hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://www.canon.com.tr/business-printers-and-faxes/imagepress-c10010vp-series/