Canon imageFORMULA DR-S150’ye Üstün Performans Ödülü

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, imageFORMULA DR-S150 ürünü ile bağımsız değerlendirme kuruluşu Keypoint Intelligence tarafından verilen Buyers Laboratory’de ödül kazandı.

Canon; belge görüntüleme, donanım ve yazılım konusunda bağımsız değerlendirme kuruluşu Keypoint Intelligence tarafından yapılan araştırmalar sonucunda Buyers Laboratory (BLI) tarafından ödüle layık görüldü. Yüksek kaliteden ödün vermeden iş süreçlerini kolaylaştıran yeni teknolojiler geliştiren Canon, imageFORMULA DR-S150 ürünü ile “Olağanüstü Çalışma Grubu Tarayıcısı” kategorisinde “BLI Yaz 2020 Pick” ödülünü almaya hak kazandı.


Canon imageFORMULA DR-S150; hızı, kullanıcı dostu ara yüzü ve farklı yazılımlarla uyumluluğu ile öne çıkıyor. Rakip ürün grubunda en yüksek, çok sayfalı tarama hızına sahip Canon imageFORMULA DR-S150, renkli dokunmatik ekranı aracılığıyla da kolay bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Ayrıca cihaz, otomatik belge yakalama özellikleri ve 99 adet tek dokunuşla tarama desteği ile sık sık tekrarlanan tarama işlemlerini kolaylaştırıyor.


imageFORMULA DR-S150, popüler iş uygulamaları ve bulut hizmetleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olarak kullanıcıların dijital veri havuzları ve otomatikleştirilmiş iş akışlarında rahatlıkla çalışabilmesine olanak tanıyor. Üstelik WiFi, Ethernet ve USB bağlantıları tarayıcıyı, masaüstü bilgisayar, akıllı telefon ve tablet gibi farklı elektronik cihazlarla kullanma esnekliği sağlıyor.


Keypoint Intelligence Yazılım/Tarayıcı Müdür Yardımcısı Lee Davis: “Canon imageFORMULA SR-150, şirketlerin iş süreci otomasyonunu, veri yakalama noktasına kadar genişletmelerine olanak tanıyor” dedi. Lee Davis sözlerine şöyle devam etti: “Kullanıcılar, tek bir tuşa basarak tüm iş akışlarını başlatmak için renkli dokunmatik ekrandan erişebilecekleri 99 taneye kadar tek dokunuşla tarama profili oluşturabiliyor ve kaydedebiliyor. Tarayıcı, görüntü iyileştirme, veri çıkarma, dosya adlandırma ve yönlendirme işlemleri otomatik olarak uygulanabiliyor ve bu şekilde, hatalar ortadan kaldırılırken süreçler hızlandırılıyor” dedi.


Keypoint Intelligence - Buyers Lab Hakkında


Keypoint Intelligence verilerinin anlaşılmasını kolaylaştırıyor ve müşterilerinin ürün satışlarını artırmak için ihtiyaç duydukları tarafsız gözlemleri ve hassas araçları sunuyor.


Belge görüntüleme sektörünün dünya çapındaki önemli bir otoritesi olan Buyers Lab ise tarafsız, güvenilir bilgi, test verileri ve rekabetçi satış araçları konusunda bağımsız bir kuruluş olarak hizmet veriyor. Ofis ekipmanları hakkında müşteriye göre yayınlar yapan bir şirket olarak başlayan Buyers Lab, sektördeki herkesi kapsayan bir kaynak olarak konumlanıyor.