Canon’dan Babalar Günü’ne Özel Teknolojik Öneriler

Babalar Günü’nün yaklaştığı şu günlerde babasına ne hediye alacağına henüz karar veremeyenlere Canon, babaların değerli anları yaratıcılıklarını katarak ölümsüzleştirmelerine imkan tanıyan cihazları ve iş performanslarını arttıracak ürünleriyle farklı alternatifler sunuyor. Her yaştan babaya hitap edecek geniş ürün seçenekleri sunan Canon; kamera ve anında fotoğraf baskısı özelliklerini bir arada sunan Zoemini S, doküman baskısı ihtiyacı ve iş performansına katkı sağlaması noktasında da Pixma G3420 ile babalarının yüzünü özel hediyelerle güldürmek isteyenlere yardımcı oluyor.

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, Babalar Günü için hediye arayışı içine girenlerin işini teknolojik cihaz önerileriyle kolaylaştırıyor. Kullanımı kolay, portatif ve farklı renk seçeneklerine sahip Canon Zoemini S, 8 megapiksel kamerası ve selfie’lere özel ışık halkası sayesinde babaların en güzel anları biriktirmesine ve anında fotoğraf baskısı özelliğiyle de anılara dokunmasına olanak tanıyor. Kaliteli ve düşük maliyetli baskı yeteneği ile öne çıkan Canon PIXMA G3420 ise, hem doküman baskısı ihtiyacını en verimli şekilde karşılayarak iş performansına katma değer sağlamak, hem de Creative Park uyumluluğu ile yaratıcılığını ortaya koymak isteyen babaların en büyük yardımcısı olacak.


Anıları Biriktirmeyi Seven Babalara


Canon Zoemini S; 8 megapikselli kamerası, tasarımında öne yerleştirilen aynası ve selfie’lere özel ışık halkası sayesinde kullanıcılarına kusursuz kareler sunarak, çektikleri karelerin anında baskısını almalarına imkan tanıyor. Ele, cebe, sırt çantasına sığan; her yere kolayca taşınan Zoemini S, değerli aile anları, tatil maceraları ve Instagram’a yakışan lezzetli sofralara kadar farklı konseptlerdeki fotoğrafların çekilmesi, aynı zamanda anında yazdırılması ve paylaşılması gibi tüm ihtiyaçları tek seferde karşılıyor. Siyah, beyaz ve pembe olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip Zoemini S, şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Canon Zoemini S, ücretsiz indirilebilen Canon Mini Print Uygulaması (iOS/Android) tarafından da destekleniyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar Bluetooth® aracılığıyla akıllı cihazlarından doğrudan bağlanarak diledikleri fotoğrafı yazdırabiliyor ve çeşitli yaratıcı filtre, çerçeve seçenekleriyle de fotoğraflarını düzenleyerek yaratıcı, birbirinden eğlenceli kareler elde edebiliyor.


Canon Zoemini S ile ilgili daha fazla detay için; https://www.canon.com.tr/cameras/zoemini-s/ internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 1699 TL


Canon PIXMA G3420 ile Döküman Baskısında Maksimum Verim


Canon PIXMA G3420, iş, eğitim ve ailecek yapılabilecek yaratıcı çalışmalarda verimliliği en üst seviyeye çıkarıyor. Özellikle evden çalışma döneminde düşük baskı maliyetiyle verimli iş akışına yardımcı olan PIXMA G3420, Canon Creative Park ile uyumluluk gibi gelişmiş bağlantı özellikleri sayesinde kağıt el işleri ve kişiye özel şablonlarla babaların ailece eğlenebilecekleri yaratıcı aktiviteler geliştirmesine deyardımcı oluyor. Değiştirilebilir mürekkep kartuşu sayesinde minimum iş kesintisi ve yeniden doldurma kolaylığı sağlayan Canon PIXMA G3420, 2 satırlı LCD ekranı ile ayarlara hızlı erişim sağlayarak yaratıcılığa daha fazla zaman ayrılmasına olanak tanıyor. Bulut bağlantı, Wi-Fi ve yüksek hızda baskı özellikleriyle verimli ve ekonomik baskı sunuyor.


Canon PIXMA G3420 ile ilgili daha fazla detay için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz; https://www.canon.com.tr/printers/pixma-g3420/


Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 1699 TL