#CanonlaCappadociaUltraTrail Instagram Yarışması Katılım Koşulları ve Kurallar

1) Yarışma Canon Türkiye tarafından düzenlenmektedir.


2) Yarışma, 17.08.2021 – 06.09.2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.


3) Yarışma sadece Türkiye içerisinde ikamet eden, 18 yaşından büyük katılımcılara açıktır. Yurt dışından katılanlar yarışmayı kazansa bile ödül verilmez.


4) Yarışmacıların Canon’la çektikleri, “Spor ve Doğa” konulu fotoğraflarını #CanonlaCappadociaUltraTrail etiketiyle Instagram hesapları üzerinden paylaşması gerekmektedir.


5) Katılımcılar, yarışmaya ücretsiz olarak kolayca katılabilmektedir. Ticari bir koşul bulunmamaktadır. İsteyen herkes, ücretsiz olarak Instagram hesabı açarak yarışmaya katılabilir.


6) Katılımcıların yükledikleri fotoğraflar kendilerine ait olmalıdır. Canon Türkiye kullanıcıların ekledikleri fotoğrafların kendilerine ait olduğunu belirlemek amacıyla bilgi ve belge isteme hakkına sahiptir.


7) Katılımcılar, Instagram’a #CanonlaCappadociaUltraTrail etiketini kullanarak paylaştıkları fotoğrafların, Canon Türkiye tarafından Canon Türkiye’nin sosyal medya hesaplarında kullanmasına izin vermektedirler.


8 ) Kullanıcılar, yarışmaya katılabilmek için @canonturkiye (instagram. com/canonturkiye) Instagram hesabını takip etmek zorundadır.


9)Yarışmaya katılan fotoğrafların üçüncü kişilerin fikri mülkiyet haklarını ihlal etmemesi, kamu düzenini bozucu, zararlı ve kötü alışkanlıkları özendirici, genel ahlak ve adaba aykırı olmaması, suç teşkil etmemesi, herhangi bir şekilde üçüncü kişilerin reklamı amacını taşımaması gerekmektedir. Bu konudaki her türlü hukuki ve cezai sorumluluk katılımcılara aittir.


10) Katılımcıların, Instagram hesaplarında profil sayfalarına girerek ‘Profilini Düzenle’ sekmesini tıklayarak sayfanın en altında yer alan ‘Gönderiler Gizli’ düğmesini kapatmalıdırlar. Gönderileri gizli olan kullanıcılar #CanonlaCappadociaUltraTrail etiketini kullanarak hesaplarından fotoğraf paylaşsalar dahi, fotoğrafı görünmeyeceği için yarışmaya katılmamış sayılacaklardır.


11)Keskinlik, kontrast, saturasyon gibi basit müdahalelerin dışında tamamen bilgisayar yazılımları ile oluşturulmuş veya olmayan bir nesne/objenin eklendiği/çıkartıldığı fotoğraflar kabul edilmeyecektir.


12) Yarışma 06.09.2021 Pazartesi günü saat 15:00'de sona erecektir. Gerekli adımları eksiksiz olarak yapan 10 kazanan ve 10 yedek isimler Canon Türkiye ve kreatif ajansından oluşan jüri paneli tarafından seçilecektir. Kazanan kullanıcılara Instagram profili üzerinden DM ile ulaşılacak, iletişim ve fotoğraf bilgileri kontrol edilecektir. Bu süreçte cevap alınamayan kullanıcının yerine yedek kazanan alınacaktır.


13) Yarışmacı kendi fotoğrafıyla yarışmaya katılmak zorundadır, bunun dışında gelen fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacaktır.


14) Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez ve nakit karşılığı talep edilemez. Yarışma toplamında bir kişi bir kere ödül kazanabilir, birden fazla ödül kazanamaz.


15) Yarışmamıza Canon Türkiye ve mbsays çalışanları ve birinci derece yakınları katılamaz, katılsalar dahi ödül için hiçbir hak iddia edemezler.


16) Canon Türkiye; yarışma ödüllerini, tarihini, yarışma kapsamını, yarışma kurgu ve yapısını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.


17) Yarışma sonucu 10 Eylül 2021, Cuma günü açıklanacaktır.


18) Yarışmaya katılan herkes yukarıda geçen tüm yarışma şartlarını okumuş ve anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.


***