Canon Türkiye CANON EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm IS STM Lens Kit Ödüllü Instagram Yarışması

Bu kampanya Canon Eurasia Görüntüleme Ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 12.11.2021 tarihli ve E-58259698-255.05.02-11746 sayılı yazısına istinaden izin kapsamı dışında düzenlenmektedir. Yarışma hiçbir şekilde Instagram tarafından desteklenmez, tanıtılmaz, yönetilmez veya yarışma bu sosyal ağlarla ilişkilendirilemez. Katılımcılar bu yarışmayla ilişkili olarak Facebook ve Instagram uygulamalarını tamamen azlederler.

1. YARIŞMANIN SAHİBİ VE KATILIMCILAR

1.1. Yarışmanın Sahibi Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri A.S. (“Canon”) şirketidir.

1.2. Tüm adaylar (“Katılımcılar”) Türkiye’de yaşayan ve 18 yaş ve üstündeki kişiler olmalıdır. Yurt dışından katılanlar yarışmayı kazansa bile ödül verilmez.

1.3. Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi ve bağlı şirketleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ve onların aile üyeleri, bayileri ve bu promosyonla doğrudan bağlantılı olan diğer taraflar ve sponsorlar yarışmaya katılım gösteremez. . Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.

1.4. Tüm katılımcılar, bu yarışmaya katılım göstererek, yazılı olarak aksi belirtilmediği müddetçe bu hükümler ve koşulların bağlayıcılığına tabi olduklarını kabul ederler.

2. YARIŞMA

2.1. Yarışma, 16.11.2021 (saat 15:00) – 06.12.2021 (saat 15:00) tarihleri arasında Canon Türkiye Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu yarışmaya katılım ücretsizdir, hiçbir satın alma yapılması gerekmez. Yarışmacıların yarışma kapsamında Türkiye genelinde www.instagram.com (ücretsiz) web sitesine kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak, @canonturkiye hesabını takip edip, sayfada sorulacak “Bu makine senin olsa şu an nerenin fotoğrafını, nasıl bir anı çekmek isterdin?” sorusuna yaratıcı şekilde yanıt verip 1 arkadaşını etiketleyenler yarışmaya katılacaktır. Katılımcıların kullandıkları betimlemeler kendilerine ait olmalıdır.

2.2. Bir yarışmacı birden fazla sayıda yorum paylaşabilir ancak ödül kesinlikle kişi başına bir tane esasına göre verilecektir.

2.3. Eksik, geçersiz veya uygunsuz adaylıklar veya yarışmanın kapanış tarihi olan 06.12.2021’den sonra gönderilen adaylıklar, yayınlanma veya ödül kazanma şansına sahip olmayacaktır;

2.4. Tüm adaylar, yarışma gönderisi altına yaptıkları yorumların içeriklerinin Canon Türkiye tarafından Canon Türkiye’nin Twitter, Facebook, Instagram ve Google+ dahil tüm sosyal medya hesaplarında kullanmasına izin vermektedirler. (Bu promosyona veya benzer bir promosyona gönderme yapan gelecekteki yayınlar da buna dahil olabilir).

3. YARIŞMAYA KATILIM

3.1. Kullanıcılar, yarışmaya katılabilmek için @canonturkiye (instagram. com/canonturkiye) Instagram hesabını takip etmek zorundadır. Canon Türkiye Instagram hesabında paylaşılan yarışma postunun altına yorum olarak yarışma bu kapsamında çekmeyi düşledikleri kadrajı betimleyerek ve bir arkadaşlarını etiketleyerek eklemeleri gerekmektedir.

3.2. Tüm adaylıklar 16.11.2021(saat 15:00) ile 06.12.2021(saat 15:00) arasında alınmalıdır.

4. YARIŞMA GEREKLİLİKLERİ

4.1. Kullanıcılar, yarışmaya katılabilmek için @canonturkiye (instagram. com/canonturkiye) Instagram hesabını takip etmek zorundadır.

4.2. Yarışmaya katılan yorumların üçüncü kişilerin fikri mülkiyet haklarını ihlal etmemesi, kamu düzenini bozucu, zararlı ve kötü alışkanlıkları özendirici, genel ahlak ve adaba aykırı olmaması, suç teşkil etmemesi, herhangi bir şekilde üçüncü kişilerin reklamı amacını taşımaması gerekmektedir. Bu konudaki her türlü hukuki ve cezai sorumluluk katılımcılara aittir.

4.3. Canon, eksik veya yasa dışı adaylıkları ya da yukarıdaki gereklilikleri başka bir nedenle karşılamayan adayları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

4.4. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Canon Eurasia Görüntüleme Ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

4.5. Yarışma 06.12.2021 günü saat 15:00'da sona erecektir. Gerekli adımları eksiksiz olarak yapan 1 kazanan ve 2 yedek isimler Canon Türkiye dijital pazarlama ve kreatif ajansından oluşan jüri paneli tarafından 13.12.2021 tarihi itibariyle seçilecektir. Kazanan kullanıcılara Instagram profili üzerinden DM ile ulaşılacak, iletişim ve fotoğraf bilgileri kontrol edilecektir. 24.12.2021 tarihine kadar cevap alınamayan kullanıcının yerine yedek kazanan ilan edilecektir.

5. ÖDÜL

5.1. Yarışmanın kazananları CANON EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm IS STM Lens Kit (“Ödül”) alacaktır.

5.2. Canon; kazananın adını, yerini ve ülkesini yayınlama veya yarışma sonlandıktan sonra gerçekleşen ödülü sunma etkinliğini yayınlama hakkını saklı tutar. Canon kazananı Instagram hesabından yapacağı post/story iletişimiyle duyuracak ve kendisiyle DM üzerinden iletişime geçecektir. Eğer kazanan bu tür bilgilerin yayınlanmasını istemiyorsa, kendisine yarışmayı kazandığı bildirildiğinde Canon’a bu konuda bilgi vermelidir.

5.3. Yarışma sonunda kazanan kişiler @canonturkiye hesabı üzerinden direkt mesaj (DM) yoluyla ad-soyad-adres-telefon bilgileri ile yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde başvuru yapmalıdır. Bu mesajda kazanandan istenen ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi sorumlu değildir.

5.4. Ödül başka bir kişiye iletilemez, nakit paraya çevrilemez veya sunulan ödül yerine geçecek alternatif seçenekler önerilemez. Sunulan ödülün bizim kontrolümüz dışında olan nedenlerden ötürü temin edilememesi durumunda Canon, eşit veya üstünde bir değer taşıyan alternatif bir ödül sunma hakkını saklı tutar.

5.5. Ödül, kazanan katılımcıların anons edilmesinden itibaren en geç otuz (30) gün içerisinde kazananlara gönderilecektir.

5.6. Kazananın adı 17.12.2021 tarihinde Canon Instagram hesabında yayınlanacaktır.

5.7. Ödül kesinlikle yukarıda belirtildiği gibidir ve teklif edilen ödülün ikame edilmesi için kesinlikle nakit, kredi veya başka alternatif ödülle devredilemez.

5.8. Reddedilen veya sahipsiz kalan ödül, Canon’un mutlak ve yegane takdirine bağlı olarak başka bir adaya takdim edilecektir.

5.9. İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

5.10. Canon Eurasia Görüntüleme Ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

6. SEÇİM

Yarışmanın kapanış tarihinden sonra bir Canon Jüri Heyeti ve Canon Türkiye dijital pazarlama ve kreatif ajansından oluşan jüri paneli tarafından 13.12.2021 tarihi itibariyle seçilecektir. Kazananın belirlenmesinde gelecek yorumun yaratıcılığı, ilham oluşturacak nitelikte olması yaratıcılık, dil-anlatım, farklılık kriterlerine göre değerlendirilecektir.

7. KİŞİSEL VERİLER

Katılımcıların verdiği tüm kişisel verilerin Veri Sorumlusu, Değirmen Sokak Nida Kule İş Merkezi No:18/10 K:2 Kozyatağı Kadıköy, 34742, İstanbul, Türkiye adresinde mukim Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri A.Ş.şirketidir. Bize verdiğiniz kişisel veriler güvende tutulur ve Avrupa Ekonomik Alanı (EEA) dışındaki güvenli bir sunucuya iletilebilir. Katılımcılardan toplanan kişisel veriler, Canon Tüketici Gizlilik Politikası'na tabidir

8. SORUMLULUK REDDİ

8.1. Canon, bu yarışmanın hüküm ve koşullarının suistimal edildiğine veya ihlal edildiğine kanaat getirirse, herhangi bir adaylığı reddetme veya herhangi bir ödülün tam değerini geri isteme hakkını saklı tutar.

8.2. Canon, bir katılımcının her ne nedenle meydana gelmiş olursa olsun bu yarışma döneminde meydana gelen veya devam eden hiçbir kayıp, hasar veya yaralanma mağduriyetinden sorumlu tutulamayacaktır. Bununla birlikte Yarışmanın Sahibinin çalışanları veya yüklenicilerinin doğrulanmış ihmali sonucu meydana gelen kişisel yaralanma veya ölüm vakalarında bu kuralların hiçbiri Canon’un sorumluluğunu dışarıda bırakan veya sınırlandıran nitelik taşımayacaktır.

8.3. Yarışmayla ilişkili herhangi bir hususa ait kuralların yorumlanması veya uygulanması konusunda bir anlaşmazlık olması durumunda, Canon Direktörlerinin kararı nihai karar olacak ve verilen karar müdahaleye açık olmayacaktır.

8.4. Bu koşulların herhangi bir kısmı, yetkili mahkeme veya yargı yetkisine sahip başka bir makam tarafından geçersiz, yasa dışı veya yürürlüğe konamaz bulunursa, bu kısımlar ayrıştırılacak ve kalan koşullar yasaların izin verdiği en geniş kapsamda geçerli olmaya devam edecektir.

9. YARGILAMA YETKİSİ

Katılımcı bir tüketici olduğunuz için bu promosyonda ikamet ettiğiniz ülkenin yasaları geçerli olacaktır ve kendi dilinizde ve yerel mahkemelerinizde dava açma hakkınız olacaktır. Haklarınız konusunda size danışmanlık yapacak bir yerel tüketici danışmanlık kuruluşu olacaktır. Bu Hükümler, geçerli olabilecek herhangi bir temel yasal hakka sınırlandırma getirmez.

Kampanyaya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşullarını kabul etmiş sayılırlar. Canon Eurasia Görüntüleme Ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi Kampanya Katılım Koşullarına uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Canon Eurasia Görüntüleme Ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.

Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Canon Eurasia Görüntüleme Ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi  tarafından yapılacaktır. Canon Eurasia Görüntüleme Ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi  bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

Koşullar ve Kuralların herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

AYDINLATMA METNİ

Canon (CANON Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi); Instagram sosyal medya platformu üzerinden  düzenlediği yarışma ile yarışmaya katılanların Instagram kullanıcı adı, yaptığı yorum ve etiketlediği arkadaşının kullanıcı adı bilgileri  ile kazananların ad, soyad, adres ve telefon numarası bilgilerine ilişkin kişisel verilerini, a) faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, b) iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, c) reklam / kampanya / promosyon süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla sınırlı olarak işlemektedir.

Bu kişisel veriler, Canon’un meşru menfaatleri kapsamında Tomtom Mahallesi Yeniçarşı Cad. No:26 Galatasaray Apt. D:4 ve 5 Beyoğlu adresinde bulunan mbsays Pazarlama ve İletişim A.Ş ile yukarıda belirtilen aynı amaçlarla paylaşılacaktır.

Bu kişisel veriler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. maddesinde belirtilen “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebebine dayalı olarak elektronik ortamda otomatik olarak işlenecektir.

Yarışmaya katılacakların etiketleyecekleri arkadaşlarına ilişkin aydınlatma yapma dahil yasal yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerekmektedir.

Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi yazılı olarak veya 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu’nda tanımlı olan güvenli elektronik imzalı olarak ya da mobil imza ya da ilgili kişi tarafından veri sorumlusuna daha önce bildirilen ve veri sorumlusunun sisteminde kayıtlı bulunan e-posta adresini kullanmak suretiyle verisorumlusu@canon.com.tr adresine konu kısmında ‘‘Kişisel Veri Bilgi Edinme Talebi’’ ifadesi ile iletmeniz gerekmektedir.

Veri Sorumlusu:

Değirmen sokak, Nida Kule İş Merkezi No.:18/10 Kozyatağı 34742 Kadıköy, İstanbul adresinde bulunan, Türkiye’de faaliyet gösteren CANON Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri Anonim Şirketi