“Başarmak İçİn İnanmak” mottosuyla hedefe koşan Canon, 2023’ün İlk yariyilini başariyla kapatti

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, 2023 ilk yarıyıl hedeflerine dair sonuçlarını, büyüme stratejisi ve planlamaları ile Orta Doğu ve Türkiye bölgesi odaklı hedeflerini ele aldığı değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. 2023 yılı ilk altı aylık hedeflerini başarıyla gerçekleştiren Canon; sonuçları tüm çalışanlarıyla bir arada kutladı.

Image-Resize_Cover-Images

Feriye Palace’ta düzenlenen ve Canon Orta Doğu organizasyonuyla eş zamanlı olarak gerçekleştirilen toplantıda; Canon Orta Doğu ve Türkiye Bölge Direktörü Venkatasubramanian (Subbu) Hariharan’ın sunumları ve konuşması, Türkiye’deki toplantıda çevrimiçi olarak Canon çalışanlarına sunuldu.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Canon Eurasia Ülke Direktörü Alexandre Emeryk yaptığı konuşmada; “Ekiplerimizin sıkı çalışmaları, başarıya dair inançları ve hedeflerimize yönelik bağlılıkları başarımızın arkasındaki en önemli unsurlar. İşte bu sayede bugüne kadar büyük başarılara imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Canon Orta Doğu ve Türkiye olarak benimsediğimiz güçlü ekip ruhu ve beraberliğimizin kısa ve uzun vadeli hedeflerimizi gerçekleştirmede bize her zaman başarı getirmeye devam edeceğine inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Pozitif çalışma kültürünü geliştirmeye, çalışanlarının katkı ve başarılarını kutlamaya bağlılığa önem veren Canon, toplantının ikinci yarısında bu başarısının mimari olan ekip arkadaşlarına “Canon Star Ödülleri”ni takdim etti. Programın devamında ise Canon ailesine yeni katılan üyelere, adeta bir Canon geleneği haline gelen “Canon Pin” isimli özel yaka iğneleri hediye edildi. Canon ailesinin birinci yarı yılda elde ettiği başarıları birlikte kutladığı etkinlik, İstanbul Boğazı’nda tekne gezintisi eşliğindeki akşam yemeği ve müzik ile son buldu.