Canon, yeni görüntüleme çözümleriyle IBC 2023'de yerini alıyor

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon; içerik üretimi, yönetimi ve sunumu alanında öncü uluslararası bir etkinlik olan International Broadcasting Convention (Uluslararası Yayıncılık Kongresi - IBC) 2023'te çözüm tabanlı tekliflerini sergilemeyi planlıyor..

CR-N700_lifestyle_17 16x9.jpg

Canon CR-N700 PTZ fotoğraf makinesi

Görüntüleme sektörü sürekli olarak değişirken kullanıcılara kaliteden ödün vermeden kolaylık sağlama ihtiyacı da giderek artış gösteriyor. Görüntüleme teknolojileri lideri Canon da bu noktada inovasyon ve sınırsız yaratıcılık deneyimlerini yükseltme arzusunu tüm ürünlerinde gözler önüne seriyor.  

Profesyonel sinema kameralarından profesyonel video kameraları, genişletilmiş PTZ kamera ürün serisine, kompakt vlog kameralarına ve profesyonel VR içerik üretme çözümlerine kadar Canon’un geniş portföyündeki tüm seçenekler keşfedilmek ve deneyimlenmek üzere 15-18 Eylül tarihleri arasında Hollanda’nın Amsterdam şehrinde bulunan RAI’de gerçekleşecek Broadcasting Convention’da (Uluslararası Yayıncılık Kongresi - IBC) yer alacak.

Canon Europe Avrupa Ürün Pazarlama Kıdemli Yöneticisi Ryan Kamata: “Sadece görüntüleme endüstrisinde devrim yaratmakla kalmayıp iş ve tüketici ihtiyaçlarını da karşılayan yeni ürün lansmanları gerçekleştirdiğimiz bu yıl bizim için heyecan vericiydi. Standımızda XR ve uzaktan üretim gibi güncel konular etrafında gerçekleşecek sohbetleri dört gözle bekliyoruz. En son ürün gelişmelerimizle ziyaretçileri şaşırtmayı ve memnun etmeyi umuyoruz.” diyerek duygularını dile getirdi.

Çok Kameralı Yayıncılık Stüdyosu

Tüm yayıncılık uzmanlarına ve video tutkunlarına hitap eden üç bölümlük alanda CR-N700, EOS C300 Mark III, CN8x15, XF605, EOS C70, CN-E18-80mm ve daha fazlası yer alıyor. Özel bir alanla yayın stüdyosuna dönüştürülecek alanda Canon ürünlerinin XC protokolü ve üçüncü taraf aksesuarlar ile nasıl birleştirileceği gösterirken Film yapımcısı ve Canon Elçisi Sébastien Devaud, tüm kurulumla bizzat ilgilenecek. Küçük veya kurumsal stüdyolar gibi müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik ürünler ikinci alanda sergilenecekken üçüncü alanda ise çoklu kamera düzeneğiyle çalışan içerik üreticilerine ve yeni kurulan stüdyolara yönelik XA65, EOS R8 ve PowerShot V10 yer alacak. 

Sanal Üretim Stüdyosu & Sanal Gerçeklik Bölgesi

Sanal prodüksiyon stüdyosunda rakipsiz lens iletişimi ve hızlı diyafram açıklığı sayesinde olağanüstü sığ alan derinliği, mükemmel bir çıktı görüntüsü ve minimum bozulma sunan sanal arka planlarla çekim yapmak için ideal seçenek olan Canon Flex Zoom lensler kullanılıyor. Bu bölgede, lenslerin XR yazılımı ile nasıl iletişim kurabildiğini gösteriliyor.

Sanal gerçeklik stüdyosunda ise çeşitli VR çözümleriyle birlikte yüksek çözünürlüklü 180° ve 360° sanal gerçeklik yakalamayı sağlayan ürünler, iş akışları ve yenilikler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

4K PTZ Çözümleri

4K PTZ çözümleri bölgesi, Canon'un tüm iç ve dış mekân PTZ ürünlerinin ve uygulama seçeneklerinin güçlü görüntü kalitesini ve kullanım rahatlığını sergileyecek kapsamlı bir ürün listesi içeriyor. Ziyaretçiler için CR-X500, CR-X300, CR-N700, CR-N500, CR-N300, ürünlerinin yanı sıra Canon Otomatik Döngü ve Otomatik Takip uygulamaları da sergilenecek.

Canon Optikleri & Görüntüleme inovasyonları

Canon Optikleri, yayıncılık lensi ve optik teknoloji sergileri olarak iki kategoriyle yer alacak. Sergide, UHD DIGISUPER 122 AF, CN20x50, CN8x15 ve CJ20ex5B dahil olmak üzere Canon'un tanınmış önemli yayın lensleri sergilenecek.

Bununla birlikte Canon’un sektör lideri düşük ışık görüntüleme inovasyonunu temsil eden SPAD sensörü donanımlı ve ultra yüksek hassasiyetli MS-500 kamera ile çok daha fazlası deneyimletilmek üzere ziyaretçileri karanlık bir odaya davet edecek.

4K Referans Monitörleri

Bu bölgede, canlı izleme ve post prodüksiyon aşamasında izleme için ideal olan DP-V1830, DP-V2730 ve DP-V3120 gibi Canon profesyonel ekranlar serisi ürünleri kusursuz pikselli görüntü üretimini keşfetmek üzere ziyaretçilerle bir araya getirilecek. 

Dokun ve Dene

Son olarak, Dokun ve Dene Bölgesi, Canon fotoğraf makinelerinin ve lenslerinin görsel bir “A'dan Z'ye” temsilini sunacak ve ziyaretçilerin ürünleri “uygulamalı” olarak deneyimlemesine olanak tanıyacak. Bölgede sinematograflar, videograflar, hibrit kullanıcılar ve vloggerlara hitap eden ürünler olarak C500 Mark II, C300 Mark II, EOS C70, EOS R3, EOS R5 C, PowerShot V10, S35 Flex Zoom ve kapsamlı lens portföyü yer alacak.

Fuar hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.