Profesyonel Flaş

Canon Speedlite EL-1 Teknik Özellikler

Teknik Özellikler

  • Notification Image

    0,1-0,9 saniyelik1 hızlı geri dönüşüm süreleri

    Seri çekimde 170'e kadar tam güçlü flaş2

  • Notification Image

    Şarj edilebilen Li-ion pil

    Tam güçte 335 kareye kadar çekim

  • Notification Image

    Kılavuz numarası 60 m4

    Uzaktaki konuları ve geniş grupları aydınlatın

  • Notification Image

    Hava koşullarına dayanıklı yapı

    Kötü koşullarda güvenle çekim yapın

  • Notification Image

    Çeşitli güç seviyeleri

    Maksimum esneklik için tam ve 1/8.192 güç5 seviyeleri

  • Notification Image

    Dahili LED modelleme ışığı

    Renk sıcaklığı ve parlaklık ayarlarıyla

  • Notification Image

    Aktif soğutma sistemi

    Aşırı ısınma olmadan daha uzun süre çekim yapın

  • Notification Image

    Hassas pil seviyesi göstergesi3

    Pili değiştirmeniz veya şarj etmeniz gereken zamanı öğrenin

Ayrıntılı teknik özellikler

Güç

Zum

Flaş Modları

Flaşla İlgili İşlevler

Kablosuz Flaş

Flaş Kafası Hareketi

AF Yardımcı

Güç Kaynağı

Yapı

Çeşitli

Fiziksel Özellikler

  1. Kılavuz numarası 60, ISO 100 ve 200 mm zum başlığı ayarında metre cinsinden ölçülmüştür.
  2. Minimum flaş çıkışı, yüksek hızlı senkronizasyon veya optik kablosuz aktarım için 1/128'dir.
  3. 23ºC'de, fan AÇIK konumdayken, 1. Seviye flaş patlatma kısıtlamasına ulaşmadan önce ve flaş adaptörü takılı değilse (150-200 mm'den yakınlaştırılan flaş, 160'a kadar tam güçlü flaşla seri çekim sağlar)
  4. Kablosuz bağlantıyla çekim (yalnızca radyo) için uyumlu bir fotoğraf makinesi ile gönderici olarak EL-1 gerekir.
  5. Gönderici ve alıcı arasında engel olmadan ve harici optik/radyo paraziti olmadan. Ünitelerin düzeni ve diğer harici faktörler, aralığı/performansı etkileyebilir.
  6. Gönderici ve alıcı arasında engel olmadan ve harici optik/radyo paraziti olmadan. Ünitelerin düzeni ve diğer harici faktörler, aralığı/performansı etkileyebilir.
  7. Yalnızca dahili pilin kalan kapasitesini gösterir, harici güç kaynakları dahil değildir.
  8. Flaş patlatma için 1/8.192 ila 1/1 güç seviyelerinde şarj süresi gereklidir.
  9. CP-E4N'ye Ni-MH pillerin takılması, geri dönüşüm süresini yaklaşık 0,1-0,4 saniyeye indirir ve tam güçlü flaş sayısını yaklaşık 680'e çıkarır.
  10. CP-E4N'ye Ni-MH pillerin takılması, geri dönüşüm süresini yaklaşık 0,1-0,4 saniyeye indirir ve tam güçlü flaş sayısını yaklaşık 680'e çıkarır.
  11. CP-E4N'ye Ni-MH pillerin takılması, geri dönüşüm süresini yaklaşık 0,1-0,4 saniyeye indirir ve tam güçlü flaş sayısını yaklaşık 680'e çıkarır.
  12. Uyumlu fotoğraf makineleri ile
  1. Flaş patlatma için 1/8.192 ila 1/1 güç seviyelerinde şarj süresi gereklidir.
  2. 23ºC'de, fan AÇIK konumdayken, 1. Seviye flaş patlatma kısıtlamasına ulaşmadan önce ve flaş adaptörleri takılı değilse (150-200 mm'den yakınlaştırılan flaş, 160'a kadar tam güçlü flaşla seri çekim sağlar)
  3. Yalnızca dahili pilin kalan kapasitesini gösterir, harici güç kaynakları dahil değildir
  4. Kılavuz numarası 60, ISO 100 ve 200 mm zum başlığı ayarında metre cinsinden ölçülmüştür.
  5. Minimum flaş çıkışı, yüksek hızlı senkronizasyon veya optik kablosuz aktarım için 1/128'dir.