image.canon için kısmı hizmet sürdürme bildirimi

image.canon'u kullandığınız için teşekkür ederiz.


30 Temmuz 2020 tarihinde image.canon'da 10 GB uzun vadeli depolama alanını ilgilendiren bir sorun tespit ettik. Bu durumu daha ayrıntılı olarak incelemek amacıyla image.canon'un hem mobil uygulama hem de web tarayıcısı hizmetini geçici olarak askıya aldık. İncelemenin ardından, 16 Haziran 2020, 09:00 (JST) tarihinden önce 10 GB uzun vadeli depolama alanına kaydedilmiş bazı fotoğraf ve video görüntü dosyalarının kaybolduğunu tespit ettik. İlgili dosyaların hareketsiz görüntü küçük resimlerinin bu durumdan etkilenmediğini ve görüntü verilerinin sızdırılmadığını doğruladık.


Fotoğraf ve video görüntü dosyalarının kaybolmasına neden olan sorunun çözülmesinin ardından 4 Ağustos 2020 itibariyle image.canon hizmetini yeniden kullanıma sunduk.


Şu anda bu kaybolan görüntü dosyalarının hareketsiz görüntü küçük resimleri görüntülenebilir ancak indirilemez veya aktarılamaz. Kullanıcılar bir hareketsiz görüntü küçük resim dosyasını indirmeyi veya aktarmayı denerse bir hata mesajı alabilir. Şu anda bu soruna karşı alınabilecek teknik önlemleri araştırıyoruz.


EOS R5 ve R6 aynasız fotoğraf makinelerinden hareketsiz görüntü ve video dosyalarının yanı sıra uyumlu Canon fotoğraf makinelerinden anlık yüklemeler için de otomatik aktarım işlevi kullanılabilir.


Canon iletişim bilgilerine şuradan ulaşabilirsiniz: https://www.canon.com.tr/contact_us/


Bu durumdan dolayı özür dileriz.