Canon Avrupa'nın Geçmişi

Canon Europe, 116 ülkede temsil edilen ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) genelinde 19.000 kişi istihdam eden Canon Inc.'nin bölgesel satış ve pazarlama operasyonudur. Müşterilere sunulan en kaliteli kamerayı üretmek şeklindeki özel amaçla 1937 yılında kurulan Canon'un Görüntünün Gücüne yönelik tükenmeyen tutkusu, o günden bu yana Canon'un teknolojisini diğer birçok pazara yaymış ve hem tüketici hem de işletme görüntüleme çözümleri alanlarında bir dünya lideri olmasını sağlamıştır.

Canon'un çözümleri, tümü bir dizi katma değerli hizmet ile desteklenen dijital kompakt ve SRL fotoğraf makinelerinden yayın lenslerine ve portatif röntgen makinelerine, çok işlevli yazıcılara ve üretim yazıcılarına uzanan ürünleri kapsamaktadır.

Canon, müşterilerinin yaratıcı ihtiyaçlarını karşılamak için en zengin ve en yenilikçi ürünleri sunmak amacıyla AR-GE'ye yoğun olarak yatırım yapmaktadır. Canon, amatör fotoğrafçılardan profesyonel baskı şirketlerine kadar her müşterinin kendi görüntü tutkusunu gerçekleştirmesini sağlamaktadır.

Canon'un kurumsal felsefesi, "Ortak fayda için birlikte yaşamak ve birlikte çalışmak" anlamına gelen Kyosei'dir. Canon Europe, EMEA bölgesinde, kendi çevresel etkilerini azaltmaya odaklanarak işlerinin sürdürülebilir büyümesi için çalışmakta ve müşterilerini de Canon'un ürünlerini, çözümlerini ve hizmetlerini kullanarak kendi etkilerini azaltmaları için desteklemektedir. Canon, birinci sınıf bir çevre yönetim standardı sergileyerek küresel ISO 14001 sertifikası almaya hak kazanmıştır.