Yeni NEW

Profesyonel Fotoğraf Yazıcıları

Canon PIXMA PRO-200

Canlı renklerde fotoğraf baskısı, çok yönlülük ve kullanılabilirliğe odaklanarak geliştirilen Canon PIXMA PRO-200, fotoğrafçılık tutkunları ve geleceğin fotoğrafçıları için ideal seçimdir.

Teknik Özellikler

  • Notification Imagee

    8 renkli boya bazlı mürekkep sistemi

  • Notification Imagee

    Kenarlıksız A3+ baskı

  • Notification Imagee

    Yüksek hızlı yazdırma

  • Notification Imagee

    Kablosuz bağlantı ve Ethernet bağlantısı

  • Notification Imagee

    3 inç LCD ekran

  • Notification Imagee

    Kompakt, hafif tasarım

Mükemmel baskılarla renginizi belli edin

Canon PIXMA PRO-200 sayesinde canlı renklerle kaliteli baskı çok kolay
Canon Camera

Etkileyici yüksek kalite fotoğraflar

Üstün 8 renkli boya bazlı mürekkep sistemi sayesinde her kullanımda olağanüstü reprodüksiyon, daha zengin renkler ve canlı profesyonel baskılar garanti edilir.

Canon Camera

Size uygun kağıdı seçin

Çok yönlü medya kullanımı ve özelleştirilebilir baskı boyutları sayesinde güzel sanatlar, kenarlıksız ve panoramik seçeneklerinin de dahil olduğu kağıt çeşitlerini kullanarak fotoğraflarınızı geliştirebilirsiniz.

Hızlı ve kullanımı kolay

Dahili 3 inç LCD ekran; mürekkep seviyesini kontrol etme, yazıcı bakımı gerçekleştirme ve bir bakışta yazıcı talimatlarına erişim olanakları sunarak kolayca mükemmel sonuçlara ulaşmanızı sağlar.

Pixma Pro-200 ile kağıt baskılarının çeşitliliği

Her kullanımda mükemmel baskılar

3 kağıt besleme seçeneği ve otomatik kağıt eğriliği düzeltme işlevi sayesinde hangi kağıt çeşidini kullanırsanız kullanın hizalama ve baskı hatalarıyla karşılaşmazsınız.

Sorunsuz kullanım süreci

Canon'un kullanıcı dostu PPL (Professional Print & Layout) yazılımı, fotoğrafı popüler fotoğrafçılık programlarından kolayca çekip göndererek fotoğrafı düzenleme ve baskı alma işlemlerini tek kademede tamamlamanızı sağlayan bir deneyim sunar.

Pixma Pro-200'den canlı renkli baskı alan fotoğrafçı

Kompakt ve hafif

Canon PIXMA PRO-200, A3+ kağıt özelliğine sahip olmasına rağmen baskı ihtiyaçlarınız için hafif bir çözüm olmaya devam ediyor. Kompakt yapısı sayesinde küçük bir stüdyoya da kolayca sığabilir.

Daha hızlı, daha verimli baskı

Harika baskı da harika çekimler gibi flaş hızında gerçekleşir. Yalnızca 90 saniyede1 muhteşem kaliteli A3+ baskılar çıkaran Canon PIXMA PRO-200 hızlı ve verimlidir. Bu sayede siz de sonraki kusursuz çekiminiz için daha fazla zamana sahip olursunuz.

Pixma Pro-200 baskı işlemi

Chroma Life 100+ Mürekkep Sistemi

Canon'un yeni 8 mürekkepli boya bazlı sistemi, canlı ve yüksek kaliteli fotoğraflar için genişletilmiş renk gamı sunar. Ayrıca Canon PIXMA PRO-200 ile siyah tonlarda daha fazla derinlik, kırmızı ve mavi tonlarda ise daha iyileştirilmiş reprodüksiyon elde edersiniz. Gri ve açık gri mürekkepler, olağanüstü siyah-beyaz baskılar almanıza ve baskı sürecini hızlandırmanıza da yardımcı olur.

Canon Camera

Hemen Kaydolun

İlham alın, hemen kaydolun

Canon'dan en yeni teklifleri, ipuçları, yardımcı bilgileri, haberleri ve yerel etkinliklere davetleri asla kaçırmayın.

Ücretsiz Professional Print & Layout (PPL) eklentisi ve yazılımı

PPL eklentisi, bağımsız bir yazılım olarak veya Canon'un Digital Photo Professional görüntüleme yazılımı veya Adobe Photoshop ve Lightroom ile kullanılabilecek bir eklenti olarak çalışır.

Canon Camera
PIXMA Pro-200 Kutu İçeriği görüntüsü

Kutunun içeriği

Kendi çalışma ortamınızın rahatlığında galeri kalitesinde A3+ baskılar almak için ihtiyacınız olan her şey.

  • PIXMA PRO-200

  • Güç kablosu (Birleşik Krallık tipi)

  • Güç kablosu (Genel Avrupa tipi)

  • CD Baskı Tepsisi

  • Kurulum yazılımı ve Kullanıcı Kılavuzu CD'si (CD yalnızca Windows içindir)

  • Kullanım Kılavuzu (E-kılavuz)

  • Avrupa Garanti Sistemi (EWS) (A3 Kitapçık)

  • Rusça Garanti belgesi

Uyumlu Mürekkepler ve Kağıtlar

İlgili makaleler

  • Canon PIXMA PRO-200 yazıcının çıkış tepsisindeki renkli A3 kırmızı biber görüntüsünün baskısını tutan kadın eli.

    MAKALE

    PIXMA PRO-200'ün daha iyi A3+ baskılar almanızı sağlamasının 6 yolu

    Yeni öncü PIXMA PRO A3+ yazıcının dijital görüntülerinizi 90 saniyede canlı renklere sahip sanat eserlerine dönüştürmeyi nasıl kolaylaştırdığını keşfedin.

  • İlgili Ürünler

    Bunlar da ilginizi çekebilir:

  • PIXMA Pro-200'den çıkan bir renkli baskı

    PIXMA PRO-200

    Çok yönlü baskılar artık çok kolay

    Bu küçük, kompakt çözüm büyük baskı seçenekleriyle birlikte kolay yazılımla gelir. Böylece yaratıcılığınızı ortaya koymanız için daha fazla masa alanına sahip olursunuz.

  • PIXMA PRO-200'den alınan renkli baskıların görüntüsü

    PIXMA PRO-200

    Mükemmel baskılarla gerçek renkler

    Canon PIXMA PRO-200'ün yeni 8 mürekkepli boya bazlı sistemi ve muhteşem renk üretimi sayesinde lensten gördükleriniz her defasında sayfa üzerinde hayat bulur.

  • PIXMA Pro-200'den bir renkli baskı koleksiyonu

    PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 - Geniş Kenarlıksız Baskı

    Canon PIXMA PRO-200 ile büyük boyutlu kenarlıksız fotoğraf baskıları alın. Yazıcının panoramik baskı ve çok yönlü medya işleme gibi özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinin.

    1. Fotoğraf baskı hızı, ISO/JIS-SCID N2 kullanılan Canon Pro Platinum A3+ kağıtta kenarlıklı varsayılan ayara bağlıdır