Kompakt Dijital

Canon PowerShot ZOOM Teknik Özellikler

Çalışma Ortamı

Sıcaklık: 0˚C - 40˚C
Nem: %10 - 90

Boyutlar (G x Y x D)

33,4 mm x 50,8 mm x 103,2 mm

Ağırlık

Yaklaşık 145 g

  • Notification Imagee

    12 megapiksel sensör

    Zengin ve ayrıntılı görüntüleri net bir şekilde yakalayın

  • Notification Imagee

    3 Kademeli Zum

    100 mm, 400 mm, 800 mm1 odak uzaklıkları arasında hızlı geçiş

  • Notification Imagee

    4 eksenli optik IS

    Elde çekim yaparken daha az yorulun

  • Notification Imagee

    Full HD filmler

    30p/25p/24p ile yüksek kaliteli filmler çekin

  • Notification Imagee

    USB-C

    Hızlı ve rahat şarj için

  • Notification Imagee

    Wi-Fi ve Bluetooth®*

    Kolayca bağlanın ve paylaşın

Ayrıntılı teknik özellikler

Görüntü Sensörü

Görüntü İşlemcisi

Lens

Odaklama

Pozlama Kontrolü

Enstantane

Beyaz Dengesi

Vizör

LCD Ekran

Çekim

Dosya Türleri

Kayıt Pikselleri / Sıkıştırma

Diğer Özellikler

Bağlantı

Depolama

Yazılım

Güç Kaynağı

Aksesuarlar

Fiziksel Özellikler

  1. "3 adımlı zum", değiştirilebilir: 100 → 400 → 800 → 100…
  2. Sabit diyafram aralığı
  3. Fotoğraf ile video çekimlerini ve EVF kullanımında görünümü iyileştirmek için Optik IS'ye sahiptir. (CIPA standardında ölçüm mümkün değil)
  4. Elektronik deklanşör; film kaydı sırasında fotoğraf makinesi 1/4.000 - 1/30 saniye arasında enstantane hızları kullanır
  5. Bakış noktasında yaklaşık 22 mm
  6. Spor moduna benzer AE
  7. Tek Çekim AF kullanılarak sabit AF
  8. DCF 2.0 ve Exif 2.31 ile uyumludur
  9. Maksimum kayıt süresi 9 dakika 59 sn. (tek seferde). Wi-Fi bağlantısı kurulduğunda film kaydı yapılamaz.
  10. USB-PD ile uyumlu
  11. Wi-Fi bağlantısı kuruluyken film kaydı yapılamaz.
  12. Fotoğraf makinesi ile birlikte şarj cihazı verilmez. Minimum şarj gereksinimleri, USB Tip C çıkışıyla minimum 5 V, 1,5 A güç sağlayan ve verilen USB Tip C - Tip C kablosunu kullanan USB PD uyumlu bir güç kaynağıdır. Video veya fotoğraf çekerken güç, dahili pili şarj etmeden sadece fotoğraf makinesine sağlanır. Canon PD-E1'in şarj süresi yaklaşık 1 saat 50 dakikadır.
  13. Dahili pil ve hafıza kartı dahildir (CIPA yönergeleri uyarınca)

* Bluetooth® düşük enerji teknolojisine sahiptir. Bluetooth® marka ismi ve logoları, Bluetooth SIG, Inc. şirketinin sahip olduğu tescilli ticari markalarıdır ve bu markalar Canon Europe Ltd. tarafından lisans altında kullanılmıştır. Diğer ticari markalar ve marka adları kendi sahiplerine aittir. Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance'ın tescilli ticari markasıdır.
Bluetooth® marka ismi ve logoları, Bluetooth SIG, Inc. şirketinin sahip olduğu tescilli ticari markalarıdır ve bu markalar Canon tarafından lisans altında kullanılmıştır. Diğer ticari markalar ve marka adları kendi sahiplerine aittir.