Yeni NEW

Kompakt Dijital

Canon PowerShot ZOOM

Yüksek kaliteli fotoğraflar ve Full HD video çekebilen cep boyutundaki süper zum özellikli fotoğraf makinesi Canon PowerShot ZOOM, dış mekan aktivitelerini seven aileler veya hobi amaçlı vahşi yaşam çekimleri yapanlar için idealdir.

KEŞFEDİN:

Karşınızda Canon PowerShot ZOOM

Cep boyutundaki Canon PowerShot ZOOM'nun dünyaya nasıl daha yakından bakmanızı sağladığını öğrenin
Canon Camera

Küçük, güçlü ve cep boyutunda

Küçük ve hafif Canon PowerShot ZOOM, bas-çek olanağıyla hızlı ve kolayca çekim yapmak için tasarlanmıştır ve elinizde güvenle taşımanız için kullanışlı bir bilek askısına sahiptir.

KEŞFEDİN:

Yaklaşın. Daha da yaklaşın.

100 mm'den 400 mm'ye, hatta daha da ileriye.
Canon Camera

Örnek galerisi

Teknik Özellikler

  • Notification Imagee

    12 megapiksel sensör

    Zengin ve ayrıntılı görüntüleri net bir şekilde yakalayın

  • Notification Imagee

    3 Kademeli Zum

    100 mm, 400 mm, 800 mm1 odak uzaklıkları arasında hızlı geçiş

  • Notification Imagee

    4 eksenli optik IS

    Elde çekim yaparken daha az yorulun

  • Notification Imagee

    Full HD filmler

    30p/25p/24p ile yüksek kaliteli filmler çekin

  • Notification Imagee

    USB-C

    Hızlı ve rahat şarj için

  • Notification Imagee

    Wi-Fi ve Bluetooth®*

    Kolayca bağlanın ve paylaşın

Notification Imagee
Canon PowerShot ZOOM What's in the Box image

Kutunun içeriği

  • Canon PowerShot ZOOM

  • IFC-100U Arayüz Kablosu

  • Bilek askısı WS-800

  • Kullanıcı Kılavuzu Seti

İlgili Ürünler

  1. Belirtilen odak uzaklıkları 35 mm eş değerleridir.
  2. Büyütme sırasıyla 100/400/800 mm'de 1,2x/4,8x/9,6x değerlerindedir. Burada bahsedilen odak uzaklıkları 35 mm eş değerleridir ve 800 mm, 400 mm optik odak uzaklığında 2x dijital zum ile elde edilen mesafedir
  3. Fotoğraf makinesi ile birlikte şarj cihazı verilmez. Minimum şarj gereksinimleri, USB Tip C çıkışıyla minimum 5 V, 1,5 A güç sağlayan ve verilen USB Tip C - Tip C kablosunu kullanan USB PD uyumlu bir güç kaynağıdır.
  4. * Bluetooth® düşük enerji teknolojisine sahiptir. Bluetooth® marka ismi ve logoları, Bluetooth SIG, Inc. şirketinin sahip olduğu tescilli ticari markalarıdır ve bu markalar Canon Europe Ltd. tarafından lisans altında kullanılmıştır. Diğer ticari markalar ve marka adları kendi sahiplerine aittir. Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance'ın tescilli ticari markasıdır.
    Bluetooth® marka ismi ve logoları, Bluetooth SIG, Inc. şirketinin sahip olduğu tescilli ticari markalarıdır ve bu markalar Canon tarafından lisans altında kullanılmıştır. Diğer ticari markalar ve marka adları kendi sahiplerine aittir.