Kompakt Dijital

Canon PowerShot ZOOM

PowerShot ZOOM, tek bir düğmeye dokunduğunuzda fotoğraflar ve Full HD videolar çekebilen, cep boyutunda, süper zoom özellikli ve monoküler bir fotoğraf makinesidir.

KEŞFEDİN:

Karşınızda PowerShot ZOOM

Cep boyutundaki PowerShot ZOOM'un dünyaya nasıl daha yakından bakmanızı sağladığını öğrenin
Canon Camera
Canon Camera

Canon PowerShot ZOOM ve…

… akıllı telefon, kompakt fotoğraf makinesi ve dürbün karşılaştırması.

Küçük, güçlü ve cep boyutunda

Küçük ve hafif PowerShot ZOOM, bas-çek olanağıyla hızlı ve kolayca çekim yapmak için tasarlanmıştır ve fotoğraf makinesini elinizde güvenle taşımanız için kullanışlı bir bilek askısına sahiptir.

Sahneye daima yakınlaşmanızı sağlayan cep boyutunda bir PowerShot

Vahşi yaşam çekimlerinde ve aile maceralarınızdaki çekimlerde sahneye daha da yakınlaşın. Harika optik büyütme özelliğine sahip 3 kademeli zum2, uzaktaki anları yakalamanıza olanak tanır.
PowerShot ZOOM

Net ve sabit görüntü. Daima

Parlak 2,36 MP vizörle göz yorgunluğunu azaltan dahili Optik Görüntü Sabitleyici sayesinde Full HD kayıt yapın veya neredeyse hiç bulanık olmayan harika 12 megapiksel fotoğraflar çekin.
PowerShot ZOOM

Benzersiz taşınabilirlik. Benzersiz fark edilmezlik.

Küçük boyutu, USB-C şarj 3 özelliği ve uzun çalışma süresi sayesinde kaçırılmaması gereken aile veya vahşi yaşam anları için cebinizde veya bileğinizde taşımak için idealdir.
PowerShot ZOOM

Sezgisel kontrol

Fotoğraf makinesi, kolaylık sunan tam otomatik mod sayesinde görüş açınızı kolayca genişletir. Parlak vizör ile net bir şekilde görün ve temel ayarları basit menüde kolayca değiştirin.
PowerShot ZOOM

Bağlanın ve deneyimlerinizi paylaşın

Fotoğraf makinesinin canlı kontrolünü paylaşın ve Canon Camera Connect uygulamasıyla anılarınızı kaydedin. Ayrıca Wi-Fi ile bağlantı kurun ve akıllı telefonunuzla Bluetooth®4 bağlantısı kurarak görüntülerinize coğrafi konum etiketi ekleyin.

KEŞFEDİN:

Yaklaşın. Sonra daha da yaklaşın.

100 mm'den 400 mm'ye, hatta daha da ileriye.
Canon Camera

Örnek galerisi

Teknik Özellikler

  • Notification Imagee

    12 Megapiksel sensör

    Kalıcı anılar saklamak için zengin ve ayrıntılı görüntüleri net bir şekilde yakalayın.

  • Notification Imagee

    3 Kademeli Zoom

    100 mm, 400 mm, 800 mm1 odak uzaklıkları arasında hızlı geçiş

  • Notification Imagee

    4 eksenli optik IS

    Elde çekim yaparken daha az yorulun.

  • Notification Imagee

    Full HD filmler

    Düzenlemesi ve paylaşması kolay yüksek kaliteli videolar çekin.

  • Notification Imagee

    USB-C

    Hızlı ve rahat şarj için

  • Notification Imagee

    Wi-Fi ve Bluetooth®4

    Kolayca bağlanın ve paylaşın.

Notification Imagee
PowerShot ZOOM

Kutunun içeriği

  • Canon PowerShot ZOOM

  • IFC-100U Arayüz Kablosu

  • Bilek askısı WS-800

  • Kullanıcı Kılavuzu Seti

  • Hama Şarj Cihazı

  • Micro SD Kart

Canon PowerShot ZOOM
Derecelendirmeler ve incelemeler

İlgili Makaleler

  • PowerShot ZOOM

    TAŞINABİLİR FOTOĞRAF MAKİNELERİ

    Canon PowerShot ZOOM ile dünyayı yakından deneyimleyin

    Güçlü bir zum özelliğine sahip olan bu küçük ve hafif cep boyutunda fotoğraf makinesinin daha uzağı görmenize nasıl yardımcı olabileceğini öğrenin.

  • PowerShot ZOOM

    CANON POWERSHOT ZOOM

    Canon PowerShot ZOOM ve…

    … akıllı telefon, kompakt fotoğraf makinesi ve dürbün karşılaştırması.

  • PowerShot ZOOM

    SPOR FOTOĞRAFÇILIĞI

    Bas, çek ve gol: kompakt fotoğraf makinesiyle galibiyet anlarını yakalama

    Profesyonel spor fotoğrafçısı Molly Darlington, bas-çek çekim düzeneğiyle amatör spor anlarını yakalamak için en iyi ipuçlarını paylaşıyor.

  • PowerShot ZOOM

    VAHŞİ YAŞAM

    Kendinizi doğaya bırakın

    Vahşi Yaşam Fotoğrafçısı Tolga Aktaş, PowerShot ZOOM'un içinde bulunduğunuz anda kalmaya nasıl yardımcı olduğunu anlatıyor.

  • Aksesuarlar

  • Canon Camera

    PD-E1

    Bu uyumlu USB güç adaptörü ile PowerShot ZOOM'unuzu şarj edin.

  • İlgili Ürünler

    Üstün görüntü kalitesinin yanı sıra son derece sabit görüntüler için görüntü sabitleme özelliği sunan Canon dürbün serisi hakkında daha fazlasını keşfetmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayın.

  • Canon Camera

    DÜRBÜNLER

    KUŞ GÖZLEMCİLİĞİ DÜRBÜNLERİ

    Tüm kuş gözlemciliği dürbünlerimizde bulunan Canon hassas optik donanımı ve optik Görüntü Sabitleyici uzun süreler boyunca rahat kuş izleme deneyimi sunar.

    • 8x değerinden 14x değerine kadar büyütme seçenekleri
    • Sabit bir görüntü için Optik Görüntü Sabitleyici
    • Hava koşullarına karşı korumalı ve dayanıklı

  • Canon Camera

    DÜRBÜNLER

    YARIŞ DÜRBÜNLERİ

    Optik Görüntü Sabitleyici dürbün elde tutulduğunda son derece sabit görüntüler sunarken, geniş görüş alanı pisti veya gökyüzünü taramayı ve hareket halindeki hedefleri takip etmeyi kolaylaştırır.

    • 8x değerinden 12x değerine kadar büyütme seçenekleri
    • Sabit bir görüntü için Optik Görüntü Sabitleyici
    • Rahat tutuş

  • Canon Camera

    DÜRBÜNLER

    SEYAHAT DÜRBÜNLERİ

    Dengeli ve taşıması kolay kompakt dürbünlerimiz çeşitli büyütme seçenekleriyle sabitlik ve netlik sunar. Uzun süreler boyunca veya ara sıra konuları saptamak için rahatça kullanabilirsiniz.

    • 8x değerinden 12x değerine kadar büyütme seçenekleri
    • Sabit bir görüntü için Optik Görüntü Sabitleyici
    • Kompakt ve hafif

    1. Bahsedilen odak uzaklıkları 35 mm eş değerleridir. 800 mm, 400 mm optik odak uzaklığında 2x dijital zoom ile elde edilen mesafedir.
    2. Büyütme sırasıyla 100/400/800 mm'de 1,2x/4,8x/9,6x değerlerindedir. Burada bahsedilen odak uzaklıkları 35 mm eş değerleridir ve 800 mm, 400 mm optik odak uzaklığında 2x dijital zum ile elde edilen mesafedir
    3. Fotoğraf makinesi ile birlikte şarj cihazı verilmez. Minimum şarj gereksinimleri, USB Tip C çıkışıyla minimum 5 V, 1,5 A güç sağlayan ve verilen USB Tip C - Tip C kablosunu kullanan USB PD uyumlu bir güç kaynağıdır.
    4. Bluetooth® düşük enerji teknolojisine sahiptir. Bluetooth® marka ismi ve logoları, Bluetooth SIG, Inc. şirketinin sahip olduğu tescilli ticari markalarıdır ve bu markalar Canon Europe Ltd. tarafından lisans altında kullanılmıştır. Diğer ticari markalar ve marka isimleri ilgili sahiplerine aittir. Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance'ın tescilli ticari markasıdır.
      Bluetooth® marka ismi ve logoları, Bluetooth SIG, Inc. şirketinin sahip olduğu tescilli ticari markalarıdır ve bu markalar Canon tarafından lisans altında kullanılmıştır. Diğer ticari markalar ve marka isimleri ilgili sahiplerine aittir.