EOS 77D

Canon EOS 77D

Yaratıcılığı parmak ucunuza getiren özellik ve kontrollerle karakter sahibi fotoğraflar çekin.

EOS 77D

EOS 77D ile kendinizi ifade edin

EOS 77D'un fotoğrafçılığınıza kazandıracağı gücü keşfedin

Videoyu İzleyin

Parmak uçlarınızdaki yaratıcılık

Sanatsal kontrol ve güçlü performansın birleşimiyle fotoğrafların kontrolünü elinize alın.

Tüm teknik özelliklere bakın

EOS 77D
EOS 77D

Bir fotoğrafçı olarak potansiyelinizi açığa çıkarın

Yeni nesneler ve yeni çekim yolları keşfedin. İster fotoğraf makinesinin optik vizörünü isterseniz de yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranını kullanıyor olun, son teknolojili AF hassas keskinliği tam istediğiniz yere netleme yapar. 6 fps'ye kadar sürekli çekim özelliğiyle anlık yüz ifadelerini bile yakalayabilirsiniz.

Güçlü performans

Yeni nesil APS-C sensör, parlak ışıkta ve karanlık gölgelerde bile harika ayrıntılarla dolu fotoğraflar ortaya çıkarır. Dünyanın en hızlı Canlı İzleme otomatik odaklama sistemi*, hızlı hareket eden nesneleri çekerken bile keskin sonuçlar sağlar.

EOS 77D
EOS 77D

Dual Pixel CMOS AF

Dünyanın en hızlı canlı kontrol fotoğraf odaklaması*. Filmler için mükemmel bir şekilde net içe odaklama efektleri.

Videoyu İzleyin

EOS 77D

Filmlerde de yaratıcı olun

60 fps'de dinamik hareket üretimi ve sinematik sığ odak efektleriyle mükemmel Full HD filmler çekin. Dual Pixel CMOS AF, konumunuzu değiştirirken nesnenizin net kalmasını sağlar ve yerleşik 5 eksenli dijital sabitleme özelliği çekimi sabitler.

EOS 77D

Zaman atlamalı çekim

Yeni zaman ölçeklerini keşfedin

EOS 77D

5 eksenli dijital sabitleme

Titremeyi düzeltir

Fotoğraflarda kontrolü elinize alın

EOS 77D'u elinize aldığınızda, arka kontrol tekerleği ve değişken açılı dokunmatik ekranı gibi özelliklerle daha fazla kontrole ve yaratıcılık özgürlüğüne sahip olursunuz. Fotoğraf makinesinin ayarlarını tek bakışta görmenizi sağlayan üst kısımdaki LCD ekran.

EOS 77D

Hayal gücünüzü dünyayla paylaşın

Wi-Fi, Bluetooth® ve NFC kablosuz teknolojilerinin birleşimiyle iOS ve Android akıllı cihazlara bağlantı sağlamak hiç olmadığı kadar kolay. Akıllı telefonunuz veya tabletinizdeki canlı kontrol dahil olmak üzere fotoğraf makinenizi uzaktan kontrol edin ve bulut aracılığıyla görüntüleri arkadaşlarınızla paylaşın.

EOS 77D

Canon Fotoğraf Rehberi uygulaması

Hikayelerini görsel olarak anlatan herkes için ideal olan Fotoğraf Rehberi uygulamamız sayesinde hikayelerinize tam anlamıyla hayat verebilmek için özelleştirilmiş, uzman bilgi ve içeriklerine en çok ihtiyacınız olduğu anlarda erişebilirsiniz.

Daha fazlasını keşfedin

Canon Photo Companion app

Teknik Özellikler

EOS 77D

24,2 megapiksel

Olağanüstü ayrıntı ve netliğin keyfini çıkarın

EOS 77D

DIGIC 7

Hızlı ve hassas performans için

EOS 77D

45 AF noktası

Hızlı ve güvenli bir şekilde odaklama

EOS 77D

Dual Pixel CMOS AF

Fotoğraflarda hızlı; videolarda net

EOS 77D

Full HD video

Mükemmel filmler, hem çevrimiçi hem de evde

EOS 77D

5 eksenli IS

Fotoğraf makinesi titremesini azaltır

EOS 77D

Wi-Fi ve NFC

Basit uzaktan fotoğraf makinesi kontrolü

EOS 77D

Bluetooth®

Her zaman açık kablosuz bağlantı

Tüm Teknik Özellikleri görün

EOS 77D
EOS 77D

Kutunun içeriği

Dijital Fotoğraf Makinesi EOS 77D gövde

Eyecup EF

Fotoğraf Makinesi Kapağı R-F-3

Geniş Askı EW-100DBV

Pil Şarj Cihazı LC-E17E

Pil Paketi LP-E17

Güç Kablosu

Kullanıcı Kılavuzu Seti

EOS 77D Yorumlar

Aksesuarlar

İlgili Ürünler

*Canon araştırmalarına göre 14 Şubat 2017'den itibaren görüntü düzleminde faz farklılığı algılama AF özellikli APS-C boyutlu sensörlere sahip değiştirilebilir lensli dijital fotoğraf makineleri arasında.

CIPA uyumlu yönergeler ve EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM lens takılı şekilde merkez noktası seçiliyken 1 noktalı AF, tek çekim AF, deklanşör ile çekilmiş görüntülü Canlı Kontrol kullanılarak lens 55 mm'ye ayarlıyken dahili ölçüm yöntemi kullanılarak ölçülmüştür. Manuel modlar kullanımda; EV12 (oda sıcaklığında ISO 100).

**Bluetooth® marka ismi ve logoları, Bluetooth SIG, Inc. şirketinin sahip olduğu tescilli ticari markalarıdır ve bu markalar Canon tarafından lisans altında kullanılmıştır. Diğer ticari markalar ve marka adları kendi sahiplerine aittir. Bluetooth 4.0 (veya üzeri) sürümüne sahip akıllı cihaz gerektirir. Ayrıca kullanılan akıllı cihazdaki işletim sistemi iOS 8.4 (veya üzeri) ya da Android 5.0 (veya üzeri) olmalıdır