EOS M100
Blank-Rect Image

Canon EOS M100

Muhteşem görüntü kalitesine sahip küçük, şık, basit ve bağlantı özellikli aynasız fotoğraf makinesi, akıllı telefondan sonraki adım için idealdir.

Tell your own story

Nereye giderseniz gidin kendi hikayenizi anlatın.

Videoyu İzleyin

Çaba gerektirmeyen kalite. Olağanüstü sonuçlar.

Hikayenizi, mükemmel fotoğraflar ve sinematik Full HD filmler ile anlatın. Havalı, kompakt ve yaratıcı olan aynasız EOS M100, akıllı telefon benzeri dokunmatik kontrolü ve zahmetsiz Bluetooth ve Wi-Fi bağlantı özelliği sayesinde anı kolayca yakalayıp paylaşmanızı sağlar.

Tüm teknik özelliklere bakın

EOS M100

Zahmetsiz kalite

Gece gündüz fark etmeksizin 24,2 MP CMOS sensörü, Dual Pixel CMOS AF, 25.600'e varan ISO ve otomatik modları kullanarak anında mükemmel biçimde odaklanmış etkileyici fotoğraflar ve sinematik Full HD filmler çekin.

Compact spontaneity

Kompakt ve spontane kullanıma uygun

Havalı ve kompakt EOS M100, taşınabilir bir tasarımda DSLR'nin gücünü sunar. DIGIC 7 işleme ile olağanüstü fotoğraflar çekin ve 6,1 fps çekim ile aksiyonu yakalayın.

Sorunsuz bağlantı

Bluetooth®*, Wi-Fi ve Canon Camera Connect uygulaması üzerinden akıllı cihazlara kolayca bağlanın. Selfie'ler için ideal olan eğilebilir dokunmatik ekran arabirimi ile akıllı telefon benzeri kontrolün keyfini çıkarın.

Painless connectivity

Benzersiz tasarım

Çok çeşitli stiller arasından seçim yaparak fotoğraf makinenize benzersiz bir görünüm kazandırın. 3 ikonik fotoğraf makinesi gövdesi arasından seçim yapın, ardından farklı renk ve tasarımlara sahip bir EH31-FJ Yüzey Kılıfı ekleyin.

Unique by design

Canon Fotoğraf Rehberi uygulaması

Hikayelerini görsel olarak anlatan herkes için ideal olan Fotoğraf Rehberi uygulamamız sayesinde hikayelerinize tam anlamıyla hayat verebilmek için özelleştirilmiş, uzman bilgi ve içeriklerine en çok ihtiyacınız olduğu anlarda erişebilirsiniz.

Daha fazlasını keşfedin

Canon Photo Companion app
EOS M100

Kutunun içeriği

EOS M100 gövdesi

Fotoğraf Makinesi Kapağı R-F-4

Askı EM-300DB

Arabirim Kablosu IFC-600PCU

Pil Şarj Cihazı LC-E12E

Pil Paketi LP-E12

Güç Kablosu

Teknik Özellikler

24.2 CMOS sensor

24,2 CMOS sensörü

24,2 MP APS-C boyutlu CMOS sensör

DIGIC 7

DIGIC 7

Güçlü DIGIC işleme

Dual PIxel AF

Dual Pixel CMOS AF

Hızlıca fotoğraf çekin, net videolar elde edin

EOS M10

6,1 fps

6,1 fps'de sürekli çekim yapın

Full HD 60P

Full HD 60P

Daha akıcı ve daha gerçekçi filmler

8.0cm touch LCD

7,5 cm dokunmatik LCD

Yüksek çözünürlüklü eğilebilir dokunmatik ekran

Wi-Fi

Wi-Fi / NFC

Kablosuz olarak bağlanın, paylaşın veya yedekleyin

Bluetooth

Bluetooth

Her zaman açık bağlantı

Tüm Teknik Özellikleri görün

EOS M100
Tell every story

Her hikayeyi anlatın

Çok sayıda değiştirilebilir lens seçeneğiyle hikayenizi anlatın. Taşınabilir EF-M lens veya adaptör aracılığıyla üstün esneklik sunan herhangi bir EF/EF-S lensi tercih ederek yaratıcılığınıza ilham verin.

HEMEN KEŞFEDİN

Galeri

EOS M100 Yorumlar

Aksesuarlar

İlginizi Çekebilecek Ürünler

*Bluetooth® düşük enerji teknolojisine sahiptir. Bluetooth® marka ismi ve logoları, Bluetooth SIG, Inc. şirketinin sahip olduğu tescilli ticari markalarıdır ve bu markalar Canon tarafından lisans altında kullanılmıştır. Diğer ticari markalar ve marka adları kendi sahiplerine aittir.