BASKI

Yüksek kalite, düşük maliyet, yüksek hacim: PIXMA G640 ve G540 MegaTank yazıcılarla tanışın.

Yeni PIXMA MegaTank yazıcıların dünyasına dalın ve bu yazıcıların işletme sahipleri ile ev-ofisiniz için neden ideal olduğunu keşfedin.
Baskısı alınmış renkli 4x6 fotoğraflarla çevrili bir Canon PIXMA G540 yazıcı.

İster bir fotoğraf baskı merkezi ister portre çeken bir stüdyo ya da grafik tasarım ofisi yönetin, yüksek görüntü kalitesi ve düşük baskı maliyetleri işletmeniz için önemlidir. En yeni Canon PIXMA MegaTank yazıcılar, PIXMA G640 ve PIXMA G540 ömür boyu yanınızda olacak ayrıntılı baskılar üretebilir. Etkileyici mürekkep verimi sayesinde elde edeceğiniz tasarruf miktarı da baskılar kadar çekici olacaktır. Hesaplayıcımızla baskı işlemlerinizin maliyetini öğrenin.

İki yazıcı da zamana karşı koyacak şekilde tasarlanan, tamamen yeni altı renge sahip ChromaLife100 boya bazlı mürekkep setinden faydalanır: Canon Plus Glossy II PP-201 kağıda yapılan baskılar fotoğraf albümünde 100 yıla kadar dayanır. İster müşteriler için ister kişisel kullanım veya fotoğraf albümleriniz için baskı alın, fotoğraflarınızın kalitesinin bir ömür boyu süreceğinden emin olabilirsiniz.

Renk kalitesini bir üst seviyeye taşıyan PIXMA G640 ve PIXMA G540 mürekkep seti, baskılara ekstra canlılık katan özel kırmızı ve gri boyalara sahiptir. Kırmızı mürekkebin eklenmesi daha zengin renk tonları üreten daha geniş bir renk gamı sunarken gri mürekkep, koyu alanlarda daha iyi kontrast ve daha gerçekçi bir görünüm için renkleri güçlendirir. Özel bir gri mürekkep tankı olmasının başka bir faydası da daha istikrarlı renk üretimidir. Bu, farklı türde fotoğraf kağıtlarında tutarlı sonuçlar elde etmenizi ve böylelikle işletmenizin daha iddialı baskılar almasını sağlar.

Bir tanktan 3.800 adede kadar 4x6 fotoğraf basın

Etrafı fotoğraf baskılarıyla çevrili, üzerinde bir fotoğraf makinesi bulunan bir Canon PIXMA G640.

Ek kırmızı ve gri mürekkep renk gamını genişleterek dört renkli mürekkep setine kıyasla daha zengin ve daha dinamik fotoğraf baskıları üretir.

PIXMA G640 ve PIXMA G540, yüksek kapasiteli yeniden doldurulabilir mürekkep tanklarına sahiptir. Bu tanklar, sürekli olarak tek kullanımlık mürekkep kartuşları sipariş edip değiştirmeye kıyasla çok daha kullanışlı ve uygun maliyetlidir. Dahası, hem PIXMA G640 hem de PIXMA G540 fotoğraf yazıcıları çok verimlidir ve oldukça yüksek baskı hacmine sahiptir. Tek bir mürekkep şişesi setiyle 3.800 adede1 kadar 4x6 inçlik fotoğraf baskısı alabilirsiniz.

Tankların doldurulması artık çok daha kolay. Şişe ve mürekkep tankı kapakları renk kodlarına sahiptir ve her giriş, hatasız bir dolum için yalnızca doğru mürekkep şişesi uyacak şekle sahiptir. Şişeleri sıkmanıza gerek kalmaz ve tank dolduğunda mürekkep doldurma işlemi otomatik olarak durur. Ayrıca mürekkep tankı kapakları kolaylıkla tutulacak şekilde tasarlanmıştır. Tüm bu özellikler sayesinde bakım esnasında etraf kirlenmez ve elleriniz temiz kalır.

PIXMA G serisi yazıcıdan yeni basılan domates fotoğrafını alan bir el.

PIXMA G640 ve PIXMA G540'ın altı renkli boya bazlı mürekkep seti, ChromaLife100 formülasyonu sayesinde yüksek kaliteli görüntüler ve uzun ömürlü baskılar sunar.

Yanında diğer mürekkep şişeleri duran PIXMA G serisi yazıcıya bir şişe kırmızı mürekkep dolduran bir el.

PIXMA G640 ve PIXMA G540 yazıcılar, rahat mürekkep doldurma ve mürekkep bakım kartuşunu kolayca değiştirme dahil olmak üzere kolay servis yapılacak şekilde tasarlanmıştır.

PIXMA G640 ve PIXMA G540 fotoğraf yazıcıları, kesinti süresini azaltmak için gelişmiş kağıt beslemesi ve 100 A4 kağıda kadar yüksek kapasite sunar. Ayrıca kullanıcı tarafından değiştirilebilen baskı kafalarına2 ve mürekkep bakım kartuşlarına sahiptir. İki model de Tam Noktalı LCD ekrana sahiptir. Böylelikle her seferinde kusursuz baskı için bakım kartuşunu izleyebilir, baskı ayarlarını düzenleyebilir ve tüm baskı hatalarını belirleyebilirsiniz.

Bakımı kadar kullanımı da kolay olacak şekilde tasarlanan PIXMA G640 ve PIXMA G540, farklı cihazlardan kablosuz baskı özelliğine sahiptir ve Canon PRINT uygulaması, Mopria Print Service® ve Apple AirPrint® ile uyumludur.

Hepsi bir arada yazıcı

Fotoğraf fotokopisi çeken bir PIXMA G640.

PIXMA G640, tüm ev-ofis ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere dahili fotokopi ve tarama işlevlerine sahiptir.

PIXMA G serisi bir yazıcı, bir akıllı telefondan gelen görüntüyü basıyor.

PIXMA G640 ve PIXMA G540, baskı talimatlarıyla kablosuz olarak etkinleştirilebilir ve görevleri tamamladıktan sonra otomatik olarak kapanır.

İki model de aynı yüksek kalite ve yüksek hacimli baskı özelliklerini paylaşsa da PIXMA G640'ın sahip olduğu fotokopi işlevi ve 600x1.200 dpi tarayıcı, onu işyerlerine veya ev-ofislere kolaylıkla entegre edilebilecek mükemmel bir hepsi bir arada yazıcı haline getirir. PIXMA G640 ve PIXMA G540 modelleri ayrıca otomatik açma/kapatma işlevine sahiptir. Enerji tasarrufu sağlayan bu özellik, farklı bir konumda çalışırken dizüstü bilgisayar, telefon veya Wi-Fi özellikli fotoğraf makinesi üzerinden baskı işleri göndermenizi ve döndüğünüzde baskılarınızın hazır olmasını sağlar. PIXMA Cloud Link uyumluluğu sayesinde sosyal medya ve fotoğraf paylaşım sitelerinden de fotoğraf ve belge yazdırabilirsiniz.

A4 düz kağıtta da 6x4 inçlik fotoğraf baskılarındaki yüksek verimliliğini koruyan PIXMA G640 ve PIXMA G540, tek bir renkli mürekkep şişesi setiyle 8.000 A4 kağıda baskı yapabilir. Bu yazıcıları, Microsoft Windows için ücretsiz Canon PosterArtist Lite yazılımını indirerek A4 boyutundaki kağıtlara 1.200 mm boyutunda broşür ve posterler basmak için de kullanabilirsiniz.

Çok yönlü PIXMA G640 ve PIXMA G540, küçük işletme sahiplerinin müşterilerine uygun fiyata çok çeşitli baskı hizmetleri sunmasını sağlar. Kendin yap fotoğraf kabini işletmecileri ve kimlik kartları hazırlayan merkezler veya yüksek hacimlerde poster, kitapçık veya diğer reklam materyalleri üretmesi gereken pazarlama uzmanları için idealdir. Görüntü kalitesinden ödün vermeden yüksek kapasiteli, kullanışlı ve düşük maliyetli baskı sunan bir yazıcı arıyorsanız Canon MegaTank serisindeki bu yeni modelleri kaçırmak istemezsiniz.

Yazan: Marcus Hawkins

  1. Sayfa verimi, ISO/IEC 29103 tablosunu esas alan Canon'a ait test yöntemi ve ilk kurulum sonrasında yedek mürekkep şişeleri kullanılarak yapılan sürekli baskı simülasyonu baz alınarak hesaplanan değerdir.
  2. Bulunma durumu bölgeye göre değişir.

İlgili Ürünler

İlgili makaleler

  • BASKIYLA İLGİLİ İPUÇLARI

    MegaTank yazıcılar ve faydaları

    Neden bir MegaTank yazıcıya ihtiyaç duyduğunuzu gösteren altı neden.

  • BASKI

    Tasarımcılar için en iyi yazıcılar

    Yazıcılar, tasarımcıların olmazsa olmazıdır. İhtiyaçlarınıza en uygun modeli seçmenize yardımcı oluyoruz.

  • BASKI

    Mürekkep püskürtmeli mi lazer mi, sizin için en uygunu hangisi?

    Canon'un mürekkep püskürtmeli ve lazer yazıcıları arasındaki farkları keşfedin ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı bulun.

  • BASKI

    Kablosuz yazıcı kullanma

    Kablosuz yazıcınızdan en iyi şekilde yararlanabilmenin akıllı yolları.