MAKALE

imagePROGRAF PRO-1000 ile baskılarınıza etkileyici ayrıntılar nasıl eklenir?

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Görüntülerinizi sergileme veya satış amacıyla hazırlarken mükemmel ayrıntılar ve renkler sunan profesyonel bir yazıcıya ihtiyaç duyulur. imagePROGRAF PRO-1000, en iyi görüntülerinize hayat vermenize olanak sağlayan mükemmel bir yardımcıdır.

En iyi çekimlerinizi aslına sadık bir şekilde yeniden oluşturma söz konusu olduğunda, dinamikler, renkler ve kalite oldukça önemlidir. imagePROGRAF PRO-1000 yazıcı mükemmel kalitenin simgesi olan kırmızı çizgisini EOS serilerinden alır. Gelişmiş 12 mürekkepli sistemi, hatasız iş akışı ve bunlara ek özel fotoğraf düzenleme yazılımı sayesinde, yaratıcı bakış açınızı sadık bir şekilde yansıtan fotoğraflar elde edebilirsiniz. Bu işlemin nasıl yapıldığını size gösterelim.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Canon’un "Aslından farksız" iş akışı

imagePROGRAF PRO-1000, Canon EOS fotoğraf makinesi kullanıcılarının amaca yönelik tasarlanmış fotoğraf ve baskı yazılımı Dijital Photo Professional, Print Studio Pro ve Professional Print & Layout eklentilerini kullanarak görüntülerini güven içinde basmalarını sağlar. Bu benzersiz Canon giriş-çıkış iş akışı, Canon EOS görüntülerini düzenleyip basmanızı sağlarken aynı zamanda görüntülerin orijinal ayrıntılarını ve netliğini korur.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

İş akışında geliştirilmiş kullanım

Özel Canon baskı eklentileri ile tüm aşamalarda üretkenlik ve verimlilik üst düzeye çıkarılabilir. Popüler fotoğraf düzenleme yazılımları için tasarlanan Canon Print Studio Pro ve Professional Print & Layout, baskı sürecini kolaylaştırarak ekranda görüntülenen kalitede baskılar sunmanıza yardımcı olur.

Print Studio Pro ile, kırpma ve döndürme araçları, baskı ayarları ve canlı önizleme gibi baskı işlevleri, kolay kullanım için tek bir ekranda toplanır. Professional Print & Layout yazılımının gelişmiş kullanıcı arayüzü, sorunsuz üretim için adım adım baskı prosedürüyle kolaylaştırılmış bir iş akışı sağlar.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Esnek ayarlar ve renk yönetimi

Canon eklentileri, en iyi kalitede baskılar almanıza yardımcı olmak için yazıcı, kağıt, düzen ve renk ayarlarını yapmanızı kolaylaştırır. Her iki eklentide bulunan "Kontrast üretimi" özelliği, daha fazla netlik elde edilmesine olanak sağlar.

ICC Profili seçerek renk yönetiminizi takip edin. Gelişmiş yazıcı profili tasarımı ve kullanımı kolay Siyah Nokta Telafisi özelliği, görüntünün ICC profilinin en karanlık noktası ile yazıcının ICC profilinin en karanlık noktasını eşleştirerek, renk üretiminin iyileştirilmesini sağlar. Oluşturma amacı ve yazılım provası özelliği de görüntülerinizin bakış açınıza sadık kalmasını sağlar.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Çarpıcı siyah-beyaz baskılar

Göz alıcı tek renkli baskılarla görüntülerinize siya beyaz film tarzı katın. LUCIA PRO mürekkep sisteminin fotoğraf siyah, mat siyah, gri ve fotoğraf gri olmak üzere dört özel tek renkli mürekkebi sayesinde doğal tonlara sahip yüksek kaliteli siyah-beyaz görüntüler elde edilebilirsiniz. Ayrıca, olağanüstü derinlik ve netliğe sahip siyah-beyaz görüntüler elde edilebilirsiniz.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Yüksek hacimli kullanımlar için yüksek verim

Sık sık yapılan mürekkep değişimleri, çalışma akışınızı bozabilir. Bununla birlikte, 80 ml yüksek kapasiteli mürekkep tankları sayesinde yaratıcı alanınızda çalışmaya devam edebilirsiniz. Kolay değiştirilen bakım kartuşu ayrıca yüksek hacimli baskılarda verimliliği artırır. 12 mürekkebin tümü yazıcının ön tarafından kolayca doldurulur ve daha kolay erişim için açılır kapağın arkasında muhafaza edilir.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Yazar Claire Price