Canon, EISA 2020’de, Altı Prestijli Ödüle Layık Görüldü

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, teknik inovasyon ve optik mükemmellikte yıllardır standartları belirleyen firma olarak yerini koruyor. Canon, uzun yıllardır sektörde devam ettirdiği yenilikçi ve inovatif tutumu sayesinde, bugün, Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği uzmanları organizasyonu olarak bilinen EISA tarafından birçok ödüle layık görüldü. Canon, aynasız ve DSLR fotoğraf makinesi gövdeleri ve lensleriyle altı prestijli 2020 EISA ödülü kazandı.

Uluslararası foto muhabirleri, aynasız fotoğraf makinesini yeniden tasarlayan ve tanımlayan Canon EOR R5’i ödüllendirdi.


Teknik inovasyon ve optik mükemmellikte standartları belirleyen Canon, son yıllarda görüntüleme sektörüne damga vuran ve piyasaya yeni sürdüğü ekipmanlar ile altı prestijli EISA ödülüne layık görüldü. 2020 yılının getirdiği eşi benzeri görülmemiş zorluklara rağmen Canon, fotoğrafçılar ve film yapımcıları için sınırları zorlayan ve yeni olanakların kapısını aralayan ürünler sunmaktaki kararlılığını sürdürmesinin ödülünü aldı.


EOS R5 modeli ile aynasız fotoğraf makinesini adeta yeniden tanımlayan Canon, prestijli EISA Fotoğraf Makinesi İnovasyon Ödülü’nü kazandı. Buna ek olarak, dünya çapında profesyonel fotoğrafçılar tarafından da onaylanmış ve son derece ilgi gören Canon EOS-1D X Mark III modeli EISA Profesyonel Fotoğraf Makinesi Ödülü’ne layık görüldü. Geniş bir kullanıcı kesiminin takdirini toplayan EOS 90D, EISA APS-C Fotoğraf Makinesi Ödülü’nün kazananı oldu. Makineleriyle ödüllere doyamayan Canon, yüksek teknolojili, kompakt ve hafif dört RF lens serisi ile de EISA ödüllerini topladı. Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM, RF 24-70mm F2. 8L IS USM, RF 600mm ve RF 800mm F11 IS STM lensleri ödüle layık görülen Canon lensleri oldu.


Kazanılan bu ödüller, Canon’un AR-GE’ye olan bağlılığını ve müşteri geri bildirimlerinin dikkate alınmasıyla hedeflenen optik mükemmellik sunma amacını yansıtıyor. Her ürün, Canon’un fotoğrafçılara ve film yapımcılarına ‘’imkansızı’’ mümkün kılan rekabetçi ve yüksek teknolojili cihazlar sunma adına gerçekleştirdiği çalışmaların sonucu olarak ortaya çıkıyor.



Canon’un 2020 EISA Ödüllerini kazanan ürünlerinin tam listesi aşağıdaki gibidir:


Canon Europe Kıdemli Başkan Yardımcısı Issei Morimoto: “Bu prestijli ödüller ürünlerimizin performansı, yapısı, yeniliği ve teknik becerilerine EISA’nın saygın jüri heyeti tarafından mükemmellik damgası vurulduğunu belirtiyor. Bu yılın eşi benzeri görülmemiş küresel zorluklarına rağmen Canon, kendisine ait birinci sınıf teknolojisiyle dünyanın her yerindeki müşterilerini memnun eden ve onların beklentilerini fazlasıyla karşılayan sektör lideri ürün serilerini tanıtmayı başardı. Canon ödüllü ürünleriyle, her profesyonel fotoğrafçı, film yapımcısı ve amatör kullanıcı için heyecan verici bir seçenekler sunuyor.’’


Geçtiğimiz ay Canon, tarihinin en büyük lansmanını gerçekleştirip, EOS R5 ve EOS R6 olmak üzere iki yeni aynasız fotoğraf makinesi, dört yeni RF lensi ve RF serisinin telefoto becerilerini artıran iki yeni RF genişletici ve bir profesyonel yazıcı, imagePROGRAF PRO-300 ürünlerini tanıttı. Böylesine önemli bir lansmanın öncesinde, Ocak ayında Canon, profesyonel spor ve vahşi yaşam fotoğrafçılarının merakla beklediği EOS-1D X Mark III fotoğraf makinesi kullanıma sundu.


EISA hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen ziyaret edin: www.eisa.eu