Aynasız Fotoğraf Makineleri

Canon EOS R5

Aynasız fotoğraf makineleri hakkında bildiklerinizi bir kez daha gözden geçirin. EOS R5'un ödün vermeyen performansı, fotoğrafçılık ve film çekimlerinize yepyeni bir yaklaşım getirecek.

Teknik Özellikler

  • Notification Imagee

    45 megapiksel çözünürlük

    En ince ayrıntıları yakalayın

  • Notification Imagee

    Saniyede 20 kare

    Anlık hareketleri göz alıcı görüntülere dönüştürün

  • Notification Imagee

    Tam Kare dahili 8K RAW video

    24/25/30p 12 bit RAW video, gerçek hayat kadar iyi görünür

  • Notification Imagee

    Tam Kare 4K/120P video

    Yaratıcı üretimleri geliştirmek için 4:2:2 10 bit yüksek kare hızında video çekin

  • Notification Imagee

    8 kademeye kadar Görüntü Sabitleyici*

    Daha önce mümkün olmayan şekilde elde çekim yapın.

  • Notification Imagee

    ISO 100-51.200

    Zayıf ışıkta bile olağanüstü görüntü kalitesi

  • Notification Imagee

    Dahili Wi-Fi ve Bluetooth

    Bağlantıda kalın ve görüntüleri bulunduğunuz konumdan gönderin

  • Notification Imagee

    5940 otomatik odaklama konumu

    Konunuz her hareket ettiğinde hassas odaklama

  • Notification Imagee

    CFexpress ve SD kart yuvaları

    Maksimum hız, maksimum uyumluluk

KEŞFEDİN:

Karşınızda Canon EOS R5

EOS R5'a güç veren çığır açan teknolojileri ve yaratıcılığınızı nasıl dönüştüreceklerini keşfedin.
Canon Camera
Canon Camera

Çekildiği fotoğraf makinesi: EOS R5

  • f/2.8
  • 1/320
  • 100

GÖRÜNTÜ KALİTESİ

Daha önce görmediğiniz ayrıntıları görün

Yeni nesil 45 megapiksel tam kare CMOS sensör muhteşem netlik, düşük kumlanma ve geniş dinamik aralık yakalar: gelişmiş RF lenslerimiz için mükemmel bir ortaktır.

Canon Camera

Tam kare 45 megapiksel CMOS sensör ve DIGIC X işlemci

51.200'e varan ISO değeri sayesinde kötü ışıkta bile çektiğiniz her konuda olağanüstü netlik ve ayrıntı sağlar.

Canon Camera

Yeniden Portre Aydınlatma ve Arka Plan Netliği Karşınızda

Konularınızın yüzlerindeki aydınlatmayı ayarlamak veya manzara çekimi yaparken yalnızca arka plana netlik uygulamak için Dual Pixel RAW kullanın.

Netliği ve odağı koruyun

Dual Pixel CMOS AF II, ışık hızında odaklama sağlar ve karenin neredeyse %100'ünü kapsayan 5940 seçilebilir AF konumuna sahiptir. Hızlı hareket eden konular, hızlı ve öngörülmesi zor şekilde hareket ederken bile net şekilde yakalanır. Yüz/Göz algılama ise sığ alan derinliği portreleri için mükemmeldir.

Çığır açan akıllı AF

Fotoğraf makinesinin otomatik odaklaması, ilk olarak çığır açan EOS-1D X Mark III fotoğraf makinemiz için geliştirilen derin öğrenme teknolojili yapay zeka kullanılarak programlanmıştır. Bu sayede bir konuya yan tarafından bakıldığında bile Canon EOS R5, konunun yüzünü ve gözlerini yeni doğruluk ve hassasiyet seviyeleriyle tanıyıp takip edebilir. Bu takip özelliği köpek, kedi ve kuş fotoğrafları çekerken de kullanılabilir ve konular hareket ederken net odaklama sağlar. Bu özellik EOS fotoğraf makineleri için bir ilktir.

PERFORMANS

Üstün hız, üstün kalite. Standartları değiştiren ve yaratıcılığınızı yepyeni seviyelere çıkaran bir performans.

EOS R5'a rakip olabilecek başka bir fotoğraf makinesi yoktur. Tamamen sessiz şekilde ve tam otomatik odaklama takibiyle 20 fps'lik şaşırtıcı bir hızda 45 megapiksel tam kare görüntüler çekin. Ayrıca gerekli durumlarda kullanmak için 12 fps'ye varan, sınıfında lider çekim hızlarına imkan tanıyan mekanik deklanşör de mevcuttur.
DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN
Canon Camera

Fotoğrafı çeken kişi: Martin Bissig

Canon Ambassador

Canon Camera

VİDEO

Film yapımcıları için bir kez daha yeni standartları belirliyor

DSLR videonun öncüleri ve başarılı Cinema EOS fotoğraf makinesi ve lens serisinin geliştiricileri olarak EOS R5'a güçlü film yapımı özellikleri sunma kapasitesine sahiptik. 8K'da dahili olarak 12 bit RAW videolar çekin veya olağanüstü ağır çekim efektleri için 120p'ye varan kare hızlarında 4K (4:2:2 10 bit) çekim yapın. Tüm bunlar, fotoğraf makinesinin gerçek bir sinematik görünüm sunan tam kare sensörü ile mümkün. Yüz/Göz Algılama özellikli Dual Pixel CMOS AF II, konuların net görünmesini sağlar ve tüm video modlarında etkileyici içeri odaklama geçişlerine imkan tanır.
DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN
Canon Camera

Fotoğrafı çeken kişi: Ivan D’Antonio

Canon Ambassador

Canon Camera

BAĞLANABİLİRLİK

Çalışma şeklinizi değiştirecek gelişmiş kablosuz bağlantı

EOS R5, akıllı bir cihazla sürekli bağlantıyı korumak için her zaman açık olan Bluetooth Düşük Enerji bağlantısı kullanır. Canon Camera Connect uygulamasını başlattığınızda fotoğraf makinesi fotoğrafçıların görüntülere göz atmasını, görüntüleri incelemesini ve aktarmasını ve uzaktan çekim yapmasını sağlayan hızlı bir Wi-Fi bağlantısı kurar.

Canon Camera

Çift bant 2,4 GHz ve 5 GHz Wi-Fi

802.11a, b, g, n ve ac standartları desteği

Canon Camera

FTP ve FTPS desteği

Müşterinize doğrudan hızlı ve güvenli görüntü teslimi için

Canon Camera

Fotoğraf Makinesi Gövdeleri

Etkin pikseller (yaklaşık MP)

45,0 Megapiksel tam kare

20,1 Megapiksel tam kare

30,3 Megapiksel tam kare

Dahili Görüntü Sabitleyici

Var, 5 eksenli dahili IS. RF lenslerle kullanıldığında 8 kademeye kadar 1

Var, 5 eksenli dahili IS. 

RF lenslerle kullanıldığında 8 kademeye kadar 1

Yok, yalnızca elektronik ve lens IS

Konu algılama

Vücut, Yüz, Göz, Hayvan

Vücut, Yüz, Göz, Hayvan

Yüz, Göz

Düşük ışık AF

-6 EV değerine kadar hassas 2

-6,5 EV değerine kadar hassas 2

-6 EV değerine kadar hassas 2

Sürekli çekim hızı (fps)

Servo AF ile 12 fps 

Elektronik, sessiz deklanşör ve Servo AF ile 20 fps 3

Servo AF ile 12 fps 

Elektronik, sessiz deklanşör ve Servo AF ile 20 fps 3

8 fps sabit AF 

Servo AF ile 5 fps

Filmler

30 fps'ye kadar 8K film 

120 fps'ye kadar 4K film 

4K zaman atlamalı mod Canon Log 1 / HDR PQ 10 bit 4:2:2 dahili kayıt 

Harici kayıt cihazına All-I/IPB sıkıştırmayla 10 bit 4:2:2 sıkıştırılmamış 4K 60p kayıt

60 fps'ye kadar 4K film 

4K zaman atlamalı mod 

120 fps'de Full HD filmler 

Canon Log 1 / HDR PQ 

10 bit 4:2:2 dahili kayıt 

IPB sıkıştırma

25/24 fps'de 4K film 

60 fps'de Full HD filmler 

120 fps'de HD 

Canon Log 1 

Harici kayıt cihazına 10 bit 4:2:2 sıkıştırılmamış 4K

Kontrol kadranları

Ana Kadran 

Hızlı Kontrol Kadranı 1 

Hızlı Kontrol Kadranı 2 

AF Çoklu Kontrol 

Üst panel ekranı

Ana Kadran 

Hızlı Kontrol Kadranı 1 

Hızlı Kontrol Kadranı 2 

AF Çoklu Kontrol

Çoklu işlev çubuğu 

Hızlı Kontrol Kadranı 

Üst Panel Ekranı

Değişken Açılı Dokunmatik Ekran LCD

8 cm / 3,15 inç 

2,1 milyon noktalı LCD

7,5 cm / 3 inç 

1,62 milyon noktalı LCD

8 cm / 3,15 inç 

2,1 milyon noktalı LCD

Elektronik vizör

0,5 tipi 

5,76 milyon noktalı OLED 

23 mm bakış noktası/0,76x büyütme 120 fps'ye kadar

0,5 tipi 

3,69 milyon noktalı OLED 

23 mm bakış noktası/0,76x büyütme 

120 fps'ye kadar

0,5 tipi 

3,69 milyon noktalı OLED 

23 mm bakış noktası/0,76x büyütme

Wi-Fi

5 GHz ve 2,4 GHz Wi-Fi ve Bluetooth™ opsiyonel Kablosuz verici WFT-R10

2,4 GHz Wi-Fi ve Bluetooth™ 

Dahili FTP

2,4 GHz Wi-Fi ve Bluetooth™ 

WFT-E7 II Aksesuarı ile FTP

Gövde ağırlığı (pil ve hafıza kartı dahil)

738 g

680 g

660 g

Kart yuvaları

1x CFExpress 

1x UHS-II SD

2x UHS-II SD

1x UHS-II SD

Pil ömrü

LP-E6NH 

320 çekim (EVF Güç tasarrufu modu) 

490 çekim (LCD Güç tasarrufu modu) 

PD-E1 ile USB şarjı

LP-E6NH 

380 çekim (EVF Güç tasarrufu modu) 

510 (LCD Güç tasarrufu modu) 

PD-E1 ile USB şarjı

LP-E6N 

430 çekim (EVF Güç tasarrufu modu) 

450 (LCD güç tasarrufu modu) 

PD-E1 ile USB şarjı

  1. 105 mm odak uzaklığında RF 24-105mm F4 L IS USM ile CIPA standardına göre 8 kademeli.
  2. Merkez nokta, f/1,2 lenslerle kullanıldığında (Odak Dışı Düzleştirme lensleri hariç), Tek çekim modu.
  3. AF/AE takibiyle yaklaşık 20 fps'ye kadar elektronik deklanşör: Diyafram tamamen açıkken bazı RF/EF lensler için geçerlidir. Uyumlu lenslerin listesi için Canon'un resmi web sitesine göz atın. Seri çekim hızı; enstantane hızı, diyafram açıklığı ayarı, sürekli çekim sırasındaki diyafram açıklığı koşulu, konu koşulları, parlaklık (özellikle loş ortamlarda) ve lens türüne göre değişiklik gösterir. AF/AE takibiyle yaklaşık 12 fps'ye kadar mekanik deklanşör: RF lensleri ve bazı EF lensleri kullanırken. Uyumlu lenslerin listesi için Canon'un resmi web sitesine göz atın. Seri çekim hızı; pil türüne, kalan pil şarjına, pil sayısına, kullanılan lense, sıcaklığa, dahili Wi-Fi (Açık/Kapalı) ayarına ve pil tutacağı ile WFT ünitesi, DC bağdaştırıcı veya USB güç adaptörü kullanıp kullanmadığınıza bağlı olarak 3 aşamaya kadar değişiklik gösterir. Yukarıdaki faktörlere ek olarak maksimum seri çekim hızı; enstantane hızı, diyafram açıklığı, flaş kullanımı, titreşim azaltma işlemi, konu koşulları veya parlaklık (özellikle karanlık bir yerde) nedeniyle azalabilir.

EOS R5 ve yeni RF lenslerle ilgili en son güncellemelerden, Canon tekliflerinden, ipuçları ve yardımcı bilgilerden, en son haberlerden ve yerel etkinlik davetlerinden ilk siz haberdar olun.

EOS R SİSTEMİ

EOS R Sistemini tecrübe edin

EOS R Sistemi, EOS sisteminin sunduğu tüm avantajlara sahiptir ve kendi lens serisinin yanı sıra adaptörler aracılığıyla hem mevcut EF ve EF-S optik donanımları hem de Speedlite flaş ve aksesuar serisi ile tam uyumluluk sunar.

ETKİNLİKLER

Canon Vision

Yeni sinema kamerasının tanıtımı ve daha fazlası için 24 Eylül 2020 saat 15.00'te bize katılın.

Canon Camera

Kutuda neler var

  • EOS R5 Gövdesi

  • Fotoğraf Makinesi Kapağı R-F-5

  • Askı ER-EOS R5

  • Pil Şarj Cihazı LC-E6E

  • LP-E6NH

  • Pil Paketi Kapağı

  • AC Kablosu

  • IFC Kablosu IFC-100U + Koruyucu

  • Kullanıcı Kılavuzu

Önerilen lensler

  • Canon Camera

    RF 50mm F1.2L USM

    Optik kalitede ve hızda yeni standartlar belirleyen bu 50 mm f/1,2 sabit lens, üstün keskinliğin yanı sıra düşük ışıkta etkileyici bir performansa sahiptir.

  • Canon Camera

    RF 24-70mm F2.8L IS USM

    Hızlı diyafram açıklığına ve 5 kademeli görüntü sabitleme özelliğine sahip 24-70 mm zum ile tam kare aynasız fotoğraf çekimlerinize profesyonellik katın.

  • Canon Camera

    RF 70-200mm F2.8L IS USM

    Üç profesyonel zum arasında vazgeçilmez bir lens olan RF 70-200mm F2.8L IS USM; haber, spor ve seyahat çekimleri için ideal bir yardımcıdır.

  • Canon Camera

    RF 100-500MM F4.5-7.1 L IS USM

    Üstün süper telefoto gücüne ve 5 kademeli görüntü sabitleme özelliğine sahip RF 100-500MM F4.5-7.1 L IS USM, kompakt bir gövdede netlik ve çok yönlülük sunar.

  • Canon Camera

    RF 2x

    RF 2x uzatıcı ile lens menzilinizi daha da artırın.

  • Canon Camera

    RF 1.4x

    RF 1.4x uzatıcı ile lens menzilinizi daha da artırın.

  • Uyumlu Aksesuarlar

  • Canon Camera

    Speedlite EL-1

    Üstün güvenirlik ve yüksek hızlı performans sunan bu gelişmiş Speedlite, zorlu hava koşullarına dayanıklı bir gövdeye sahiptir.

  • Canon Camera

    LP-E6NH

    Daha uzun süre çekim yapmak için ekstra yüksek kapasiteli bir pil kullanın.

  • Canon Camera

    BG-R10

    Pil değiştirmeden veya şarj etmeden daha uzun süre çekim yapın ve EOS R6 ya da EOS R5 fotoğraf makinenizi dik konumda tutarken gelişmiş kullanım tasarımının keyfini çıkarın.

  • Canon Camera

    WFT-R10B

    Canon EOS R5'un Wi-Fi, kullanım ve pil kapasitesini artırmak için bu ergonomik tutma yerini ekleyin.

  • İlgili Makaleler

  • MAKALE

    Canon EOS R5'un ilk çekimleri: doğayı göz alıcı ayrıntılarla yakalama

    Ulla Lohmann ve Robert Marc Lehmann, Canon EOS R5'un 45 MP sensörü ve göz takip AF özelliğinin olağanüstü dış mekan çekimleri yapmalarına nasıl yardımcı olduğunu anlatıyor.

  • Bir dağ bisikletçisi güneşe karşı havada asılı kalıyor. Alçak bir açıdan çekilen fotoğraf, yamaçtaki gelincikler ve çimenle çerçeveleniyor

    MAKALE

    Canon EOS R5'ta 8K ve yüksek hızda örneklenen 4K film çekimi

    İlk Canon EOS R5 video çekimlerinde Martin Bissig ve Ivan D'Antonio, 8K yeteneklerinin çekim için harcanan zamanı nasıl azalttığı ve yaratıcı seçenekleri nasıl genişlettiğini keşfettiler.

  • Bir Canon EOS R5 tam kare aynasız fotoğraf makinesi.

    MAKALE

    Canon EOS R5: kaçırılmaması gereken 10 özellik

    EOS R5'u ezberleri bozan bir fotoğraf makinesi yapan özellikleri keşfedin; 20 fps'ye kadar 45 MP fotoğraf ve 8K RAW video çekimleri yapma ve çok daha fazlası.

  • Yan tarafında Canon EOS R6 fotoğraf makinesi tutan bir adam.

    MAKALE

    Canon EOS R5 mu EOS R6 mı? Sizin için en uygunu hangisi?

    Canon, bir değil iki adet çığır açan Tam Kare aynasız fotoğraf makinesini sunuyor. Sizin için en uygunu hangisi? EOS R5 ve EOS R6'yı yan yana inceliyoruz.

  • İlgili ürünler

    Bunlar da ilginizi çekebilir:

    1. 105 mm odak uzaklığında RF 24-105mm F4 L IS USM ile CIPA standardına göre 8 kademeli. AF/AE takibiyle yaklaşık 20 fps'ye kadar elektronik deklanşör: Diyafram tamamen açıkken bazı RF/EF lensler için geçerlidir. Uyumlu lenslerin listesi için Canon'un resmi web sitesine göz atın. Seri çekim hızı; enstantane hızı, diyafram açıklığı ayarı, sürekli çekim sırasındaki diyafram açıklığı koşulu, konu koşulları, parlaklık (özellikle loş ortamlarda) ve lens türüne göre değişiklik gösterir. AF/AE takibiyle yaklaşık 12 fps'ye kadar mekanik deklanşör: RF lensleri ve bazı EF lensleri kullanırken. Uyumlu lenslerin listesi için Canon'un resmi web sitesine göz atın. Seri çekim hızı; pil türüne, kalan pil şarjına, pil sayısına, kullanılan lense, sıcaklığa, dahili Wi-Fi (Açık/Kapalı) ayarına ve pil tutacağı ile WFT ünitesi, DC bağdaştırıcı veya USB güç adaptörü kullanıp kullanmadığınıza bağlı olarak 3 aşamaya kadar değişiklik gösterir. Yukarıdaki faktörlere ek olarak maksimum seri çekim hızı; enstantane hızı, diyafram açıklığı, flaş kullanımı, titreşim azaltma işlemi, konu koşulları veya parlaklık (özellikle karanlık bir yerde) nedeniyle azalabilir.