MAKALE

Baskıyı dijital yolculuğunuzda size yardımcı olacak şekilde dönüştürme

Baskı ile hibrit iş yerlerinin dijital dönüşümü

Baskıyı hibrit iş ortamı ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde dönüştürme

Çalışma şeklimiz kökten değişti ve baskı cihazlarımızdan beklediklerimiz de aynı oranda farklılaştı. 10 yıl önce yazıcıların yalnızca belgelerin fiziksel kopyalarını üretmesi gerekiyordu. Bu ihtiyaç varlığını hâlâ sürdürüyor. Ancak günümüzün hibrit çalışma tarzlarına uyum sağlamak için yazıcıların hem basılı hem de dijital iş akışları açısından bir merkez haline gelmesi gerekiyor. Yani yalnızca dijitalin baskıya dönüştüğü değil, baskının da dijitale dönüştüğü bir yer olmalılar. Bu, belgeleri doğrudan iş akışlarına bağlamak üzere iş ortamı uygulamalarına bağlı olmak anlamına geliyor. Aynı zamanda en hassas bilgilerimiz için güvenlik sunmak demek.

Yeni ortama uyum sağlama

2020 yılında uzaktan çalışma büyük oranda artsa da araştırmalar gelecekte çalışma şekillerinin iki seçenekle sınırla kalmayacağına işaret ediyor. Çalışanların 1%64'ü çalıştıkları sürenin en azından bir kısmını ofiste veya evleri dışındaki bir konumda geçirmek istediklerini belirtiyor. Dolayısıyla kuruluşların çalışanların farklı konumlardan etkili şekilde çalışmasını sağlayan yeni bir çalışma tarzını desteleyen teknolojilere yatırım yapması gerekiyor.

Canon olarak değişen çalışma ortamlarını ve bunun müşterilerimizin ihtiyaçlarını nasıl etkilediğini daima yakından gözlemliyoruz. Bu nedenle dönüşüm yolculuğunuzu desteklemek için lider donanım ve yazılımımızı entegre bir teknoloji ekosisteminde bir araya getiren, Dijital Dönüşüm Hizmetleri (DTS) adında bir teknoloji ekosistemi tasarladık. Bu özellik, Yönetilen Baskı Hizmetleri ve Çalışma Alanı İş Birliği çözümlerini lider donanımımızla birleştirerek tüm belge yaşam döngüsü üzerinde şeffaflık ve kontrol kazanmanıza yardımcı olur.

DTS özelliğinin temelinde donanım bulunur. Geliştirdiğimiz cihazlar, uzun zaman önce yalnızca birer "yazıcı" olmaktan çıktı ve günümüzün hibrit çalışma ortamlarında ihtiyaç duyulan bağlantı ve iş akışı olanaklarını sağlayarak dönüşümü desteklemek üzere geleneksel rollerinin ötesine geçti. Ödüllü imageRUNNER ADVANCE DX Serisini temel alan en yeni modelimiz imageRUNNER ADVANCE DX C5800 Serisi bağlantı olanaklarıyla dijitalleştirme yolculuğunuzu desteklemeye devam ediyor.

Baskı ile hibrit iş yerlerinin dijital dönüşümü

Belgeleri ve iş akışlarını dönüştürme

imageRUNNER ADVANCE DX C5800 Serisi, çalışanların bilgileri daha kolay bir şekilde dijitalleştirmesine ve kolayca ihtiyacı olanların erişimine açmasına yardımcı olmak üzere son teknoloji ürünü bir tarama teknolojisi sunarak dağınık bir iş gücüyle bile de iş devamlılığı sağlar. Cihazlar, dakikada 270 görüntüye kadar karışık medyayı etkili bir biçimde tarayabilir. Optik Karakter Tanıma (OCR) teknolojisi ve makine öğrenmesinden faydalanan1 cihazlara, standart şirket belgelerinizi nasıl etkili bir biçimde tanımlayıp sınıflandırılacağı öğretilebilir. Bu, kullanıcı tarafından belirlenen kurallara dayanarak kayıt yeri için otomatik öneriler sunulmasını sağlar.

Dönüşümün desteklenmesi tek başına dijitalleştirmeden çok daha fazlasıdır. Bu aynı zamanda dijital iş akışlarının daha çok desteklenmesi anlamına gelir. imageRUNNER ADVANCE DX C5800 Serisi, çekilen bilgileri otomatik olarak SAP Concur gibi iş akışı yönetim yazılımlarınıza girerek, çalışanlarınızın manuel veri girişi için harcadıkları değerli zamandan tasarruf etmesini ve verilerin doğru şekilde girilmesini sağlar. Cihazlarımız aynı zamanda, belgelerin Dropbox ve OneDrive gibi bulut hedeflerine taranmasını ve yazdırılmasını hiç olmadığı kadar kolaylaştıran uniFLOW Online yazılımımızla kusursuz entegrasyon imkanı sunar.

Erişimi ve güvenliği dengeleme

Bununla birlikte, başarılı uzaktan çalışma için erişilebilirlik büyük öneme sahip olsa da güvenlikle dengelenmelidir. Bağlı bir cihaz olarak bulut özellikli yazıcıların, bilgilerin yanlış ellere geçmemesi için saldırılara veya kazayla oluşan ihlallere kapalı kalmasını sağlayan sağlam korumalar sunması gerekir. Şirketler, hızlı bir şekilde uyum sağlama ve gereken teknolojileri en kısa sürede hayata geçirme konusunda baskı altında olsalar da hızı artırmak adına güvenlikten asla ödün vermemeleri çok önemlidir.

Teknoloji ekosistemimiz, iş akışınızın hangi aşamasında olursa olsun belgelerinizin korunmasını sağlar. Tüm cihazlarımız tasarım itibarıyla güvenli olmak üzere geliştirilmiştir ancak imageRUNNER ADVANCE DX C5800 Serisi de dahil olmak üzere yeni cihazlarımızdaki çeşitli yüksek performanslı özellik de verilerinizin güvende tutulmasına yardımcı olur. Cihazınız nerede olursa olsun, yazdırmak için gönderilen belgeler yalnızca kimlik kartı sunulduktan sonra güvenli bir yazdırma kuyruğundan yayınlanır. Ayrıca tarama teknolojisi, finansal bilgiler gibi güvenli dosya türlerini belirleyebilir ve aktarılan belgenin şifrelenmesi de dahil olmak üzere otomatik güvenlik korumalarını uygulayabilir. Bu bilgiler daha sonra erişim kurallarının uygulanabileceği güvenli dosya konumlarına taranır. Örneğin, bu yolla çalışanların hassas İK bilgilerine erişimi engellenebilir.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarının hızla değiştiğinin farkındayız. Sizi, yeni normale hazır olmak için ihtiyaç duyduğunuz araçlarla donatmak istiyoruz. Hibrit çalışma şekillerine doğru ilerlerken ekiplerinizin verimli şekilde çalışmasına yardım etmek üzere bu zorluğun altından kalkabilecek, bağlantı özelliği, güvenlik ve iş akışı teknolojisi sunan donanımlara sahip olmanın önemi de giderek artacak.

imageRUNNER ADVANCE DX C5800 Serisinin iş ortamını dönüştürme hedeflerinize ulaşmanızı nasıl destekleyeceği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İlgili Ürünler ve Çözümler

Daha Fazlasını Keşfedin

  • MAKALE

    Dijital dönüşüm: Dijital teknoloji iş dünyasını nasıl değiştiriyor?

    Dijital araç kullanımını yeni bir kuruluş standardı haline getirme.

    20 Jan 2021

  • MAKALE

    Basılı medyayı başarı için gizli silahınız haline getirin.

    Kaliteli basılı medya, yeni normalde müşterilerinizin ilgisini çekmek için gizli silahınız.

    20 Jan 2021

  • MAKALE

    Canon ile iş üretkenliğinizi artırın

    Canon olarak işletmelerin günümüzde karşılaştıkları zorlukları biliyoruz. Bu nedenle size, işletmenizin üretkenliğini artırmaya yardımcı olacak bir baskı portföyü sunmak için buradayız.

    19 Jan 2021

  • Makale

    Ödün vermeden yüksek kalite sunma

    Bütçenizi zorlamadan müşterilerinizi şaşırtmanıza yardımcı olur.

    20 Jan 2021

  • İşletmeniz için hangi ürünlerin uygun olduğundan emin değil misiniz?