MAKALE

Basit, güvenilir, hızlı: Baskı portföyümüz işletmenizin üretkenliğini artırmanıza nasıl yardımcı olabilir?

Üretkenlik Temelli Düşünme

Ufak tefek gecikmeler birikerek kolayca büyüyebilir. Mesai saatleri içerisinde hepimiz, bizi yavaşlatan teknolojik aksaklıklarla karşılaşırız. Bu, bir teknolojinin nasıl çalıştığını anlamaya çalışmak, bir şeyin yüklenmesini beklemek, bir hatayla ilgilenmek, güncelleme beklemek veya BT'ye bağlanmak olabilir. Kuruluşunuz, çalışanlarınızın işlerini mümkün olduğunca verimli bir şekilde yapmasına yardımcı olan teknolojilere ihtiyaç duyar. Konu, broşür basmaktan makbuz taramaya kadar belge yönetimi olduğunda bu cihazlar basit, güvenilir ve hızlı olmalıdır.

Kuruluşlar daha dağınık bir iş gücüne alışmaya çalıştığından cihazlarınızın sunduğu değerin göz önünde bulundurulması önemlidir. Merkez ofiste bir filo oluşturmak yerine şirket içi ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere daha yüksek verimlilik sunan daha az cihaza yatırım yapmak mantıklı olabilir. Çalışma alanı teknolojisi uzmanları olarak verimliliği öncelik haline getiren bir portföy geliştirmek için zaman harcadık. En yeni cihazlarımız olan imageRUNNER ADVANCE C5800 ve imagePRESS C170 Serileri paylaşılan iş ortamları için bunu pratiğe döküyor.

Basit kullanıcı deneyimi

Portföyümüz, tüm cihazlarda tutarlı bir arayüz ve kullanıcı deneyimiyle mümkün olduğunca kolay kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. Bu durum, iş gücünüzün yeni işlevleri öğrenmek zorunda kalmadan yeni teknolojileri kolaylıkla benimsenmesini sağlar. Aynı zamanda, arayüzün basitliği sayesinde çalışanlarınız işlevler arasında gezinirken daha az vakit kaybeder.

Gündelik faaliyetlerde iş gücünüzün zamandan kazanmasını hedefliyoruz. Bu nedenle cihazlarımız, kullanıcıların sık kullanılan işlemlere hızla erişmesi için ekiplerinizin arayüzde kısayollar oluşturmasına imkan tanır. Makine öğrenmesi de cihazların tercih edilen tarama, yazdırma ve sonlandırma seçeneklerini hatırlamasını sağlar, çalışanların düzenli işler için bu bilgileri yeniden girmesine gerek kalmadan değerli zamanlarından tasarruf etmelerine olanak tanır. Tekrarlanması gereken tarama işlerini azaltmanıza yardımcı olmak istediğimiz için hata ihtimalini azaltmak amacıyla yenilikçi tarama teknolojileri kullanıyoruz. En yeni ofis cihazımızın sahip olduğu özel kaplamalı cam, tarayıcının toz ve kir çekmesini engellerken hatalı besleme algılama özelliği, yanlışlıkla zımbalı olarak beslenmeleri halinde bile belgelerin eğri olarak taranmasını önler.

Üretkenlik Temelli Düşünme

Güvenilirlik garantisi

İş gücünüz ofise geldiklerinde verimli çalışmak istediği için cihazların gerekli olduklarında çalışmalarını ve arızalanmamalarını garanti edebilmeniz şarttır. Baskı alanında geçmişe dayanan uzmanlığımızla size, sorunları minimuma indirip teknolojik aksaklıkları önleyecek şekilde tasarlanmış ödüllü teknolojiler sunabiliriz. Aynı zamanda, güvenilir iş ortağınız olarak karşılaştığınız her türlü sorunla etkili bir biçimde ilgilenmek için ihtiyaç duyduğunuz destek ve hizmeti sağlayabiliriz.

Hızlı, gündelik ofis üretimi

Paylaşılan iş ortamlarınız için imageRUNNER ADVANCE DX C5800 Serimiz, işletmenizin mümkün olduğunca verimli bir şekilde çalışmaya devam etmesi için son teknoloji tarama ve yazdırma hızları sunar. Dakikada 70 sayfaya kadar baskı ve 270 sayfaya kadar tarama hızına sahip imageRUNNER ADVANCE DX C5800 Serisi ile çalışanlarınız hızlı ve etkili üretim yapabilirler. Cihaz, karışık medyaları etkili bir biçimde tarayarak çalışanların toplu tarama işlerini daha hızlı yapmalarına yardım eder.

Yeniden kullanılabilir formatlar ve barkod verilerinden otomatik dosya adlandırma gibi akıllı yazılım özellikleri belgelerin adlandırılması, işlenmesi ve iş arkadaşlarıyla paylaşılması sürecindeki manuel süreçleri ortadan kaldırır. Ofislerde daha az sayıda çalışan bulunması nedeniyle merkezi donanımlar daha az kullanılabilir. Bu da cihazların sık sık uyku moduna girebileceği anlamına gelir. Çalışanların cihaz başında beklemesini engellemek üzere 4 saniyelik hızlı başlatma moduna ve 6 saniyelik açılma süresine sahip bir uyku modundan hızlı çıkma özelliği geliştirdik.

Yaratıcı baskılar için aracıları ortadan kaldırma

Sıkışık teslim tarihleriyle çalışırken müşteri toplantıları, sunumlar veya etkinlikler için belgeleri hazır hale getirmek amacıyla baskı ihtiyaçlarında dış kaynak kullanmak endişe ve gecikmeleri bir kat daha artırabilir. Şirket içerisinde kaliteli belge basma kapasitesine sahip olmak değerli zamanınızdan tasarruf etmenize ve daha hazırlıklı olmanıza imkan sağlar. Gündelik baskı ihtiyaçlarıyla şirket içerisinde profesyonel kalitede belge basma becerisini bir araya getirmenize yardımcı olacak ölçekte baskı cihazları sunuyoruz.

Son çıkan imagePRESS C170 Serisi her ikisinden de en iyi şekilde yararlanmanızı sağlıyor. Hızlı ve etkili gündelik ofis işi üretimi sağlayan teknolojilere sahip olan seri, aynı zamanda daha yaratıcı formatlar hazırlama becerisi de sunar. Bu cihaz, dış kaynak kullanımı ve üçüncü taraflardan doğan gecikmelerden sakınarak boşlukları kapatmanıza ve baskı kapasitenizi artırmanıza imkan tanır. Bu, hem işletmenizin maddi olarak tasarruf etmesini hem de kullanıcıların tek bir ofis ziyaretiyle varlıkları kendi başlarına ve etkili bir biçimde üretmelerine olanak verir.

Canon olarak sizi, işlerinizi mümkün olduğunca etkili bir biçimde tamamlamanızı sağlayacak teknolojilerle güçlendirmek istiyoruz. Bu nedenle portföyümüzü her aşamada size zaman kazandıracak şekilde tasarladık. Ufak tefek gecikmelerin birikerek kolayca büyüyebildiğini bildiğimiz için manuel görevleri azaltmak, verimliliği hızlandırmak ve ekipleriniz için hayatı kolaylaştırmak üzere yenilikçi tarama ve yazdırma teknolojileri de dahil olmak üzere tüm ayrıntılara yoğunlaşıyoruz.

imageRUNNER ADVANCE DX C5800 Serisinin paylaşılan iş ortamlarınız için nasıl güvenilir üretkenlik sağladığını keşfedin.

Profesyonel baskılı varlıkları etkili bir biçimde şirket içinde üretmenize nasıl yardımcı olduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek için imagePRESS C170 Serisini inceleyin.

İlgili Ürünler ve Çözümler

Daha Fazlasını Keşfedin

İşletmeniz için hangi ürünlerin uygun olduğundan emin değil misiniz?