YARATICI BASKI

Canon Zoemini S2 ile kendinizi ifade edin.

Her ikisi de dansçı olan Max Kion ve Dottz Brown'ın, Canon'un 2'si 1 arada mini fotoğraf yazıcısıyla hayattaki önemli anları yavaşlamadan nasıl kutladığını keşfedin.
Çok sayıda mini fotoğrafın asılı olduğu bir duvara mutlu bir şekilde bakan genç bir adam ve kadın. Kadın bir Canon Zoemini S2 tutuyor.

Hayatınızın ritmi sizi nereye götürüyor? İster sokakta dans ediyor ister şehirde geziye çıkıyor olun, Canon Zoemini S2 ile dünyayı keşfederken eşsiz hikayelerinizi yakalayıp baskılarını alın. Cep boyutundaki 2'si 1 arada fotoğraf yazıcısı, Canon Mini Print uygulamasıyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve içerik üreticilerinin tek bir cihazdan çekim ve baskı yapmasına olanak sağlar.

Kullanımı kolay 8 MP fotoğraf makinesi, ZINK™ teknolojisi ve fotoğrafları daha sonra kullanmak üzere Micro SD karta kaydedebilme özelliğiyle Canon Zoemini S2, Max Kion ve Dottz Brown'ın bir depoda yaptıkları antrenmana şipşak fotoğraf makinesi ve yazıcıyı götürdüğünde keşfettiği gibi, her an kendilerini ifade etmek isteyen yaratıcı ruhlar için ideal bir araçtır.

Sokakta dans etmek

Canon Zoemini S2 ile bir kız arkadaşıyla birlikte selfie çeken uzun saçlı genç bir adam.

Her ikisi de dansçı olan Max Kion ve Dottz Brown, Canon Zoemini S2 ile enerji dolu yaratıcı bir çekim yapacakları için çok mutluydu. Cihazı ilk deneyen kişilerden olan bu çift, cihazın hareket halinde üretim yapmak için ideal bir araç olduğunu düşünüyor.

Amsterdam'da doğan, Barcelona'da büyüyen ve şu anda Londra'da yaşayan DJ ve yaşam koçu Max Kion, yaratıcılığını dışa vurmak için dans ediyor. Birleşik Krallık'ta COVID-19 pandemisi nedeniyle yaşanan ülke geneli kapanma sonucunda Max, dans konusunu ciddiye almaya başladı.

"Müziği ve dans etmeyi hep sevmişimdir. Ancak, Birleşik Krallık'ta geçtiğimiz günlerde sona eren kapanmaya kadar bu konuyu çok ciddiye almamıştım," diyor Max. "Kapanma sırasında pratik yapıp yeni şeyler öğrenmeye başladım ve dans etmeyi ne kadar sevdiğimi fark ettim. House müzik dinleyerek yaratıcılığımı dışa vurabiliyordum. O tür müzikleri dinleyip dans ederken mutlu olmamanız imkansız. Ruh sağlığımı bu şekilde koruyabildim."

House müzik yapımcılarının müzik kliplerinde yer alan Max, birkaç hoparlör ve bir DJ eşliğinde Londra'nın çeşitli bölgelerinde toplanıp shuffle dans sergileyen bir grubun da üyesi.

Pazar günleri toplanan shuffle dans grubu hakkında Max, "Bu toplanmalarda bir topluluğun parçası olduğumu hissettiren çok neşeli ve birliktelik duygusu uyandıran bir hava oluyor. Bu şekilde her hafta stres atabiliyorum," diyor.

Londra'nın güneydoğusunda yaşayan ve 13 yıl önce arkadaşlarıyla dans etmeye başlayan dansçı ve mimar Dottz Brown da bu grubun bir parçasıdır.

"Dans etmeye 15 yaşında, YouTube ilk kez ortaya çıktığında başladım," diyor Dottz. "Okulu bitirdiğim için mezuniyet hediyesi olarak 18. doğum günümde kız kardeşim bana bir Canon fotoğraf makinesi hediye etti. Oturup yeni şeyler deneyebileceğim bir alan olması için kendi YouTube videolarımı üretmeye başladım. Her altı ayda bir birkaç arkadaşımla Londra'daki Trafalgar Meydanı'nda buluşup dans eder, pratik yapar ve videolar çekerdik. Yani bu heves gençlik yıllarımdan geliyor, o zamandan beri de hiç kaybolmadı."

Anı yakalayabilmeniz için 3 fotoğraf makinesi modu

Eğlenen iki genç insanı resmeden mini baskılarla çevrelenmiş, ahşap bir masanın üstünde duran üç farklı renkteki Canon Zoemini S2 fotoğraf yazıcıları.

Selfie çekme deneyimini iyileştiren dahili aynaya ve halka ışığa sahip Canon Zoemini S2; beyaz, pembe altın ve camgöbeği olmak üzere üç renkte mevcuttur. "Farklı renk seçeneklerine bayıldım, kullanımı da çok kolaydı." diyor Max. Var olan resimlerinizin baskısını almak istiyorsanız Canon Zoemini ve diğer şipşak yazıcı modellerimizi denemeye ne dersiniz?

Canon Zoemini S2 fotoğraf yazıcısını cebinde taşıyan, bej pantolon ve renkli bir gömlek giyen bir adam.

Kağıdınız biterse veya sosyal medyada paylaşmak isterseniz diye en sevdiğiniz fotoğrafları daha sonrası için saklayabileceğiniz kullanışlı Micro SD kart özelliğine sahip Canon Zoemini S2 hakkında Dottz, "Yumuşak kenarlara sahip pürüzsüz ve yuvarlak tasarım, hiçbir şeye takılmadan cebinize rahatça giriyor," diyor.

Anları hatıralara dönüştürmek isteyen Dottz ve Max, Canon Zoemini S2'yi boş bir depoda denedi. İnce ve hafif yapılı 2'si 1 arada tasarımla çift, yaratıcılıklarını dışa vururken bu anları ölümsüzleştirebildiklerini fark etti.

"Neredeyse bir sanat projesi gibiydi," diyor Dottz. "Binanın etrafında dolanıp komik fotoğraflar çekerek ve denemeler yaparak sadece eğleniyorduk. Küçük resimleri birleştirerek daha büyük bir resim oluşturmak için çok sayıda selfie çektik ve aldığımız baskıları duvarda bir kolaj haline getirdik."

Canon Zoemini S2, Selfie moduna ek olarak Dış Mekan ve Portre modlarını da destekler. "Efektler" ve "Çerçeveler" düğmeleriyle baskı almadan önce fotoğraf makinesinden fotoğraflarınıza filtre ve kenarlık ekleme seçeneğine de sahipsiniz. Kullanıcılar, fotoğraf çekmeden önce Canon Mini Print uygulamasındaki canlı kontrol özelliğini kullanarak görüntünün odaklı olduğundan emin olabilir. Dış Mekan modu flaşsız, Portre modu Otomatik Flaşla ve Selfie Modu da Halka Işıkla çalışır.

Bir adam ve kadının komik yüz ifadeleri yaparak eğlendiği fotoğrafların göründüğü, masada duran bir albüm ve Canon Zoemini S2.

İki yıl önce oyuncu olmak için Londra'ya taşınan, daha sonra bu mesleğin ona uygun olmadığını anlayan Max, "En büyük hayalim, bir festival sahnesinde dans edip izleyenlerin enerjisini hissetmek olmuştur," diyor.

Eğlenen iki insanı resmeden çok sayıda küçük fotoğrafın asılı olduğu bir duvarın fotoğrafını Canon Zoemini S2 ile çeken bir kişi.

"Geçtiğimiz yılın ikinci yarısında tam zamanlı işim olan mimarlığa başladım," diyor Dottz. "Boş vakitlerimde eğlenmek için dans ederim ve biraz da meditasyon yaparım."

Daha önce de şipşak fotoğraf makinesi kullanan Dottz, yaratıcı kişilerin bu cihazlarla her anı daha bilinçli yaşayabildiğine inanıyor. "Şipşak fotoğraf makinesi kullanırken çektiğiniz her fotoğrafın güzel olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Filmi veya kağıdı israf etmek istemiyorsunuz. Bu da o anın değerini düşürmüyor, aksine yükseltiyor," diyor. "Odaklanıyorsunuz ve bilinçli hareket etmek zorunda olduğunuz için anıları daha net hatırlayabiliyorsunuz. Deklanşöre basıp 60 fotoğraf çektikten sonra aralarından en iyisini seçme şansınız olmuyor. En iyi fotoğraf, tek çektiğiniz fotoğraf oluyor. Güzel çektiğinizden emin olun."

Fotoğraflarınızı kişiselleştirin

Canon Zoemini S2 yazıcıdan bir resmin baskısını almak için cep telefonunu kullanan, sandalyede oturan uzun saçlı genç bir adam.

Canon Zoemini S2 ile baskısı alınmış bu görselle ilgili olarak Dottz, "Sokakta dans etmeye başladığımda insanlar duruyor ve günleri nasıl geçiyor olursa olsun gülümsüyorlar," diyor. "Pozitif bir enerji yayıyorum."

Mavimsi gri bir duvarda çok sayıda küçük fotoğraftan oluşan, gülümseyen genç bir adam ve kadının fotoğrafı.

Dottz ve Max, yaratıcılıklarını kullanarak duvarlarında sergilemek için karo baskılar oluşturdu.

Max, ücretsiz indirilebilen Canon Mini Print uygulamasını kullanarak Canon Zoemini S2'yi telefonuna bağlayıp en sevdiği fotoğrafların baskısını almadan önce fotoğrafları düzenleyebildi. Dijital teknolojiyi ve baskıyı bir araya getirme fikri Max'e ilham verdi. Dilerseniz fotoğraflarınızı fotoğraf makinesinden düzenleyip stilinize uygun bir şekilde özelleştirme seçeneğine de sahipsiniz.

"Canon Zoemini S2'nin kullanımı çok kolaydı ve uygulamada da aradığım şeyleri kolayca bulabildim. Çok sade bir estetiği var," diyor Max. "Farklı efektleri ekleyebilmeyi çok sevdim. Fotoğraflarınızı kişiselleştirebiliyor; metin, çıkartma veya filtreler ekleyerek bir albüme koyulabilecek hale getirebiliyorsunuz. Bu benim çok hoşuma gitti.

"Genelde insanların şipşak baskıların fotoğrafını çekip bu fotoğrafları Instagram'a yüklediğini görürsünüz. Canon Zoemini S2'nin hem dijital olarak hem fiziksel olarak kullanılabilmesi bence çok iyi bir fikir. Sağladığı çok yönlülüğü seviyorum."

Yaratıcı sürecinizi harekete geçirin

Üzerinde siyah sayfalı bir albüm, açık mavi renkte bir defter ve beyaz bir Canon Zoemini S2 bulunan bir masa.

" Canon Zoemini S2, içindeki fotoğrafların baskısını alıp çevrenizdeki insanlara dağıtabileceğiniz bir Instagram hesabınızın olmasına benziyor. Bu harika bir şey," diyor Dottz.

Canon Zoemini S2, Max gibi albüm hazırlamayı seven kişilerin sayfalarına kendilerinden bir parça yansıtması için de mükemmel bir araçtır.

"Özellikle albüm hazırlarken çok işe yarıyor," diyor Max. "Benim için bir çeşit meditasyon etkisi yarattığından albüm hazırlamayı çok seviyorum. Temayı bazen renklere, bazen de o gün topladığım şeylere göre belirliyorum. Bazen birkaç çıkartma ekleyip çizim yapıyorum. Albümümü doldururken veya duvarıma asmak istediğim anıların baskısını almak için bu cihazı kullandığımı hayal edebiliyorum."

Canon Zoemini S2, 10 yapraklık arkası yapışkanlı ZINK™ Fotoğraf Kağıdı kapasitesiyle, Dottz'un videolarında ve çıkartmalarda kullanabileceği yeni ve özgün fikirler üretmek için hayal gücünü kullanmasını sağlıyor.

Dijital albüm olarak kullandığı bir Instagram hesabı olan Dottz, "Yaratıcılığa yeni bir boyut kazandırıyor," diyor. "Aklıma hemen videolarımda kullanmayı denediğim görsel efektleri geliyor. Örneğin, bir fotoğraf çekip bu fotoğrafın baskısını alırsam ve bu baskıyı kameraya gösterirsem bu görüntüyü bir sonraki videomun ilk karesine koyuyorum. Genel olarak oldukça eğlenceli bir araç.

"Yapışkanlı kağıdı kullanarak kendinize çizgi film efekti uyguladığınız dairesel bir resim oluşturabilirsiniz," diye devam ediyor. "Fotoğrafın etrafına siyah veya beyaz bir halka ekledikten sonra bu halkanın baskısını alıp şapkanıza, spor ayakkabınıza veya telefon kılıfınıza ekleyebilirsiniz."

Canon Zoemini S2 ile fotoğraflarınızı istediğiniz şekilde kişiselleştirerek anları hatıralara dönüştürebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Hayatın ritmini yakalayın.

Yazan: Lorna Dockerill

İlgili Ürünler

  • Ev Yazıcıları

    Canon Zoemini 2

    Cep boyutunda, pille çalışan Zoemini 2 yazıcı ile akıllı telefonunuzdan dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde anında baskı alın.
  • Şipşak ve Yazıcı Özellikli Cep Boyu Fotoğraf Makineleri

    Canon Zoemini S2

    Ayna, halka ışığı, uzaktan deklanşör ve canlı kontrol özelliklerine sahip cep boyutundaki fotoğraf makinesi ve yazıcıyla selfie'lerinizi ileri seviyeye taşıyın.

İlgili makaleler