BASKI

Hibrit çalışanlar için en iyi ev yazıcıları

Ev-ofisiniz için tüm ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun en iyi Canon yazıcıyı keşfedin.
Masada oturmuş, bir yazıcı çıktısını işaret kalemi ile işaretleyen bir kadın. Yanında bir Canon MAXIFY yazıcı ve önündeki büyük pencereden bir bahçe görünüyor.

Zaman değişiyor. Artık her zamankinden çok daha fazla çalışan işlerinin bir kısmını veya çoğunu evden yaparak ofise yalnızca gerçekten gerekli olduğunda gidiyor. Jamie Watson bunun çok iyi bir örneği. Bristol'deki bir reklam ajansında strateji direktörü olan ve müşterilerle, bir araştırma ekibiyle ve bir yaratıcı konsept ekibiyle çalışan Jamie, yemek odasını ev-ofise dönüştürmüş.

"Yapacak çok fazla işim olduğunda evden çalışmak ofisteki dikkat dağıtıcı şeylerden kaçmanın harika bir yolu," diyor. "Zamanınızı biraz daha iyi yönetebiliyorsunuz ve geleneksel çalışma saatlerini biraz esnetebiliyorsunuz. Elbette işe gidip gelmek için yolculuk yapmanıza da gerek yok. Bu sayede bir gün içinde biraz daha fazla iş tamamlayabiliyorsunuz. Bisiklete binmeyi çok seviyorum, ofise gidip gelirken yolda geçecek zamanı düşünmeden bisiklet gezileri yapabiliyorum."

Jamie, güvenilir bir yazıcının olmazsa olmaz olduğunu erkenden fark etmiş ve Canon PIXMA TR4650 Serisinin özel gereksinimleri için ideal bir ev-ofis yazıcısı olduğuna karar vermiş. Ancak bu elbette tek seçenek değil. Canon'un kapsamlı PIXMA ve MAXIFY yazıcı serisi PIXMA TS7750i, MAXIFY GX1040 ve MAXIFY GX2040 modellerini içerir. Bu modeller, Jamie gibi daha önce bir ofis ortamında baskı almaya alışmış olan kişiler için ideal ev-ofis yazıcılarıdır. Çünkü bu yazıcılar kolay kurulum ve sezgisel kullanım sağlar. Aynı zamanda, işletmenizin güvenebileceği profesyonel standartta baskı kalitesini hızlı, verimli ve uygun maliyetle sunar.

Burada Jamie, evden çalıştığı günlerde ekran başından kalkıp tamamen projelere odaklanabilmesi için ev yazıcısının ona nasıl farklı bir yol sunduğunu anlatıyor. Biz de ev-ofise yönelik Canon yazıcıların diğer faydalarını inceliyoruz.

Canon PIXMA yazıcının ön kısmına doğru uzanan bir adam.

Evde, ofisteki gibi destek personeli olmadığından, güvenilirlik ve bakım kolaylığı hiç olmadığı kadar önemli hale gelmiştir. 4'ü 1 arada Canon PIXMA TR4650 Serisi yazıcı; 4 renkli Hibrit Mürekkep ve geliştirilmiş kartuş takma özelliğiyle kartuş değişimlerinizi daha basit ve kolay hale getiriyor.

Baskı konusunda içiniz rahat olsun

Jamie'nin PIXMA TR4650 Serisi yazıcısı, ona dizüstü bilgisayarının başından kalkması, ekran başında geçirdiği süreyi azaltması ve işi için gerekli olan basılı kopyalara odaklanması için yardımcı oluyor. "Müşteri bilgilendirme yazılarını kağıttan okumayı tercih ediyorum," diyor Jamie ve ekliyor: "Bu sayede daha fazla bilgiyi anlayabiliyorsunuz ve ekranınızda bulunan e-posta veya ekip sohbeti bildirimleri gibi şeyler dikkatinizi dağıtmıyor. Okuduğunuz şeye odaklanmak, belirli yerlerini vurgulamak ve gerekli noktalara sorular eklemek bu şekilde daha kolay. Yaptığım işe ve okuduğum bilgilere daha iyi odaklandığımı hissediyorum.

"Araştırma ajanslarından çok sayıda farklı tablo ve grafik içeren anket sonuçlarını aldığımızda, slaytların sayfalarını gezmektense verileri önümdeki kağıtlarda karşılaştırmayı tercih ediyorum," diye ekliyor.

Ofiste çalışırken yazıcıların kurulumlarıyla, kalan kağıtla veya mürekkep seviyesiyle uğraşmanız gerekmez. Evde de bunun böyle olması gerekir. Belge kaldırma hatırlatıcı bildirimi, kağıt yüklemeyi kolaylaştıran geliştirilmiş bir ön kağıt tepsisi ve hızlı, kolay kartuş takma imkanı, Jamie gibi profesyoneller için bu ev yazıcısını kullanıcı dostu ve verimli bir çözüm haline getirir.

Belirli bölgelerdeki belirli Canon yazıcılar için abonelik tabanlı mürekkep hizmetleri sunulur. Canon Otomatik Mürekkep Dağıtım hizmeti, yazıcınızın mürekkep seviyesini otomatik olarak takip edip siz ihtiyaç duymadan önce yedek mürekkep kartuşlarını veya şişelerini kapınıza teslim ederek düşünmeniz gereken yönetici görevlerinden birini sizin yerinize yapar. Hizmete ücretsiz abone olabilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. PIXMA Baskı Planı ile, baskı kullanımınıza göre sabit bir aylık ücret ödeyeceğiniz ve mürekkebiniz azalmaya başladığında mürekkebin size teslim edileceği özel bir baskı planı seçebilirsiniz.

Bir ofis masasının üzerinde duran Canon PIXMA yazıcının kontrol panelindeki bir düğmeye basan bir el.

Canon PIXMA TS7650i ve PIXMA TS7750i bütçe dostu yazıcılar olmalarının yanı sıra çok yönlülük sunar. Pigmentli siyah mürekkepleri, işaret kalemi kullandığınızda bile bulaşmaya karşı son derece dayanıklı, net siyah-beyaz belgeler sunarken, boya bazlı renkli mürekkepleri, parlak fotoğraf kağıdı üzerine yüksek kaliteli fotoğraf baskısı almanızı sağlar.

Hibrit çalışma için çok işlevli yazıcılar

Jamie'nin Canon PIXMA TR4650 Serisi yazıcısı gibi, PIXMA TS7650i de iş belgeleri üretmenin yanı sıra fotoğraf baskısına ve el işlerine uygun, hepsi bir arada, bütçe dostu bir yazıcıdır. Kompakt boyutu dar alanlarda onu ideal hale getirirken yeni nesil baskı kafaları siyah-beyaz belgeler için dakikada yaklaşık 15 görüntü (dakikadaki baskı sayısı), renkli belgeler içinse dakikada yaklaşık 10 görüntü gibi yüksek baskı hızları sağlar. Bu aynı zamanda, GX modellerininki ile eşdeğer, kalem darbelerine dayalı siyah mürekkep kullanan ilk Canon ev yazısıdır. Bu sayede metni dağıtma riski olmadan işaret kalemi kullanabilirsiniz. Ayrıca; iş, ders çalışma ve yaşam tarzı senaryoları için alternatif arayüzlere sahip, eğilebilen renkli dokunmatik ekran sunar. Baskı kalitesi mükemmeldir ve gelişmiş Wi-Fi baskı özellikleri doğrudan akıllı telefona veya tablete tarama yapmanıza olanak verir. PIXMA TS7750i çok sayfalı belgelerin daha kolay taranması veya kopyalanması için bir otomatik belge besleyiciye sahiptir; bu da ev-ofis için ideal bir özelliktir.

Canon MAXIFY GX1040, ev ve ofis arasında kusursuz entegrasyon amaçlayan, daha fazla iş odaklı bir hepsi bir arada yazıcıdır. Özelleştirilebilir renkli dokunmatik ekran arayüzü, bulut tabanlı baskı ve tarama gibi karmaşık ancak sıklıkla tekrarlanan görevleri tek veya iki dokunuşla atama seçeneği sunar. MegaTank doldurulabilir mürekkep tankları sayesinde, tek bir mürekkep şişesi seti ile binlerce siyah-beyaz ve renkli belge üreterek tipik kartuşlu ev-ofis yazıcılarına kıyasla zamandan ve paradan tasarruf edebilirsiniz. Tüm mürekkepler pigment bazlı ve hem renkli hem de siyah-beyaz belgelerde bulaşmaya karşı dayanıklıdır. PIXMA TS7650i gibi, siyah-beyaz belgeler için dakikada yaklaşık 15 görüntü, renkli belgeler için dakikada yaklaşık 10 görüntü gibi yüksek baskı hızları sunar. MAXIFY GX2040 ayrıca tarama ve faks özellikleri için otomatik belge besleyiciye sahiptir.

Canon ev yazıcısından baskı almak için akıllı telefon kullanan bir kişi.

Canon PRINT uygulamasıyla, Wi-Fi özellikli Canon yazıcıları tamamen akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden çalıştırabilir ve kurulum, baskı, fotokopi ve taramadan bakıma, mürekkep seviyesi kontrolüne ve hatta yedek mürekkep satın almaya kadar her türlü işlemi yapabilirsiniz. Jamie için bu istediği zaman dizüstü bilgisayarının başından kalkabileceği anlamına geliyor. "Uzaktan çalışıyor olsanız bile, insanlar sürekli arıyor ve mesaj gönderiyor," diyor. Dizüstü bilgisayarınızdan uzaklaştığınızda bu dikkat dağıtıcı şeylerden de kurtuluyorsunuz. Bir şeyin baskısını alıyorum ve ardından gidip mutfakta okuyorum. Bu daha iyi odaklanmamı sağlıyor."

Bir sunumdan alınmış bir slayt baskısı üzerine yazı yazan bir kişi ve yanındaki masanın üzerinde duran bir Canon yazıcı.

Çıktıların birçok avantajı vardır; masanın üzerine yayarak aynı anda birkaçını birden inceleyip karşılaştırabilir, üzerlerine not alabilir ve istediğiniz yere götürebilirsiniz. Jamie bazen bir göreve kağıt üzerinde başlıyor ve yazıcısının tarama özelliklerini kullanıyor. "Marka stratejisi projeleri yapıyorsam veya bir marka çerçevesi çizmem gerekiyorsa doğrudan elimle çizmeyi tercih ediyorum," diyor. "Ardından çizdiğim şeyi tarıyorum ve bir taslak olarak ekipteki diğer arkadaşlarıma e-postayla gönderiyorum. Bu şekilde, sunum yazılımında saatlerce tasarım yapmakla uğraşmıyorum."

Kalemle kağıdın dijital birleşimi

Wi-Fi özellikli Canon yazıcılar, Canon PRINT uygulamasını kullanarak akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden baskı almanızı, fotokopi çekmenizi ve tarama yapmanızı kolaylaştırırken, aynı zamanda bulunduğunuz her yerde Wi-Fi ağı üzerinden yazıcı durumunu ve mürekkep seviyelerini kontrol etme olanağı sunar.

Jamie, Canon PRINT uygulamasını kullanmanın birçok faydası olduğunu düşünüyor. Jamie mutlulukla, "Yazıcının kurulumu çok kolaydı ve benim için önemli olan buydu çünkü bugüne dek kullandığım tüm yazıcıları kurmak ve çalıştırmak beni neredeyse beş gün uğraştırmıştı. Bu yazıcı ise kendi kendini kurdu," diyor.

Yazıcı ayrıca PDF'ler ve görüntü dosyaları gibi belgelerin yerleşimlerini baskıdan önce değiştirmenizi sağlayan Easy Layout Editor yazılımına bağlantı imkanı sunar. Jamie'nin yaptığı iş için bu ideal bir çözümdür.

Yanındaki Canon PIXMA yazıcının üst kısmında bulunan belge besleyiciye çok sayıda belge yerleştiren bir kadın.

Ev-ofislerde alan genellikle dardır ancak PIXMA TS7650i, alandan tasarruf etmek için bir dahili kağıt besleme kasetine ve özel medya ve fotoğraf kağıtları için kullanışlı, şeffaf bir kapağı bulunan bir arka besleyiciye sahiptir. PIXMA TS7750i (burada gösterilmiştir) ek olarak, kolay çok sayfalı tarama ve fotokopi için otomatik belge besleyici sunar.

Canon uygulamalarının hibrit çalışma açısından avantajları

Canon PRINT uygulamasıyla, buluttan ve buluta tarama ve baskı yapabilirsiniz.1 Bu, belgeleri ofiste veya diğer uzak konumlarda çalışan iş arkadaşları ile paylaşması gereken hibrit çalışanlar açısından önemli bir avantajdır.

PIXMA Cloud Link; Google Drive™, Dropbox™ veya Evernote® hizmeti gibi paylaşımlı bir bulut hizmetini paylaşan ve buraya içerik kaydeden küçük ölçekli işletmelerin ihtiyaçları için kusursuz bir çözümdür.2 Bu sayede bu dosyalara dilediğiniz yerden erişebilirsiniz.

Jamie, ekipler tasarımlarını paylaşırken belgeleri ve çizimleri duvara sabitlemeden veya sergilemeden önce yazdırmanın, yaratıcı fikirleri dikkate almasına yardımcı olduğunu ifade ediyor.

"Konsept ekiplerimizden gelen yaratıcı fikirler tasarım çizimleri şeklinde de olabiliyor. Bu durumlarda bu fikirler üzerinde bir çalışma yapmanız ve tasarımı neredeyse birebir ezberlemeniz gerekiyor," diyor Jamie. "Bu sebeple tasarımı yazdırıp duvarıma veya masama sabitliyorum ve bu şekilde üzerinde düşünebiliyorum. Bu şekilde tasarıma dönüp bakmak ve bilinçaltında tasarımın üzerinde çalışmak biraz daha kolay oluyor."

Hibrit çalışanlarınız için başka bir iş avantajı ise ücretsiz Canon PosterArtist'tir. Bu araç; broşürler, afişler ve posterler oluşturmak için yüksek kaliteli resimlerle desteklenen, tamamen özelleştirilebilir binlerce düzen içerir. Yüksek hacimlerde pazarlama materyali üretiyorsanız MAXIFY GX1040 ve diğer Canon MegaTank yazıcıların yüksek mürekkep kapasitesi ve düşük çalıştırma maliyetleri için uygun ve son derece ekonomik bir yardımcıdır.

Bir ev bitkisinin, telefonun ve birkaç çıktının yanında duran Canon yazıcı.

Bir fotoğraf tutkunu olan Jamie Watson, fotoğraf makinesiyle dışarı çıkmayı çok seviyor ve Canon PIXMA TR4650 Serisi yazıcısıyla, evde sergilemek üzere yüksek kaliteli baskı alabiliyor.

Çeşitli fotoğraf baskılarını inceleyen bir adam ve arka planda ev-ofis masasının üzerinde duran bir Canon PIXMA yazıcı.

Hem günlük görevler hem de iş için çok yönlü bir yazıcıya ihtiyacınız varsa PIXMA TS7650i ve PIXMA TS7750i tam size göre. Renkli dokunmatik ekranları sayesinde kolayca erişilebilen özellikler sunan bu yazıcılar, çok çeşitli belge, fotoğraf ve el işi görevleri için idealdir.

Evde çok yönlü baskı işlevleri

Canon PIXMA ve MAXIFY serisi yazıcılar hibrit çalışma için ideal olmalarının yanı sıra evde ders çalışma, çocukların okul ödevleri ve aile fotoğrafları için de yeterli çok yönlülük sunar. Canon Easy-PhotoPrint Editor; özel boyutlu baskılar, takvimler ve kare fotoğraf yerleşimleri gibi çeşitli orijinal fotoğraf ürünleri oluşturmayı kolaylaştırmasıyla hem evdeki kişisel projeler hem de iş yerinde kullanım için idealdir.

Tutkulu bir amatör fotoğrafçı olan Jamie, saniyeler içinde 4x6 inç kenarlıksız fotoğraf baskısı sunan PIXMA TR4650 Serisini kullanarak kendi çerçeveleyeceği baskılar oluşturuyor. Bu, parlak fotoğraf kağıdına birinci kalite baskı için boya bazlı mürekkepler kullanan PIXMA TS7650i ve PIXMA TS7750i için de geçerli.

Sonuç olarak, evden çalışırken yazıcı olmazsa olmaz bir araçtır. Önceliğiniz ister ev-ofis alanınıza sığacak kompakt bir yazıcı ister üretkenliğinizi en üst düzeye çıkaracak yüksek hızlı bir yazıcı ya da evden ve ofisten çalışmayı sorunsuz bir şekilde entegre edecek buluta uyumlu bir yazıcı bulmak olsun, ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir Canon yazıcı mutlaka vardır. Canon'un ev ve küçük işletmelerin gereksinimlerine yönelik yazıcı serisi hakkında daha fazla bilgi edinin ve Canon'un çevrimiçi yazıcı seçme aracını deneyerek ihtiyaçlarınıza en uygun yazıcıyı bulun.


Yazan: Lorna Dockerill ve Matthew Richards

  1. Bulut ve e-posta üzerinden tarama özelliklerinden yalnızca orijinal Canon mürekkebi kullanıcıları yararlanabilir.
  2. Google ve Google Drive, Google LLC'nin ticari markalarıdır ve bu site, herhangi bir şekilde Google tarafından onaylanmamıştır veya Google ile ilişkili değildir. Dropbox, Dropbox, Inc. şirketinin ticari markasıdır. Evernote, Evernote Corporation'ın tescilli ticari markasıdır ve lisans altında kullanılmaktadır.

İlgili ürünler

  • PIXMA TR4650 Series

    Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılar

    PIXMA TR4650 Serisi

    Baskı, fotokopi, tarama ve faks... Bu kompakt ve kullanımı kolay çok yönlü cihazla evden çalışanlar için hepsi çok basit.
  • Küçük Ofis Yazıcıları

    MAXIFY GX1040

    Doldurulabilir mürekkep tanklarına sahip bu hızlı, kompakt, kullanıcı dostu ve ekonomik 3'ü 1 arada yazıcıyla evde üretkenliğinizi koruyun.
  • Küçük Ofis Yazıcıları

    MAXIFY GX2040

    35 yapraklık ADF'ye sahip bu hızlı, kompakt ve ekonomik 4'ü 1 arada yazıcıyla evde üretkenliğinizi koruyun.
  • İlgili makaleler

  • BASKIYLA İLGİLİ İPUÇLARI

    Güvenli baskı alma

    Güvenli baskı almak için Canon yazıcıların güvenlik özelliklerini kullanmanın 8 yolu.

  • BASKI

    Kablosuz yazıcı kullanma

    Kablosuz yazıcınızdan en iyi şekilde yararlanabilmenin akıllı yolları.

  • BASKI

    Size uygun Canon baskı uygulaması

    Canon'un baskı uygulamalarıyla yaratıcı ve organize olun. Her projeye uygun bir uygulama mutlaka vardır.

  • BASKI

    Mürekkep püskürtmeli mi lazer mi, sizin için en uygunu hangisi?

    Canon'un mürekkep püskürtmeli ve lazer yazıcıları arasındaki farkları keşfedin ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı bulun.