EOS R Adapters

EOS R Adaptörleri

EOS R Sisteminizi, EF ve EF-S lenslerinin daha geniş dünyasına bağlayın

Entegre edin ve genişletin

EOS R Sistemi adaptörleri, Canon EF ve EF-S lensleri ile tam uyumluluk sunar ve zaten bir EOS fotoğraf makinesi sahibi olan Canon EOS R kullanıcıları için mevcut lensleriyle tam entegrasyon sağlar*.

*ayrıntılar için teknik özelliklere bakın

Canon Adapters for EOS R
EOS R Compatibility with EF-S Lenses

EF-S lenslerinizi EOS R Sistemine taşıyın

EF-S lensleri, APS-C sensörlü EOS DSLR makineler için tasarlanmıştır ancak adaptör vasıtasıyla aynı zamanda EOS R fotoğraf makinelerinde de kullanabilir. Fotoğraf makinesi otomatik olarak EF-S optiklerinin daha küçük olan görüntü çeperine uygun şekilde kesilmiş 11,6 megapiksellik görüntüler üretir.

EOS R ile uyumlu lensler

EOS R adaptörleri ile birlikte kullanabileceğiniz lensleri keşfedin.

EOS R Compatible Lenses - EF Prime, EF-S, EF Zoom

Dayanıklılık için üretildi

Ön ve arka taraftaki metal yuvalarıyla EOS R adaptörleri profesyonel kullanıma dayanıklı olacak şekilde üretilmiştir. Aynı zamanda toz ve neme karşı hava geçirmezlik özelliğine sahiptir, böylece zorlu koşullarda bile çekim yapmayı sürdürebilirsiniz.

Canon EOS R Adapters - Professional build and quality

Performans için tasarlandı

Lenslerinizin bir EOS DSLR'deki gibi hareket ederek aynı harika performansı ve muhteşem yüksek kaliteyi sağlayacağından emin olun.

Canon EOS R Adapters - Great Performance, High Quality.

Mühendislik harikası

Canon mühendisleri, EOS R'u mevcut EF ve EF-S lenslere bağlarken uyumluluğu, kaliteyi ve performansı koruyacak EOS R Sistemini geliştirdi.

Canon EOS R Adapters - Compatible with EF and EF-S Lenses

EOS R Adaptörü Mount Adapter EF-EOS R

Standart Mount Adapter EF-EOS R EOS R adaptörü EF-S ve EF lenslerinin sorunsuzca EOS R fotoğraf makinelerinde kullanabilmesini sağlar. Halihazırda EF-S veya EF optikleri koleksiyonuna sahip olan fotoğrafçılar, mevcut lensleri için performans güvencesiyle EOS R Sistemine yatırım yapabilirler.

Canon EOS R Mount Adapter EF-EOS R Adapter - EF-S and EF Compatible

EOS R Adaptör Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

Control Ring Mount Adapter EF-EOS R, Mount Adapter EF-EOS R ile aynı lens yuvası dönüşümünü sunar ama Lens Kontrol Halkası ekler. Halka özelleştirilebilir ve fotoğraf makinenizi gözünüzden uzaklaştırmadan yerini bulması kolaydır. Bu şekilde çeşitli ayarlar üzerinde ince manuel kontrol gerçekleştirebilirsiniz.

Canon EOS R Control Ring Mount Adapter EF-EOS R Adapter Customisable and Manual Controls

Özelleştirilebilir işlevsellik

Lens Kontrol Halkası; diyafram açıklığı, enstantane hızı, ISO hassasiyeti ve pozlama dengeleme gibi çeşitli ayarları değiştirmek için fotoğraf makinesinin menüsü üzerinden programlanabilir.

Canon EOS R Lens Control Ring

Hassas ve sezgisel kontrol

Lens Kontrol Halkasını fotoğraf makinesini gözünüzden uzaklaştırmadan bulmak kolaydır. Halka, dönerken kat ettiği tam bir turunun her üçte biri veya yarısında hafif bir yerine oturma hissi verir (bu özellik daha pürüzsüz bir çalışma şekli isteyen film yapımcıları için özel Canon servisi tarafından kaldırılabilir).

Canon EOS R Adapter Tacticle Feedback

EOS R Adaptörü Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R

Lens adaptörü Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R, Mount Adapter EF-EOS R'nın işlevselliğini korurken içe takmalı filtre özelliğini getirerek lensin önüne filtre takma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Bu özelliği sayesinde, geniş bir ön lens elemanı ile geniş açılı çekim yaparken son derece kullanışlıdır. Değişken nötr yoğunluk (V-ND) filtresi veya dairesel polarize (C-PL) filtre seçenekleri mevcuttur. Ayrıca filtre efektleri olmadan çekim yapmak için bir şeffaf (CL) filtre de tercih edilebilir.

Canon EOS R Drop-In Mount Adapter

Adaptör V-ND: Değişken nötr yoğunluk filtresi

Nötr yoğunluk filtreleri fotoğraf makinesine giren ışığın miktarını kontrol etmeye yardımcı olarak özellikle film yapımcılarının parlak ışıkta geniş diyafram açıklığı/yavaş enstantane hızı ile çekim yapabilmelerine olanak tanır. Aynı zamanda manzara fotoğrafçılarının daha düşük enstantane hızları kullanarak gökyüzü ve sudaki hareketi bulanıklaştırmalarına izin verir.

Canon EOS R Adapteer Variable-ND Filter Drop-In

Adaptör C-PL: Dairesel polarize filtre

Polarize filtreler yansıma ve bulanıklığı engeller, ayrıca cam yüzeylerden yansıyan ışık oranını azaltır. Filtreler aynı zamanda renk doygunluğunu artırır ve renkli sahnelere etki katmaya yardımcı olur.

Canon EOS R Adapteer Circular Polarising Filter Drop-In

Adaptör Aksesuarları

EOS R Sistemini keşfedin

Otuz yıldan uzun süredir kesintisiz devam eden EOS yeniliğine dayanarak oluşturulan EOS R Sistemi, daha çok yaratıcı fırsat ve her anı yakalamak için daha fazla sezgisel yöntem sunan öncü bir lens yuvası etrafında geliştirilmiştir.

DAHA FAZLASINI KEŞFEDİN

Discover Canon EOS R

Profesyonellerin ellerinde



EOS R, pek çok profesyonel fotoğrafçı ve film yapımcısı tarafından anında beğenildi. Bu fotoğraf makinesinin tüm özelliklerini sınayarak asla mümkün olmadığını düşündükleri görüntüleri ve filmleri nasıl elde ettiklerini keşfedin.

Tüm makaleleri görüntüleyin

Bunlar da ilginizi çekebilir:

  • Canon
  • ...
  • EOS R Adaptörleri - Lens Adaptörleri