Hero Image

Canon 4K Fotoğraf Makineleri

Canon'un 4K fotoğraf makinesi serisinin gücünü ve çok yönlülüğünü keşfedin.

4K nedir?

Daha fazla ayrıntı ve hikayenizi anlatmak için daha geniş olanaklar demektir. 4K video, Canon'un son teknoloji CMOS sensörlerini kullanarak anılarınızı hiç olmadığı kadar canlı bir şekilde yakalar. Full HD görüntünün dört katı daha fazla çözünürlük sunan bu teknoloji, anılarınızdaki en küçük ayrıntıları bile gözler önüne serer ve hikayelerinizi düzenlerken daha fazla esneklik sağlar. 4K Ultra Yüksek Çözünürlüklü video, hikaye anlatım yolculuğunuzun bir sonraki güçlü ve esnek adımıdır.

4K ve Full HD

4K UHD olarak da bilinen 4K video, 3840 x 2160 pikselle 1080p Full HD'den 4 kat daha yüksek çözünürlük sunar. Böylece 4K'da yakaladığınız ayrıntılar, Full HD videoya kıyasla çok daha nefes kesici, neredeyse gerçek gibi görünür.

4K and Full HD

Canon 4K Hakkında

Sunduğu kolaylık ve taşınabilirlik özelliği ile Canon Powershot SX740, aile anılarını ölümsüzleştirmek için idealdir. Canon M50 aynasız fotoğraf makinesi ve lens serimizin sağladığı eğlenceli esneklik, bunları vlog çekmek için ideal kılar. Güçlü ve hızlı Canon EOS R, yüksekleri hedefleyen bir film yapımcısının araç kiti için idealdir. 4K Canon kameraları Full HD çekim de yapabilir. Böylece tüm yaratıcı projelerinize uygun seçeneği tercih edebilirsiniz. Tüm yaratıcı projelerinize uygun film çözünürlüğünü tercih edebilmeniz için Full HD çekim.

4K and Full HD

En iyi hikayenizi anlatın

4K'de çekiminizde %200'e kadar yakınlaştırma, kaydırma ve kırpma yapsanız da filmleriniz Full HD çözünürlükte olur, böylece yaratıcılığınızı özgürce konuşturabilirsiniz. Film çeken ve yaratıcı çekimler yapan video tutkunları için idealdir.

Tell your best story

4K seçerken dikkate alınması gereken hususlar

4K videonun yakaladığı veri miktarı daha yüksektir, bu nedenle aynı kayıt süresi için aktarım hızı daha yüksek olan daha büyük kapasiteli hafıza kartları ve yayın için daha hızlı internet bağlantısı gerekir. 4K çekim sırasında daha fazla veri depolandığı için sabit diskinizin daha büyük olması gerekebilir. 4K çekimleri rahatlıkla düzenleyebilmeniz için de daha güçlü bir bilgisayar kullanmanız önerilir. Full HD'de ise dosya boyutları daha küçüktür. Bu nedenle yükleme kolaylığı ve çevrimiçi içerik yayını konusunda avantajlıdır.

Considerations when chossing 4K

En popüler 4K ürünlerimiz

Elinizdeki işe en uygun fotoğraf makinesi: Ürün serimizdeki en popüler 4K fotoğraf makinelerine göz atın.

Fotoğraf makinesi bulma konusunda yardıma mı ihtiyacınız var?

Fotoğraf makinesi seçicimizi kullanın ve size en uygun fotoğraf makinesini bulun.

Fotoğraf makinemi bul

Canon fotoğraf makinesini tutan eller

İlginizi çekebilir:


Bültenimize kaydolun

En güncel haberleri ve ürün bilgilerini alın

Abone ol